reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca to niezle wam w tym kosciele trzymaja z tego co ja pamietam to w soboty starsza chodzila na 2-3 godziny na proby
my juz po biedzie
larvunia takia spacer a tak cieszy:-)

to jest inna proba maja taki projekt sternsingen tzn.beda w wekend koledowac po domach z okazji trzech kroli
cos jak w pl koleda :tak::tak:i do tego sie przygotowywuja :tak:

lece......

reklama
Jestem usiadlam w spokoju z capucinko w koncu :tak::tak:

ciacho tu nie ma wolnego nie swietuja tego tak :no:..

mloda dostala stroj i role mala do nauczenia w sumie tylko 3 zdania krotkie a reszte mowia wszyscy razem :tak:

no hej. wlasnie u nas się rozpadało, ze masakra. dobrze, ze posciel zdązylam zdjąć, bo wietrzylam haha. to prawda, ze nawet maly spacer cieszy. dziś bylo tak pięknie, ze hej. Heska tak dzisiaj wzzystko ogladala, jaby pierwszy raz widziala. ale to porostu wszystko w innym swietle. teraz spi, a ja przelecialam sie na odkurzaczu i na miotle i mam chwile dla siebie. ale musze posprzątac w szafie, bo mi wypadła rurka i wszystkie wieszaki pokotłowane wrrr. musze to zrobic bo lezy mi to już dwa dni na fotelu ;)

madzia my tez dzis schabowe. znaczy cycki kurzęce, bo się szybko robily. po przedszkolu kupilam cycki i w 15 minut byl obiad ;)

dobra lece sie wziac za ta szafe, bo nigdy nie pojde ;)

no strasznie pogoda sie zmienila i to tak nagle :szok:
no mam nadzieje ze jutro bedzie slonecznie i mroznie :-D
Future wpadnij i mi posprzatac :-pa
tak swoja droga moje juz w sumie dzieci zdrowe to moze czas na odwiedzinki?? ;-)

Hello
ja do Warszawy nie pojechalam. dzisiaj mi babka dopiero prace zatwierdzila wiec juz na jutro nie zdaze nic zrobic. kolezanka zlozy w czwartek i bedziemy czekac na termin.
Larvunia pewnie na spacerku czulas jakby Cie z wiezienia ktos wypuscil :Djak tam na wolnosci bylo ? :D:D:Ddobrze ze juz z Wami dobrze. ale z odwiedzinami bym nie ryzykowala, bo to ze Twoje zdrowe to nie znacyz ze inne zdrowe , a Twoje oslabione jeszcze po chorobach wiec znowu moga zlapac szybko. a zaczynac od nowa leczenie to juz przegiecie. bo ilez mozna.

ale nudy siedzimy i popcorn zajadamy...:tak: pyszny prosto z mikrofali :-)

mowicie o pogodzie zimy to chyba juz nie bedzie ale dowali w lutym hehe
wlasnie czytalam na onet jak to w Gorzowie kolo szpitala zakwitly stokrotki :szok::-)

megi mycha gdzie sie podziewacie?..

blond to i tak udalo sie za zatwierdzila ci prace
owca stokrotki kwitna ale przy takiej pogodzie to co sie dziwic zima jezeli juz to moze byc luty marzec albo i nie bedzie ciekawe jakie bedzie lato?

reklama
No ja juz wole zeby tej zimy lepiej nie bylo bo jak mroz to juz calkiem sie z chalupki mi wychodzic nie chce...
ciacho jak tam twoje corki w szkole dobrze?..mlodsza dobrze sobie radzi?

Do góry