reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hello

ja sie nie odzywalam bo poprawialam prace bo mi babka odeslala z poprawkami. i wybaczcie ze nie kontaktuje o czym pisalyscie chociaz wszystko przeczytalam:zawstydzona/y: juz mi normalnie leb rozsadza. od 9 przed kompem non stop. masakra.
dotarla do mnie rozmowa o jezdzeniu autem. ja jezdze jak robie wieksze zakupy, raz na pare dni,najczesciej w piatki, alebo jak po urzedach jezdze. chociaz Ania Twoj M to do biedronki to ma ze 150 m a co powiesz na to ze jak W jest to my czasem do pegaza jedziemy autem :D:D:D:D hehehe tyle ze jak jedziemy gdzies dalej zeby nie lazic w kolko;) Ania Ty masz dobrego małża to auto Ci da tylko wlasnie znajac Ciebie to bedziesz wolala zakupy niesc na plecach i 2 dzieci w rekach niz autemjechac:)nie do zdarcia ciotka jestes:rofl2::rofl2:
Larvunia na fb widzialam aniolki. super pomalowane wyszly:)te co lakierem do paznokci najfajniejsze:p
ide spac chyba bo juz nie wiem co pisze

dzien dobry
u mnie za oknem troche sniegu :-)moze bedzie wiecej na wigilie oby:-)chcialabym :-)bo poki co nie czuje ze swieta ida:tak:
kasia i co byl juz pierwsz tel do synka?pewnie tesnicie za nim;-)
larvunia biedna ty moja;-)bedzie dobrze:tak:musi byc:tak:
ciasteczko i jak zrobilas ten bigos?jak mloda lepiej?
blond co za menda na same swieta dala ci poprawki:wściekła/y:oby teraz bylo lepiej.na jakim ty kierunku jestes?dzidzia juz kopie?
megi mala ci szybko zasnela..juz niepamietam kiedy moj tak szybko zasnal i przespal do rana....i jak obudzila sie na mleko?
larvunia a jak mala ksiezniczka z ospa lepiej?
moj wogule niechce mleka pic jedynie co to troche w platkach...on ztych miesnych jest tak jak tatus schaboszczaka i kabanosy by jadl ciagle:-Dno ale szkoda bo sie boje czy aby mu sie to nie odbije na zabkach...
wczoraj zaliczylismy dlugi spacer do miasta na pieszo biedny moj przyszedl taki zmeczony ani razu na rekach nie byl.....a juz pod koniec chcial juz do domku herbatke z cytrynka wypic hahha jak stary:-Dzdecydowanie nie ta pora na takie spacery...kolezanka mu kupila plecak w tomka i przyjaciele i szedl jak ten dzielny przedszkolak:-D:-D
milego dnia mamuski

Witam dziewczynki.
Larvunia widziałam arcydzieła na fb - słodkie i takie fajniutkie :)
Marzenka - ja też wolę pieszo, mój też ale szwagier to na budowę - 100 m jedzie autkiem :), ale jak po zakupy to tylko autkiem - bo ja to za blisko nie mam :)
Ja sobie życia bez prawka nie wyobrażam ...
Asieńka wiem, że wiele osób wstaje wcześniej ale ja do śpiochów należę, a już od prawie 4 tygodni nie miałam weekendu żeby choć w sobotę i niedzielę pospać do 8:00 wrrr a ja tak kocham spaćććć ...
Sypialnia skończona !!! Choinka przyszła dziś będziemy stroić :) został nam salon ale tam to będzie sajgon ... kupę roboty !!
Marzenka gdzie foty "nowego" domku ???
Blond jak tam praca ? Poprawiona ?
Uciekam kawkę wypić i dzisiaj jakieś zakończonko stergo roku w pracy trzeba zrobić - mam nadzieję, że dziś idę ostatni raz !

witam, bialo na dworze hymm... pada snieg :eek:
marzenka nie robilam nie chcialo mi sie ale dzisiaj juz zrobie bo musze:-D a ide z nia do laryngologa zeby zobaczyl jej zatoki, bo ma tylko lekki katar ale glowa ja troche boli pewnie jakies leki przepisze
jutro chyba pojdzie na wigilie klasowa za to mloda nie chce isc na taka impreze
larvunia jak mlody??
madziarena to juz bedzie u ciebie swiatecznie

reklama
Witam wpadam jak po ogien i uciekam
bo zaraz znow wychodze z chalupy kurde ciagle gdzies latam nie moge posiedziec spokojnie w domu ech...zawsze cos..
po obiedzie znow dentysta i polowa dnia poza domem...

Wstawac spiochy te co kimaja jeszcze..;-)
milego dnia :-)

Do góry