reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

my dzis ziemniaczki i wątróbka, ale ja nie jem. nie jestem głodna. jak mi sie mała rozłoży to się pochlastam.....

poki co jestem senna jak nie wiem, a jak wyszlam po drewno do kominka, to tak piżdzi, ze nigdzie dziś nie idę. no moze na werandzie posiedzę z małą z 15 minut, coby się dotlenila...

reklama
marzenka no ceny sa z kosmosu a darowalam sobie akurat te kurtke bo miec nastepna sportowa to juz bym przesadzila, fajna ale tylko na sportowo moglabym chodzic jakas inna wyszperam moze jak nie to tez przezyje juz koniec grudnia :-D
future zdrowka oby nic nie zlapala mloda
ja niedlugo z psem pojde na spacer moze wyciagne mloda

hello
Wpadlam sie przywitac ,mam mega lenia
Dzisiaj przegielysmy z mala spalysmy do 11.45 hahamloda jeszcze by spala ale ja wygonilam z mojego wyrka bo sie wprosila.
Ale mi smaka na spagetti narobilyscie,ale jeszcze wiekszego mam na golobki haha.Tylko kto mi zobi buuu
Ja mam odmrozona wolowine wiec chyba jakis sos i ziemniaki zrobie nie bede sie wysilac

Musze nazbierac na fryzjera bo juz w lustro patrzec nie moge
Milego dnia laseczki
Future -zdrowka
Madzia -Ciacho -udanych zakupow

Przypomnialo mi sie

Przynosze kayi sniadanie
bula z serem ,ogorkiem +serek ala wiejski
Ona;patrzy na mnie i w ryk
ja:co sie stalo ,dlaczego placzesz?
Ona: bo ja chce KIBASKi aaaa!!!!!!
hahah no i musialam kabanosy szybko odmrozic :-Dmaly miesozerca

Ostatnia edycja:
befatka twoja mala smieszna ale moje wiecznie jak otwieraja lodowke to mowia " nie ma nic do jedzenia":dry:
najgorsze jest to ze jak kupimy wedline to zjedza z pasterek albo wcala a wczesnie bylo ze; kup kup
a pozniej pies je:baffled::dry:

witam

ale popisalyscie dzisiaj:)
Ciacho a Ty miesa nie jesz?:p tzn wedlin. kupuj im po plasterku :D
rzeczywiscie pogoda do doopy. nic mi sie nie chce. dzisiaj bylam w Pup-ie podpisac liste i u gina. skierowal mnie na usg, kazal zelazo brac. ogolnie ok jakby nie to co tam mi sie przypaletalo( to z ta cytologia) i teraz do dermatologa jeszcze musze isc. wie ktos czy na pilsudskiego do dermatologa trzeba sie zapisywac czy idzie sise "z biegu"?

blond na pilsudskiego kolejki ze mamuniu zreszta do dermatologa to wszedzie wieki sie czeka ale w stiolonowej mozna chyba ze tak powiem z biegu ale i tak trzeba sie pewnie zapisac zadzwon i spytaj sie
a po co ci dermatolog?
ja i mieso jakby to napisac duet srednio udany, jak mam ochote to zjem nie powiem ale bywa tak ze potrafie miesiac nie jesc:sorry2:
kusi mnie w sklepie ale jak juz lezy w lodoce to ogolnie omijam szeroki lukiem wole jogurt zjesc:sorry2:

blond u ciebie juz 17ty tydzien:szok:kurde jak to leci:-Djuz cos przygotowujesz ?
a ja wczoraj bylam u gina...tabletki mam brac i pic magnez i asekurelle brac oslonowo a jak dale bede miec objawy to zmiana tabletek w ostatecznosci :)

reklama
Do góry