reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
przepis naprawde super, ale u nas mloda nie lubi pieczarek kiedys jadla a teraz nie i tak samo jest z ryba:-(
ale zrobilam miszung w szafie w koncu wzielam sie za swetry bo miejsca na nic nie ma a 3/4 z nich poszlo aut bo tylko leza:sorry2::-D

heloł. wróciłam. byliśmy w restauracji z Hesią, zajadała mięsko równo haha. jestem wymęczona.
szukam spacerówki, macie jakies modele lubiane? znaczy najlepiej co się sklada jak parasolka, albo jeszcze mniej!

future twoja mala lubi spac na dworze to kupuja taka parasolke zeby miala oparcie rozkladane prawie na lezaco, przedluzane skladane siedzisko, i ja mialam to byl super patent okienko w budce oczywiscie moglam je zakryc,
cos podobnego mialam tylko ze firmy baby dreams juz jej chyba na rynku nie ma albo to jest jej nastepca...
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-travel-baby-design-2011-huggies-newborn-gratis-p-10828.html

a zapomnialam najwazniejsze to zeby wozek mial amortyzatory na tylnich kolkach chodzi oto ze jak naciskasz na raczki wozka zeby wjechac na kraweznik to powinnac uzyc tylko tyle sily zeby spokojne i bez wiekszego wysilku podniesc przednie kola
wiem ze nie wszystkie spacerowko to maja albo mialy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello
a ja dopiero teraz do Was dotarlam . dzisiaj odwiedzila mnie kolezanka z przytocznej i tak faaajnie bylo powspominac, poplanowac sluby i inne takie hehe.a jeszcze niedawno mialysmy po kilka lat i to tak niedawno bylo...
umowilam sie do dermatologa na 5.01 ale nie na pilsudskiego tylko matejki dzwonilismy. bo tam numer mielismy przy sobie do rejestracji :)wiec szybko. mam nadzieje ze sie wyrobie o ile tego 4.01 bede sie bronic bo poki co to promotorka na maile nie odpowiada ;/
jutro rano pewnie bedziemy juz do rodzicow W jechac bo jednak zostal i jedziemy tam na sylwka. a moja mama przyjezdza tu :D wymiane robimy:)
ide poczytac co tam u Was:)

Future co do spacerowki to ja zadnej nie polece . wole duze wozki jako spacerowke bo mialam Slappy, piekna lekka, malo miejsca al;e tak sie sypala ze szok.!!!nie polecam nigdy nikomu. moge oddac jak bys byla w GW bo i takja wyrzuce albo na czesci sprzedam bo moze jak ktos pomajsterkuje to bedzie ok...do tego co ciacho napisalo to dodam jeszcze ze oprocz tego siedzicka na plasko to tez zeby podnozek moglo sie podnosic...bo dziecko spi a nozki zwisaja :/moja tego nie miala dlatego wrocilam do duzego. jeszcze mialam haucka spacerowke ale byla bez budy to tylko u mamy jezdzilismy i kolka jakos skrzypialy non stop czym bym nie posmarowala, i parasolke tez uzywana nie wim jakiej firmy ale to tez taka zwykla zeby tylko do auta wrzucic i po sklepie chodzic ale na spacery to te spacerowki dla mnie niewygodne sa. male kosze, sztywne jakies, dziecko sie kreci. ja tam nie chce juz...

LArvunia to zostaw ten Infacol dla nas. jak sie na wiosne moze gdzies spotkamy na jakims wypadzie to odbiore:p bo u nas pewnie sie przyda. chyba ze ktos ma potrzebe teraz.

Ostatnia edycja:
blond tutaj prawie grobowa cisza:sorry2: no wywialo laski
to jednak w sylwestra sobie gdzies wyjdziesz:-) ale z ta obrona to niezle jaja ze promotorka sie nie odzywa
oby sie odezwala

Stary rok przemija, coś uciekło już, ale bez obawy, nowy już nadchodzi czas,

a więc bawcie i śmiejcie się w tę sylwestrową noc i każdego dnia, aby każdą chwilę

wykorzystać, aby nic nie przepadło Ci.

A ten nowy rok niech szczęście przyniesie, a więc żyjcie, bawcie i rozmnażajcie się.

Szczęśliwego Nowego Roku!
fajerwerki.gif

no hej, kroma dzięki za zyczenia.
ciacho, blond, wlasnie chodzi o to, ze ja mam spacerówkę bolder, bo mam wielofunkcyjny wózek, ale nie jestem z niej zadowolona, bo buda jakoś wisi, oparciemała, niunia się ześlizguje na dół i chcę coś zakupić innego. to fakt, ona duzo śpi na dworze, dlatego wiem, ze wazne jest rozkładane siedzisko na płasko. znalazłam jeden fajny wozek, ale nie mogę znaleźć opinii zadnych. widzialam go w tesko, za 450zł, a w necie są po 280. hauck citi. oto on.
Doskonały wózek spacerowy HAUCK CITI (2028711892) - Aukcje internetowe Allegro

widzialam go na zywo, leciutko się prowadzi wogóle, ale nie wiem, nic o nim, i chcialam popytac...moze wiecie.

same parasolki są po 80zł, fajne, ale tylko tak jak blond mowi, do sklepu pojezdzic, czy przejechac kawalek, bo bez rozkładania i wogole. no w razie czego to mam ten bolder, mam pompowane kola i wogole slelaz od gondloli. zreszta pokazywalam wam. ale to siedzisko male. teraz w betach mało wogole miejsca jest. jeszcze kocyk, spiworek. a jak juz kupię spacerówkę, to chcę miec już spokój caly kolejny rok. i lato i zime. chociaz na zime moze będzie popierniczac i wozek się schowa ;)

dlatego napisalam ze siedzisko skladane bo niektore maja krotkie i nog zwisaja, ja mialam skladane i wiecznie bylo rozlozone a do spania to idealne
future ale tam jest napisane do 15 kg to on ci chyba niezbyt dlugo posluzy jak mala juz wazy swoje i z tego co widze to nie jest typowa parasolka, widze jak dziewczyny maja problem zeby pokonac kraweznik takim wozkiem chodzi mi o 3 kola

takie wozki w tym stylu sa bardzo funkcjonalne chodzi mi o to co ma a nie oto jakiej firmy
http://allegro.pl/quatro-jimmy-wozek-spacerowy-nowosc-5-gratisow-i2001105932.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry