reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko no pewnie:-Dza duzo energi mial w sobie i zaczynal wydziwiac :-Dpobiegalismy z nim pogralismy w pilke berek tez musial byc i tym sposobem sama juz mam ochote zanuzyc sie pod kocyk i miec cisze:-)ale jeszcze troche musze poczekac:shocked2:
larvunia ciebie dzis jakos malo:confused:
megi jak sie czujecie?
katgen a u ciebie co tam?

reklama
marzenka do du... się czuję....psikam, katar mam jak nie wiem co:baffled: na dodatek senna jestem. pogoda mnie denerwuje nogi rwą na zmianę...ale dzięki że pytasz:-)
Dziewczynki co sądzicie o mleczku Gerber od urodzenia??? mój kupił dziś bo nie było Nan w sklepie....ciekawe jak Pawełek przyjmie ten smak i skład:confused:
Żegnam się na dziś bo głowa mi ćmi i jakoś brak weny...wybaczcie:**

marzenko ano malo... jakos tak... jutro tez bedzie mnie malo bo jade na kontrol z mloda a jeden samochod mamy wiec bede na mojego czekac... eehhh...
pozdrawiam Was dziewuszki!!!

ano ciezko... ale damy rade :sorry2:
Future jak Hesia sie miewa?

edit:
Oddam za friko INFACOL w otrginalnie szczelnie zamknietym opakowaniu... niestety nei moge go wystawic nigdzie wiec chociaz tu napisze ciacho moze nie usuniesz tego ;p bo wiem ze nei mozna.. ale moze sie komus przyda?? ODDAM stoi i sie kurzy u mnie.....

Ostatnia edycja:
jak mus to mus
musze schudnac no kurna przytylam 1,5 kg :wściekła/y::wściekła/y: i chyba w sprzet do cwieczen zainwestuje zamiast w nowa kurtke:-D
larvunia pomysle;-):-D
uciekam milego wieczoru bede ogladac dr.House

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej z wieczora !!
ja juz wykapana w pizamce zasiadlam i wcinam bananka haha :-)
obejrze jeszcze kuchenne rewolucje i spac...
w knajpie wszystko zalatwione menu wybrane zaliczka wplacona :tak:
Bylismy w jednym sklepie takim gdzie mozna kupic mydlo i powidlo :-D i wiecie co zobaczylam hehe
pochowali juz dekoracje swiateczne i na polkach leza juz zajaczki,jajka wielkanocne i cala reszta dekoracji wielkanocnych :szok::-D normalnie wariaci przeciez jeszcze mamy grudzien dobrze sie swieta nie skonczyly a oni juz wielkanocne zajace powystawiali haha dobre sobie :-D

megi zdrowka dla ciebie,a mleczko nie znam nie uzywalam za moich dzieciakow czasu nie bylo go jeszcze...

Ja tez zycze milego wieczorku !!

dzien dobry:-)
ja tez wczoraj mialam seans filmowy:-D
megi ja tez nie znam tego mleczka to sie nie wypowiem,,szukalas jakies info na necie?tam pewnie cos pisze
ciasteczko powiadasz sprzet do cwiczen:-D:-Dkochana 1,5kg to nie duzo :tak:u mnie pol kg do gory poszlo ale sie tym nie przejmuje bo wiem ze skonczy sie jedzonko to waga spadnie:tak:bo zazwyczaj takich rzeczy nie jem na codzien...no i dzis mam zamiar pojezdzic na orbi oj dawno nie jezdzilam ciekawe jak na tym kondycja:-D
owca no smiechu warte:-D
larvunia pewnie w przychodni dobrze cie juz znaja;-)

reklama
Hej dziewczynki. Pojawiam się i znikam ... ale na nic nie mam czasu ;( remontu ciąg dalszy. Mam nadzieje, ze dzis skonczymy ten salon bo juz mnie szlag trafia .. uciekam bo mala chora - zapalenie oskrzeli i wlasnie płacze :/

Do góry