reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry:-)
my dzis wyjatkowo dlugo pospalismy:-Da dawid dalej spi:szok::szok:
oj na sam poczatek takie info na tajnym az mi sie smutno zrobilo:zawstydzona/y:tak larvunia cieszmy sie z tego co mamy;-)
future to ci mala ladnie spi..kurde ja juz niepamietam kiedy moj maly spal w dzien.....
milego dnia:-)

reklama
Witam wczoraj chwalilam pogode ze slonecznie to dzis mam za swoje i leje od rana :angry:
nawet do sklepu nie ma jak isc wrr...

u mnie juz normalka ze spimy do 9 hehe ciekawe jak do szkoly o 7 bedziemy wstawac ech..:nerd:
kurde chomik mnie wkurza halasuje w nocy trzeba go wynosic do kuchni ale jeszcze 4 dni i sru do siebie hehe...

uciekam pranie sie konczy milego dnia !!:-)

Dzień dobry.

BLOND fajnie że wszystko się ułożyło i nie musisz wydawać kasy :tak:

dzieki ciacho
Fruciu biegac juz chce, widac ze zdrowy ;-) apetyt ma ogromny i musze go troche stopowac bo ciagle by jadl ;-) No ale coz przez cala chorobe nic nie jadl tylko pil...
Misiula hhmm... nie wiem. Ogolnie jest bardzo pogodna, usmiecha sie ciagle i gada po swojemu. Ale przyjdzie chwila ze marudzi jak nie wiem. Wszystko na NIE jest. W nocy postekuje... i miala goraczke, teraz tez podgoraczke 37,3' miala. Dalam ibum i zasnela, ale slina jej leci jak tylko buzie otworzy wiec mysle ze to na zeby, choc na dziaslach nic nei wiedze,nie wiem... w piatek jak bedzie jak dzis to jade z nowu na kontrol.

LARVUNIA żeby te ząbki szybko wyszły i oby Misiulka się nie męczyła długo a co do temp to dzieci do 1 roku życia jak mają właśnie do 37.3' to to nie jest gorączka i nie powinno się podawać żadnych syropów na zbicie tej temperatury. . . . :no: tak Mi wczoraj lekarka powiedziała bo jak pytała o Jasia czy miał temp i powiedziałam że miał 36.9' to powiedziała właśnie że do 1 roku życia dzieci jak mają do 37.3' to to jest normalne. . . .

No a tak poza tym właśnie wczoraj byliśmy u lekarza, byłam pewna że Wojtek oskrzela ma ale na szczęście nie :no: to tylko przeziębienie, kaszel niezły ma ale póki co suchy i w nocy aż mi się dusił wczoraj ale po powrocie od lekarza zapodałam syropy dziś też juz dostał więc zaczynają pomału działać. . . Jaś na szczęście zdrowy jest, mam tylko mu podawać wit. C przed obroną przed Wojtkiem :-paby się od niego nie zaraził :tak:
Dostaliśmy Pulneo (Wojtkowi zawsze pomaga), stodal, hasco sept i bioaron C więc same syropy. . . :tak: oby po nich przeszło. . .

A co do Sylwestra to u Nas też biała sala z mężem i dziećmi :tak: ;-)

Buziołki dla pozostałych mamusiek :tak: i zdrówka na zapas ;-)

Ok lecę poczytać na tajnym.

Hej wszystkim
Do mnie się katar przyplątał leci jak z kranu:baffled: Pawełek popłakuje na zęby, widziałam jak ma białe dziąsełka na dole biedny widać jak go bolą zostaje mi smarować bobodentem:sorry2:
W ogóle czuje się jakaś wypompowana jak na chorobe:baffled:

Ja wrocilam ze sklepu mam wszystko to zaraz ide robic spagetti na obiado...
przestalo padac ale wiatr dzis brr...

Mycha to dobrze ze to tylko przeziebienie,zdrowka dla malego :tak:

Katgen jak bylo u rodzicow,jak swieta udane?

Megi tobie tez zdrowka zebys sie nie rozlozyla wiecej...a pawelek biedny nameczy sie jeszcze pewnie dlugo..ale tak to juz jest jak nie jakies kolko,to dziasla i tak w kolko :tak:

reklama
Do góry