reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blond spoko spoko... moze zle zrozumialam, ze odpuszczasz za ktoryms razem sorki...
ciacho no podgladam na stronach www i tam +6 niby... kurcze mogloby wiatru nie byc...
chce na spacer dzis tez wyjsc :-p

reklama
Dobry !! ale sie rozpisalyscie od rana fiu fiu...
moj mlody jakas chorobe podlapal buu..tzn.ma jakis kaszel i jak kaszle to wymiotuje ale niczym sama woda...zdazylo mu sie juz 3 razy dzis..hmm
teraz dalam mu serek to zjadl bo nic nie jadl jeszcze...
jak nie kaszle i nie zyga to jest wsio ok temp.nie ma wiec nie wiem moze przejdzie..

Posciel wypralam ide wieszac bo troszke mi ubrudzil rano..

u nas tez pogoda dupna wieje i mokro...herbatke wypije i ide z psem chwile :tak:

Jaki tu jarmark od rana:)
U nas bunt dwulatka też był, ale najgorzej że objawiał się tym, że mi Izka uciekała na spacerach. Ale kary, rozmowy i troche straszenia o tym, ze jak ja samochód rozjedzie bedzie bardzo bolało itp. A w domu to ja twarda jestem, wyganiam do pokoju i ma przemyśleć. Działa. Ale stosuję również metodę nagród jak coś dobrze zrobi częściej w sumie niż kar. Juz teraz.

Ja to mam inny "problem". Kiedyś tego nie było a zaczęło się od niedawna. Otóż, zasypia przy mnie w swoim łóżku a godz. 23 i przyłazi do nas do lózka, odnosze znowu przychodzi odnosze i tak w kólko. Az czasem po cichutku przychodzi i się kładzie i nawet nie wiem kiedy. Już zrobilam tablice, i jak bedzie 3 noce spała sama to nagroda i nic. No nie działa. Nie wiem co robić z tym. WIem ze moze potrzebuje wiec na siłe nie wyganiam no ale my połamani po nocce z młodą w łózku. Juz nie mówię o tym że jest dla nas środkiem antykoncepcyjnym;p .

No ja zostałam wczoraj przywołana do porządku więc jestem ;)

Dzięki Larvuniu;)

No i mlody serek tez wyrzygal...ech chyba jakis wirus

Katgen hej :-) skad ja to znam ja mam to samo z mlodym i ta sama godzina doslownie zasypia u nas wynosze i o 23 wraca spowrotem i tak moge lazic w kolko i tak wyladuje u nas w lozku :tak::tak: nie wiem jak to zrobic zeby spal u siebie ,ozna gadac a on i tak nie chce tam spac...

cześć
Przepraszam z góry ale ostatnio nie potrafię się coś wbić tu do was, jakiś brak weny mnie dopadł. Mało na kompa siadam teraz, mały na zęby się ma, marudny i płaczliwy...Zuzia dużo spokojniej znosiła praktycznie bezobjawowo a ten....:no:
Zdrówka wszystkim dzieciaczkom i cierpliwości dla mam jeśli chodzi o ich pociechy, pozdrawiam!!

pogoda sprzyja widze ;p
ide niebawem z dziecmi na spacer...
Katgen no w koncu :-D u nas tez mlody przylazi do teraz... Ale ok 4.00- 5.00 rano. Nie wyganiam go, poprostu pewnie tego potrzebuje. Choc od ok 2 mies spimy tak: Ja z mloda w pokoju dzieci a moj z Fruciem w sypialni. Wiec tez antykoncepcja u nas musowa hahah no ale od dzis zmiany. Dzieci zdrowe wiec wedruja do swoich lozek ;-) Ciekawe czy mlody rano do nas przywedruje... i jak to mloda zniesie... ona zasypiala z cyckiem w buzi i co jakis czas macala czy jestem obok i sobie cycolila kiedy chciala oj ciezko to widze, no ale zobaczymy ile razy bedzie mnie nawolywac.
dobra ide mlodej zupke konczyc co by gotowa miala jak wrocimy i spadam
3majcie sie !

ps megi Tobie tez duzo cierpliwosci! buziaki :*

no hej. to ja powróce do wczorajszego problemu wszechobecnego u prawie każdej z nas - szaf!
musze kupic nową!!!!!!!!!!!! ale patrzylam w necie, no szlag mnie trafia jak nie wiem. sama chyba zrobie szafe, musze sie wybrac do castoramy wrrrrrrr na ikee mnie nie stac chyba. a tak zobacze ile material, prowadnice, i moze kupie i zrobie sama.

larvunia poszliscie na dwó?? ja nie ide. u nas wieje, jakby leb mialo urwac. bylam po drewno w szopie, to mi teraz huczy w łowie jak nie wiem. szok.

mała padła ;

jeden zero!

reklama
katgen mloda jak miala jakos 5 lat tez w nocy przylazila do nas a jak nie chciala to konczylo sie ze albo sie darla przez godzine w lozku albo spala u nas a przylazila nieraz 24-1 w nocy, i trwalo to jakis czas
w koncu wpadlam na pomysl genialny dla nas, uzgodnilam z mloda ze jak bedzie spac u siebie to raz w tygodniu bedzie mogla spac z nami lacznie z usypianiem i wiesz ze podzialalo:-) ale to jest taki cycek z niej
ze ma juz tyle lat a lubi z nami spac i dzisiaj spala z nami bo jej obiecalismy no chochol maly:-D:-D
future w panoramie nie na samej gorze tylko na 2 pietrze sa meble maja szafy my tam kupowalismy, ale trzeba sie liczyc ze okolo 2tys wyjdzie ale nieraz maja jakies przeceny
pr zdasz nie przejmuj sie bedzie dobrze

Do góry