reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

oj megi tanie to nie jest... niecale 30zl... ale tu daje Ci 100% ze sie sprawdza w kazdej zmianie skornej :tak:
przy fruciu tez je stosowalam :tak: i OILATUM tez dobre jest. W sumie to to samo tylko dwie firmy ;-)

i my mamy teraz "EMOILUM krem specjalny" , bo sa rozne rodzaje..

reklama
nie znam sie ciacho , wszystko mozliwe :sorry2: Ja tylko pisze co nam pomaga, bo u nas tarka na policzkach.... i dzis 3 dzien jak jej smaruje i widze poprawe:tak:

larvunia tak tak bo tym sie smaruje:-):tak: ale to tak jakbys byla uczulona na cos i bierzesz leki ale dalej jesz to cos
megi probuj odstawic cos co jeszcze albo nie podawaj mlodemu tego mleka moze zmien na inne
tu masz artykul i zdjecie ale to dziecko wyglada nie tak najgorzej
http://jejdziecko.pl/skaza-bialkowa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
yo babeczki.
moja znow od 7 na nogach. zabije normalnie. ale już się szykuje do drzemki. ja dzis jade do lekarza na 14, wiec Larvunia nie odbiore znow, ale moze jacka poprosze. bo koncze o 13.30, a mowia, zebym na 14 byla, bo kolo 15 milion ludzi bedzie. wiec wole dzis to zalatwic i miec to z glowy. zresztą skończy się pewnie znów antybiotykiem. wrrrrrrrr

ciasteczko no takie właśnie zaczerwienienia ma Pawełek tylko nie aż tak mocno widoczne ale ma...może faktycznie to skaza białkowa, Zuzia też ma skazę ale jej to się ujawnia taka kaszka na przedramieniach i na policzkach trochę ale mleko pije nadal...no i jogurty wcina za dwóch. Szkoda tylko że te mleko z HA kosztuje majątek a starcza na krótko:-( Na razie stosuję NAN pro 1....planuję jednak stopniowo odstawiać od piersi skoro jemu nabiał szkodzi a ja dużo jadam z nabiału...Zuzia od skończenia 2 miesięcy była tylko na Bebiko i żyje...

Future to ja nie czaje ty chora jestes? Czy antytbiotyk dostajesz na te swoja astme? Nie czaje... Jak chora to do lozka pod ciepla kolderke a nie mi tu Frucia zarazasz :-p:-p

CZEŚĆ :tak:

a ku ku! już po 2 drzemce. obstawiam, ze bedzie trzecia ;)

mycha zapomnialam dac znac, ze wszystko doszło dzięki ;*

FUTURE no właśnie miałam się pytać czy już doszło czy nie.... :tak::biggrin2: niema za co i to Ja dziękuję ;-)

dziewuszki to dajcie mi troszkę pierników bo ja mam lenia i mi się nie chce ich robić.

Future-
ja mam bałagan, ale nie mam na kogo zwalić, sama jestem bałaganiara. Ale fajnie masz, że M ci kolacyjki robi.
Kasia- ja miałam identyko teraz, już myślałam, że zaciążyłam, nawet miałam takie bule pleców i skurczy dostałam na toalecie i co okazało się że to @ nadeszło. Chyba odetchnęłaś co :biggrin2: No i współczuję @

KROMA chcesz pierniczki? Podaj adres wyślę priorytetem bo mam za dużo :tak::-p:biggrin2: do świąt by chyba doszły.... ;-)

U Nas jakoś leci, dziś lekarz zobaczymy co powie. Ogólnie nawet nawet się wyspałam, Jaś zjadł o 1 w nocy i o 6.30 a potem spał do 10 :tak::biggrin2:teraz leży w łóżeczku i sobie rozmawia do miśków z karuzeli :-D:tak:
Lekko ogarnęłam, idę coś na obiad wyciągnąć bo nawet nie wiem co mam zrobić no i pierniki dla siostry zapakować...

LARVUNIA jak tam Marcelek bo chyba nie doczytałam??? ZDRÓWKA!!

Larvunia no tylko tyle, ze nie moge dychac. mam zawalone płuca i na to antybiotyk, ale nie zarażam, bo nie mam zadnego wirusa. mam zmiany poprostu w srodku. wiec spokojnie chodze do przedszkola, to nie jest groźne dla dzieci, tylko dla mnie hahha. ale jak już nie daje rady. to naprawdę nie chodzę do przedszkola. jak już nie mogę chodzić, bo dysze....haha

a poważnie to mam wkurw bo mi kurier obudzil dziecko. ciesze sie, bo przyszla bramka dla Hesi, przynajmniej mi nie bedzie uciekała na kafle lol ale obudzil ją i jest marudna. ale widze cs trze oczka....moze jeszcze odpłynie....trwa to już chwile.

krupnik zrobiony, karty pracy dla dzieci wydrukowane, make up rzucony....czas sie ubrac. bo różowa koszulka hello kity w groszki przez cały dzien, to już przegięcie ;)

reklama
Do góry