reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka

Miałam intensywny dzień, najpierw kilka przychodni zwiedziliśmy (o tym na zamkniętym), potem wycieczka do rodziców wracaliśmy to młody zasnął i śpi już w łóżeczku..., deszcz u nas leje, ale w dzień była piękna pogoda, w okularach przeciwsłonecznych jechałam :laugh2: M sobie z moim tatą piwko wypił a ja go zaczęłam straszyc że ja już winko piłam:-p już plany zaczął układac jak do pracy dojechac na 1:-p łatwo go naściemniac...

Nie nadrobie was, jutro i pojutrze w pracy, potem wolne pt i sobota...
Kupiliśmy dzisiaj startówke do PLAY (bo M numer przeniósł, a ja mam abonament w Plusie więc drugi tel będe miała w Play) a tam w startowce naklejki i puzzle jego ZygZaka kochanego, ale miał radoche...

LARVUNIU mój młody ma tylko komode... Ale w sypialni mamy 2 szafy... 3drzwiową i dwudrzwiową :-) A ja z M postanowiliśmy że młodemu łóżeczko na wiosne wymieniamy, bo on ma ze szczebelkami jeszcze:-( ale takie dyże że ja tam wchodze...

reklama
Dzień dobry :)
Witam się po nieobecności ... zabieganie, zalatanie, choróbska remonty ... ehs samo życie ...
Powiedzcie mi dziewczynki jak zaradzic sobie z buntem dwulatka - moja małpa nic mnie nie słucha, pyskuje okropnie i robie na złość ... idzie pod stół i tam sika w majty ... niegrzeczna się zrobiła - instny bunt dwulatka - dużo z nią rozmawiam o uczuciach tłumacze a ona tylko "tak,ahaa... przeplasiam i kocham cie mamus " i znów to samo ... ehs brak sił ...
Dziś w pracy - zapierdziel konkretny bo jutro wypłaty i weekend ... ale co za weekend jak znowu szkoła i dwa egzaminy :(( pomocy bo mi dnia brakuje na wszystko !!! Buziolki ... mam nadzieje, ze u Was wszystko w porzadeczku, tyle co doczytałam to widzę, że ok :) Trzymajta się !! MIŁEGO DNIA !

hej madziarena ja nie pomoge bo moje jakos bezobjawowo przeszly te 2 latka u nich bardziej w wieku obecnym jest pyskowanie:dry: zdrowka dla was:-) a kiedy ty chyba niedlugo masz koniec semestru

hej madziarena u mnie tez lagodnie bunt 2 latka przeszedl, wiec nie pomoge....
choc moze przetrzymaj ja, np powiedz jak ci napyskuje ze zle sie zachowala i jak nastepnym razem tak zrobi to np. na 5 min pojdzie za kare do swojego pokoju.... ale trzymaj sie tego... badz konsekwentna inaczej to nie zadziala. POWODZENIA ;-)

czesc wam:tak:to zycze ci duzo cierpliwosci..ja przechodzilam to niedawno moj maly smial mi sie prosto w twarz jak mu cos tlumaczylam...albo nawet plul mi ja go konserwentnie wynosilam do pokoju za kare potem przepraszal i znow to samo az mu samo przeszlo bo dawno tak nie zrobil...nie raz mnie kopnal z buta...jedyne co to kary kary kary.....i pokazywac ze np jestes zla...zeby ona widziala ze zle robi..u mnie to przynajmniej dzialalo
my wczoraj poszlismy do parku bo maly wstal i jakby adhd mial to poszlismy pobiegac poganiac sie..ale wiatr byl silny:eek:zeby sie zmeczyl..

widze ze temat szafy hihi ja mam taki luz ze az dziwne....no i dobrze pewnie z czasem sie zapelni..
blond mam nadzieje ze ci sie uda....ale chyba juz ci sie udalo cio;-)
larvunia wiem ze taki krotki spacer cieszy:tak:
milego dnia;-)

ide mloda budzic nie spala od 4:30 pozniej padla o 6 i spi do teraz a niedlugo do szkoly wiec pobudka:-D:-D
marzenka jak dziecako zdrowe to wiatr nie zaszkodzi,
musze dzisiaj isc i zobaczyc jakas lapmke na biuro albo nawet dwie lampki bo zepsuly sie dzieciakom:dry:
larvunia i jak dziecia nic im nie jest po spacerze?

reklama
ciacho a spoko dzieki ;-)
mi za to kaszel sie nasilil :dry: masakra jutro jak bede u lekarza z mloda u kontroli to kaze siebie tez zbadac... juz dlugo mi sie ten kaszel cianie

Do góry