reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Heloł...
Aleście naprodukowały:szok::szok:.
Pamiętam tylko że o mojej @ KROMA pisałas... Ale ja nie dostałam tylko brzuch mnie boli jak na nią... Mam jeszcze z 4dni do @... Zobaczymy
MEGI mi mały też ostatnio dostaje takie suche czerwone policzki, i na pośladkach mu się robi... Mamy krem z wit.A i działa u nas w sumie... Ale nie wiem jak u takiego maleństwa...

PR, CIACHO mi M daje auto, nie ma wyboru, ostatnio musiał miec auto pod domem, a ja pracowałam, i musiał p mnie przyjechac i narzekał że już się odzwycził... Ogólne to u nas wszędzie autem: sklep przedszkole, ale my zazwyczaj większe zakupy ale rzadziej robimy no i często robie jadąc z pracy, a do przedszkola 15min drogi, więc rano chodze na pieszo ale odebrac małego już nie...

Mi dzisiaj przeszło ale M żąłądek męczy :-/ Udało mu się urwac z pracy i razem pojechaliśmy na jasełka... Piorun nie chciał wyjśc do przedstawienia, ciągle kołomnie stac chciał, ale w końcu jak mu zagroziłam że do moich rodziców nie pojedzie to poszedł tańczyc na zakończenie z dziecmi... Aniołek:-ONo i szok bo nie miał nic przeciwko żeby bez nas jechac... Wytłumaczyłam mu że przyjedziemy za 3 dni i jakoś się udało bez wojny..Nawet w przedszkolu się chwalił że jedzie... I zapadła cisza w domu... Tak pusto bez niego:-(.
I wiecie co... Dzisiaj bez kawy przetrwałam cały dzień :-):-):-):-)

reklama
kasia ja moge auto sobie wziac kiedy chce tylko ze ja nie chce:-D:-D nie mam takiej potrzeby przeciez nie wezme zeby do biedrony podjechac jak M pr;-):-D:-D mam tylko kawalek dalej niz oni
pewnie zalapaliscie grype zoladkowa wspolczuje niemile przezycie, bez dzieci to fakt pusto po katach
ja milam raz w zyciu 5 dni mnie trzymalo poza strasznym bolem zoladka ni mi nie bylo ale pierwszy dzien przelezalam w lozku

Moja Zuza już po 17 wykąpana była bo jęczała mi i po 18 padła przy bajce, ciekawe czy wstanie na mleko czy prześpi do rana....
coś mnie w gardle drapie:baffled: oby się nie przerodziło w stan zapalny.
Co tu robić? ale cisza i nudy...

Megi- to ci Zuza jeszcze mleko pije, moja nie chce za bardzo pić, je jedynie kaszę, serki, twaróg i pije mleko z kakaem.
Kasia- a ja przeczytałam że ty masz już tą @, no to cię męczy przed nią,

co do auta to ja mało jeżdżę jakoś wolę na piechotę.,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
megi moje samego mleka nigdy nie pily ale co dziecko o inny obyczaj
kroma wsumie bez auta da sie zyc w miescie;-)

milego wieczoru laski spadam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej gwiazdy. megi przeplucz sobie wodą z solą.

larvunia jak cie pytam to mi pisz, a nie mow, gdzi emam szukac grrrr

ja dostałam antybiotyk i jestem wsciekla, no ale moze pomoze. nie daje rady już.
Hesia rozrabia i ani jej w głowie spanie:no:

a i ja padam na twarz...

reklama
Do góry