reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc madziarena oj wy to sie macie ztym remontem :baffled:ja to dobrze ze ja juz jestem po:tak:
a drzwi wejsciowe na taras tez robicie tak jak chcialas?:-)co wy dzis tak cicho?

reklama
Dzien dobry !!
madziarena to zdrowka dla malej zycze, dlugo sie remontujecie :tak:

ja kawke spijam musze wlosy isc umyc i wybieram sie na dluzszy spacer z psem hehe
a kolo 14 wypad do znajomych i pewnie wrocimy wieczorkiem takze dzien zleci jakos :-)

trzeba jakos czas organizowac dzieciaka,bo tyle tego wolnego maja ze juz mnie wkurzaja bo tylko by w gry grali...m tez w domu ma jeszcze wolne wiec cala chata pelna hehe..

Takze udanego dnia wszystkim :-)

witam sie i ja dopiero mam chwile
poszlysmy kupic starszej sukienke bo idzie na urodziny do kolezanki a na koniec roku ma bal wiec
jakas taka ladniejsze jej sie przyda bo zadnej nie ma w szafie
marzenka u mnie te 1,5kg to 1,5cm wiecej w pasie i ubranai ciasne sie robia:dry:

Witam
Mały dobrze znosi mleczko jak na razie, odpukać nic mu nie jest a opinie czytałam o Gerberze same pozytywne, chyba zostaniemy przy nim:tak: Dziś pospaliśmy wszyscy do ok 9 jak nigdy:-) karmiłam po pierwszej w nocy i potem o 6 a wczoraj taka zmęczona byłam że nie wiem kiedy usnęłam...
Kataru ciąg dalszy ale daję radę mały mi psika pewnie ode mnie złapał. Mój z Zuzią na 12.20 do lekarza z wynikami zobaczymy co powie, niech zapisze jej coś na ten apetyt.
madziarena zdrówka dla Amelki i szybkiego skończenia remontu
reszte całuję i pozdrawiam

megi to fanie ze mlodemu nic po mleku nie jest i jak mu pasuje to dobrze
wlasnie madziarena zdrowka dla mlodej megi dla ciebie tez, ja mam katar juz prawie 2 tyg i konca nie widac:dry:

Dzień dobry.

A Mi dzisiaj Wojtek do 11 spał masakra normalnie :szok: Jasiek wypił mleko po 5 i też spał jeszcze do 9.30 ale że Wojtek do 11 to jestem w głębokim szoku bo nigdy Mi tak długo nie spał :no:

Hej dziewczynki. Pojawiam się i znikam ... ale na nic nie mam czasu ;( remontu ciąg dalszy. Mam nadzieje, ze dzis skonczymy ten salon bo juz mnie szlag trafia .. uciekam bo mala chora - zapalenie oskrzeli i wlasnie płacze :/

MADZIARENA dużo zdrówka dla córeczki :tak: i szybkiego końca remontu ;-) :tak:

Witam
Mały dobrze znosi mleczko jak na razie, odpukać nic mu nie jest a opinie czytałam o Gerberze same pozytywne, chyba zostaniemy przy nim:tak: Dziś pospaliśmy wszyscy do ok 9 jak nigdy:-) karmiłam po pierwszej w nocy i potem o 6 a wczoraj taka zmęczona byłam że nie wiem kiedy usnęłam...
Kataru ciąg dalszy ale daję radę mały mi psika pewnie ode mnie złapał. Mój z Zuzią na 12.20 do lekarza z wynikami zobaczymy co powie, niech zapisze jej coś na ten apetyt.
madziarena zdrówka dla Amelki i szybkiego skończenia remontu
reszte całuję i pozdrawiam

MEGI to super, że Pawełek dobrze znosi zmianę mleka :tak: zdrówka dla Was.

U Nas też choroby ciąg dalszy, w nocy Wojtka jak kaszel chwyta to masakra kaszle i kaszle :wściekła/y:a że suchy jest ten kaszel wcale się nie odrywa no to męczy :wściekła/y:

No nic idę sobie kawkę strzelić i jakieś śniadanie, głowa coś Mnie boli. . .
A co do sprzętu do ćwiczeń to CIASTECZKO też mam zamiar po Nowym Roku kupić :tak:

no my sie remontujemy ale zawsze robimy ok tydzien przerwy i znowu bo mój meżulo sam robi wiec by sie wykonczyl. Ale jak skonczymy salon to juz KONIEC :) Marzenko tam gdzie mialy byc drzwi bedzie kominek :) mała mi spała dzisiaj do 11:50 hehe przy hałasie :) juz mniej kaszle dzis ostatni dzien antybiotyku ale zostalo to dam jutro jeszcze.

mycha to ladnie ci pospali, nie powiem przez to wolne chodze o 24 albo jeszcze pozniej spac i wstaje 8 rano normalnie szok ze do tej spie:sorry2:
ja mam taki sprzecik do brzuszkow taka kolyske i juz wczoraj znowu sie za to wzielam i 120 wycisnelam :-) marza mi sie wiosla ale to sporo miejsca zajmuje i raczej nie kupie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry