reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho mialam nie ogladac, bo sama to sobie mysle bede sie bac i nie zasne ;p
ale tak mnie wciagnelo ze do konca siedzialam... dawno nie ogladalam ;-)
a pozniej przed snem daw razy sprawdzalam drzwi i wszystkie okna i jak w mala sie wtulilam i nasluchiwalam czy nic nie puka i stuka blahahahaha
oczywiscie z zapalona lampka zasypialam ;p Ale ok 3.00 sie obudzilam mala do cycka chciala i zgasilam juz ;-)
madzia udanych zakupow :tak:

na szczescie zadne drzewo do mnie nie siega :-D ale gdyby to uwierz mi koczowalabym na siedzaco z zapalonymi swiatlami wszedzie :-D:-D:-D nie zasnelabym za cholere :-p

Cześć. Dziś sama z dziećmi, m na służbie, jutro wolne ma więc pójdę na miasto coś poszukać dla niego na prezent, dla wszystkich już mamy. Czekamy za przesyłką dla Zuzi bo w niedziele był tydzień jak zamawialiśmy tę tablicę do niej i jeszcze nie ma ale mój dzwonił i babka przepraszała że wynikły jakieś problemy i obiecala że do środy (do jutra) ma dojść no oby bo jaja by były jak do czwartku by nie doszło, Zuzia dostała by prezent po świętach:baffled: bo w piątek rano wyjeżdżamy.

Dziewczyny co mogłoby pomóc na szorstkie zaczerwienione policzki Pawełka? smaruję mu bambino często ale nie znika podejrzewam że może na coś uczulony jest (ostatnio zajadałam się do kawy wafelkami w czekoladzie typu Grześ, Princessa) może od tego? nigdzie indziej nie ma tylko na policzkach nie ładnie to wygląda:-(

Ostatnia edycja:
larvunia ja raz mialam takie schizy jak moj M gdzie pojechal i spalam sama :-D:-D ale nic nie ogladalam
megi ostatnio ci z allegro to jakas porazka ja czekalam 2 tyg na przesylke i slyszalam ze juz wyslana ze bedzie wyslana po czym czlowiek sciemnial ze wyslal w piatek a piatek to byl 11 listopad wiec wolne a piecztka na kopercie z niedzieli:-D no robia z ludzi baranow nawet komentarza mu nie wystawilam

reklama
megi ale to wyglada jak skaza bialkowa niestety
wlasnie policza sa czerwone takie jakby spierzchniete skora takie szorstka
podajesz mu mleko modyfikowane?

Do góry