reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mycha thx ja jej ibum podalam bardzoej na dzialanie przeciwbulowe.... ale wiedzialam ze dzieci malusie moga miec wyzej temp...

Nie ma za co Ja tylko tak napisałam dla wiadomości :tak: a że przeciwbólowo to w sumie racja ibum itp to nie tylko przeciwgorączkowe ale i przeciwbólowe w sumie zapomniałam o tym haha ;-)dawno nie stosowałam ale chyba niedługo będę musiała zacząć. . . No nic oby szybko wyszły ząbki i długo nie bolało!:tak:

reklama
my juz zjedlismy
spagetti szybko sie robi i wiem ze bynajmniej dzieciaki zjedza i nie wybrzydza hehe..:tak:

ciacho znam ta pioseneczke juz :-) mila dla ucha :-)

ja juz kawuche zrobilam wypije i ide posprzatac kuchnie a na 16 jedziemy :tak: naliczylam sobie na obiad 20 osob a na kawe i ciacho dojdzie 8 osob znajomi :tak:

To milego popoludnia dziolchy :-)

to juz dopinasz wszystko,przynajmniej pozniej nie bedziesz jak kot z pecherzem latac;-)
ja znowu musialam kurtke wyprac no pierdziele i rwie mi sie w srodku musze chyba zajrzec do diversa co maja bo maja 50% taniej oje oje

to juz dopinasz wszystko,przynajmniej pozniej nie bedziesz jak kot z pecherzem latac;-)
ja znowu musialam kurtke wyprac no pierdziele i rwie mi sie w srodku musze chyba zajrzec do diversa co maja bo maja 50% taniej oje oje

No mamy 4 miesiace czasu takze trzeba zaklepac miejsce i dac zaliczke :tak:

to lec na zakupki i szalej na przecenach haha :-D

a juz upatrzylam sobie kurtke no czarna niestety ale kroj fajny i cos taki jak mm teraz i tylko 130zl przeceniona o 200zl:-) milego kupowania :tak::-)

a ja poszlam do miasta i do biedry wiatrzysko straszne:angry:widze ze moj maly nie chce wychodzic na dwor bo zimno wiec poszlam sama:tak:
widze ze dzis spagetti gora:-Du mnie nie ma zadnych obiadow jeszcze bo mam jedzenie w wigili trzeba zjesc ale mysle ze ugotuje rosol bo cos chce mi sie chudszego bo ilez mozna jesc..ciasta tez juz mam dosyc..

owca widze ze malej sie poprawilo ..nie robi juz cyrkow w kosciele?
ciasteczko no to jak taka przecenia to nie mala warto pewnie zainwestowac:tak:
mycha zdrowka dla wojtusia i dla ciebie megi tez..
my mamy isc dzis biegac ale niewiem czy ten wiatr mnie czasem nie porwie:-D

reklama
marzenka pogoda nie nastraja potymistycznie u nas co chwile cos pada:dry: i ten wiatr bleee
a ja lubie kurtki z diversa zreszta moj M tez sie tam ubiera ale ostatnio z cena to grubo przesadzili dlatego oplaca sie cos z wyprzedazy kupic bo normalnie tyle bym nie dala za kurtke mimo ze nosze kilka lat
mlodsza tez nie chce na drow isc mowi ze pogoda nietaka:-D

Do góry