reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
o tym Coneco Saturn dobre opiie slyszalam. ten Future tez fajny. Ciacho ja mialam 3 kolowy i teraz tez kupuje dla malenstwa i mi sie nim dobrze jezdzilo. jednie w autobusie bylo do doopy bo na zakretach jest niestabilnie i sie wysiada tez zle. ale na spacery i do auta byl super.
Future spacerowki maja zwykle jeszcze mniejsze siedziska niz te wielofunkcyjne na co troche narzekaja mamy. a co do wagi moj na pol roku wazyl 11 kg i potem bylo powoli juz. teraz ma ponad 3 lata a wazy 15.5. wiec do 15 to mi sie wydaje ze spokojnie wystarczy. bo pewnie dluzej niz do 2 lat jezdzic nim nie bedziesz (chociaz ostatnio kolezanke widzialam z 3.5 letnia corka w spacerowce... nogami to po chodniku ciagnela prawie...:/)
a z promotorka rzeczywiscie pech. mam nadzieje ze sie odezwie

Blond u nas w rodzinie byla taka ciotka co wozila corke 5-6 lat spacerowka po miescie :-D smiechu warte jak ja widzialam to udawalismy z m ze sie nie widzimy itp...masakra...choc nie powiem bo szymek tez dlugo jezdzil bo 3 lata :tak:

Larvunia a ta raczka nie wkurzala cie?? bo tak dziwnie to wyglada :dry:

bardzo dobrze sie prowadzil, ja nie nazekalam na niego a wrecz zachwalalam sobie :tak:
...Misiulka dostala silniejszy antybiotyk.... mam dosc... w srode kontrola.

ja jestem.

dziewczyny dzięki. Larvunia a ten twoj to sie skladal jak parasolkaa????? A Misia jeżdzi w gondoli jeszcze?? czy jak?

madzia mi się bardziej podobają te tańsze, takie puseleczka. najbardziej te ciemne różowe fuksja, albo białe z fuksją kokardką.

a teraz mam dylemat z tym wozkiem...

reklama
sklada sie na plasko, ale jest lekka i stanowczo mniejsza od tych co gondole sie doczepia.... przy Fruciu nie nazekalam, z reszta moj Fruciu malo jezdzil w niej... on bardzo malo jezdzil wogole w wozku i jak zaczol chodzic to juz wogole odrzucil wozek.... Misiula z reszta tez malo wozkuje sie...
Misiula hmm... juz dawno gondolka poszla w odstawke ;-) jezdzi puki co w tym drugim bo ten co link dalam to u tesciow w garazu stoi musze go odebrac w koncu...
smacznych goląbków Future ;-) Myh wlasnie pizze zjedlismy :-p:zawstydzona/y:

Do góry