reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

asienka ze nie u siebie? wiem nie ma to jak w domu
a ja chcialam po zakupy podjechac ale tak rozjezdzily auta ziemie kolo garazy ze szkoda mi samochodu
moze w piatek podjedziemy bo moj ma wolne wiec z ranca smigniemy:-)

reklama
ciacho dygaj w lapkach;p
nie wiem co P kuopic pod choinke nie mam pomyslu:(
i co on ma mi kupic tez nie wiem bo sie mnie pyta sie okaze ze nic sobie nie kupimy;p

pr ja na codzien nosze zakupy w rekach, ogolnie wieksze zakupy po ktore jedziemy autem to jest proszek i od razu wtedy bierzemy make i cukier czyli to jest co 2-3miesiace, ogolnie autem po zakupy nie jezdzimy chyba ze auto jest pod domem i mamy jakies duze braki

moj to by do kibelka nawet jechal jak by mogl... ostanio mnie rozje... bo pojechal po Amelke samochodem. Albo do biedronki po zakupy typu chleb i cos do chleba szybciej sie nogami dojdzie i nie trzeba krecic i potem szukac miejsca pod blokiem ale wez takiemu do rozumu przemow mowie ci:angry::angry::angry::wściekła/y:

haha nie moge od was do biedony i do przedszkola 2 min drogi:-D:-D
moj M nawet na nogach do lidla na mickiewicza idzie bo uwaza ze zdrowiej i nie chce mu sie po auto isc specjalnie
ciekawa jestem czy da ci auto ja bedziesz miec prawko? mowil juz cos o tym czy kiedy chcesz to bierzesz?
bo kumpela zrobila prawko bo jej M chcial na poczatku dal jej z kilka razy a teraz juz nie chce jej dac auta zal doope sciska

:-D:-D:-D
dlatego ja tez po miescie nie jezdze bo nie mam po co a jak sobie pomysle ze mam jechac i nie ma gdzie stanac to wole autobusem tam przynajmniej jest miejsce:-D:-D

ja tez stwierdzilam ze autem na zakupy nie ma co jezdzic no chyba ze cos ciezkiego to wtedy ok...ale teraz to rzadko przejde sie z dawidkiem wozkiem on idzie z boku a ja mam gdzie zakupy schowac....albo wieczorkiem idziemy razem spacerkiem we trojke i od razu o biedre zachaczymy:-Dwidze tez ze jak idziemy na pieszo to zakupy sa mniejsze i tez jest ok a co za tym idzie mniej kasy tracimy a jak autem to idzie wiecej bo wiem ze drzwigac nie bede musiala a to moze to a tamto i tak sie nazbiera..
megi widze ze juz sie szykujesz do wyjazdu..
asienka to pewnie teraz umeczona jestes bo jakby nie patrzec wszedzie dobrze ale w domu najlepiej....
pr to jak zdalas ?czy jeszcze przed egzaminem?
a tak wogule to czy ja sie dzis z wami witalam?bo juz sama niepamietam
jakby co to czesc wam :-D

reklama
hej marzenka,
pr zdasz nie martw sie ja mialam najwieksza kose jak sie okazalo :-D grzechu wiedzial kto bedzie mowilam jak wygladala ale powiedzial ze to ta fajna a tu masz chyba nie chcial mnie stresowac :-) ale chyba dobrze ze dowiedzialam sie po:-D:-D
mi sie podobalo kobieta nie odzywala sie w ogole poza poleceniami i mi to pasilo:tak: bedzie dobrze zdasz wezmiesz sobie z 2 godziny i tyle

Do góry