reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future spoko, ale kuruj sie...
Moja odplynela w koncu... ja nadal w pizamie i szlafroku masakra jestem wypluta dzis jakas, smutmno mi bo Fruciu chory... i to na dodatek daleko odemnie..
Ladna pogoda u nas, posciel sie wietrzy na balkonie... pranie sie suszy kolejne... Znowu dzis prasowanie mnie czeka, ale malo tym razem w wiekszosci to posciel ;-)
Kurde nie wiem co robic u siebie na swieta... salatke bym pokroila ale nie mam pora, i innych peirdolek a moj nie ma czasu zakupow mi narobic, chyba go jutro przydujesze ze ma bez zakupow nie wracac... bo nic nie zrobie w domu przez to.
milego dnia!

mycha na tajnym masz wsio ;)

reklama
Ja też pranie jedno rozwiesiłam na suszarkę, jeszcze jutro 2 pralki muszę wstawić bo m mówi że już skarpetki mu się kończą czyste:-D no i małego rzeczy jutro popiorę a w czwartek poprasuję:tak: Popakuję w czwartek na spokojnie wszystko tak żeby w piątek jak m zejdzie ze służby mógł tylko zanosić do auta. Niby na 4 dni a ciuchów się nabierze że sama się zdziwię:-)

larvunia ale dlugo ci poslapal az niemozliwe:-) megi ja przez pol rok nie jadlam nic z nabialu doslownie a tylko dlatego zebym mloda moga cyca no poswiecilam sie z tym ze pozniej zemscilo sie to na mnie 2 razy
i mam gorsza alergie na mleko niz wczesniej mialam:baffled: u nas HA rozwiazalo problem tylko na jakis czas pozniej przeszlam na kozie ale mloda mila juz rok skonczony i jestem prawie pewna ze mlody ma skaze bialkowa:-(

Witam dziewczynki ... widzę, że wszystkie zaganiane ... ja mam już dość ... mam nadzieję, że dzisiaj skończymy tą sypialnię ...
Marzenka - ja mam dwa kolory fiolet i orzechową jesień :)
w przyszłym tyg salon będziemy robić bo mam urlop ...
Padam juz na twarz z niewyspania ... od 3 tygodni codziennie wstaje o 6:00 ... masakra ...
mam nadzieje, ze jutro ostatni dzien do pracy ...
Megi ja kupilam mojej malej tez tablice dwustronna ale u nas w sklepie za 64,00 a na Allegro takie same ale droższe widziałam :)

hej,
Padam juz na twarz z niewyspania ... od 3 tygodni codziennie wstaje o 6:00 ... masakra ...

madziarena na pocieszenie to Ci napisze, że o tej godzinie to ja jestem albo w pracy albo w drodze do pracy;-)

larvunia tak tak bo tym sie smaruje:-):tak: ale to tak jakbys byla uczulona na cos i bierzesz leki ale dalej jesz to cos
megi probuj odstawic cos co jeszcze albo nie podawaj mlodemu tego mleka moze zmien na inne
tu masz artykul i zdjecie ale to dziecko wyglada nie tak najgorzej
Skaza białkowa | jejdziecko.pl

megi ja obstawiam AZS moja natala na początku miała zaognione tylko policzki a po dwóch miesiącach doszło do tego, że na plecach, w zgieciach, na brzuchu miała rany do krwi.
Dostawała Bebilon Pepti (jest refundowany i na receptę kosztuje mniej niż no NAN) oraz leki.
Idz do rodzinnego i walcz o skierowanie do alergologa.

Ja "przeprowadzam" się do Świerkocina kiedy moje dziewczyny chorują. Normalnie jadąc rano do pracy zawoże do mamy Natale i wracajc ją odbieram ale gdy są chore nie chce ich rano zrywać i wozić a jakoś nie mam sumienia zostawiać dzieci u babci na 24/dobe i"pomieszkujemy sobie u mamy".

reklama
Do góry