reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca a dzieki ze pytasz:-) szczerze to obie sobie niezle radza, mloda ma super oceny, ostatnio czyta ksiazke "wampirek swietuje boze narodzenie" juz jest na 33 stronie a ksiazka ma chyba ze 150:eek:
kazal sobie kupic bez obrazkow bylam zdziwiona ale chciala to dostala
starsza poza tym polakiem to reszta jest ok nawet bardzo:-)

reklama
no i szafa cala rozbebeszona. nie ma co układać, musze czekac na J co by mi ją wieczorem skręcił. normalnie się chwieje jak nie wiem. czas na nową hahah.
a tak powaznie, to grozi upadkiem, jeszcze kogos zabije!

owca a dzieki ze pytasz:-) szczerze to obie sobie niezle radza, mloda ma super oceny, ostatnio czyta ksiazke "wampirek swietuje boze narodzenie" juz jest na 33 stronie a ksiazka ma chyba ze 150:eek:
kazal sobie kupic bez obrazkow bylam zdziwiona ale chciala to dostala
starsza poza tym polakiem to reszta jest ok nawet bardzo:-)

No to superowo :-):-) tylko sie cieszyc oby im tak zostalo i zawsze chetnie sie uczyly
fajnie ze mala tak zaciecie czyta moja nie zbyt lubi a jak juz to tylko po cichu czyta tak zebym ja nie slyszala :nerd:

a powiedz w 1 klasie maja oceny??

mi sie ta komoda z ikei podoba z szyfladami w ksztalcie skarpetek, majte, itd. fajne to ale pewnie kosztuje troche.
Ano Ciacho i tak dobrze ze zatwierdzila. widzisz jeszcze wyjdzie na to ze Karola bedzie humanistka :Di bedzie starszej pomagac:) fajnie ze sama sie garnie do czytania. tylko pogratulowac:)

mi tez szafy by sie przydaly.... w przedpokoju peka w szfach jedno na drugim lezy....tyl sie rozwala, polki sama jakos pomocowalam bo od ciezaru lecialy tez... a moj luby sie nie kwapi do wkrecenia nowych srob :confused2: i musze sama sobie radzic... a szafa u mlodego tez po przejsciach :sorry: tez ledwo sie trzyma wiec Future nie jestes sama... Ja musze czekac do wakacji na nowa... juz z moim rozmawialam o tych szafach jak remont kibelka robilismy. Bo gdyby nie lozeczko mlodej to szafa u dzieci juz dawno polecalaby w bok :sorry:...oby do wakacji ;-)

to zalezy od szkoly w ich sa normalne oceny od 1 do 6 ale jak starsza byl w pierszej klasie to miala opisowke dostawala np. wspaniale dobrze itp. ale w skali 5 stopniowej, kolezanki cora ma sloneczka co jest odpowiednikiem wspaniale itp.
co szkola to obyczaj glupie to bo wszedzie powinno byc tak samo a nie jest...
starsza srednio lubi czytac ksiazki, ale ja czytalam sporo w podstawowce przeczytalam wszystkie ksiazki z serii "lew, czarownica i stara szafa" i popatrz zrobili z tego film:-D

to zalezy od szkoly w ich sa normalne oceny od 1 do 6 ale jak starsza byl w pierszej klasie to miala opisowke dostawala np. wspaniale dobrze itp. ale w skali 5 stopniowej, kolezanki cora ma sloneczka co jest odpowiednikiem wspaniale itp.
co szkola to obyczaj glupie to bo wszedzie powinno byc tak samo a nie jest...
starsza srednio lubi czytac ksiazki, ale ja czytalam sporo w podstawowce przeczytalam wszystkie ksiazki z serii "lew, czarownica i stara szafa" i popatrz zrobili z tego film:-D

Tutaj tez nie maja ocen :no: dopiero od 4 klasy podajze sa :tak:
a narazie maja jakies buzki :tak:

mi bez roznic byleby wiadomo bylo oco chodzi:-D
u mnie nie az tak zle z szafami u nas w sypialni prawie na cala sciane jest, u dzieciakow taka z polkami i w przedpokoju wiec nie jest zle :-D
a mloda lubi czytac nawet pani jej nie pyta bo mowi do niej ze musi innych co nie potrafia, zazwyczaj drugie dziecko ma latwiej bo lapie duzo od starszego u nas tak bylo i moze dlatego mloda ma latwiej bo wiedziala co to szkola miala pojecia a niektore dzieci nie

uciekam juz nie zajrze, milego wieczoru dziewczeta

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejka ja się tylko na chwilkę przywitam, jakoś nie miałam chęci na posiedzenie na otwartym, na chwilkę tylko kuknęłam na zamknięty, a ja wczoraj miałam cały dzień do niczego, bo smutny, kościół rano, potem pogrzeb, stypa i jeszcze wieczorem kolęda. Dzisiaj mnie nawiedziła @, mam takie bolesne, że mam wrażenie, jakbym miała pierwszą fazę porody, mama zawsze skurcze i plecy mnie mocno bolą, oszaleć idzie, a niby po porodzie miało być lepiej a tu gorzej jest, ale nałykałam się tablet i jakoś żyję. No to tyle pozdrawiam was :)

Do góry