reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dobra ide spac... troche poszylam... spac moge ale na mojego czekalam... wiecie tak piździ a on taka padlina jezdzi ("bialym rumakiem"- ktory ledwo dyszy:-p) i sie martwilam czy czasem go z drogi nie zwieje ;-) Ale dotarl... powiedzial "Wrocilem", rozebral sie i bez kapieli w samych majtolach wlazl mi w swierza posciel nosz... a dopiero co ja zmienilam.... i teraz bedzie mi trolic :dry: Ale zdazyl glowe do poduszki przylozyc i spi jak male dziecko... kurcze bidulek moj... zmeczony na maxa widac.
no to co do jutra laski :*
Future dzieki za zakupy :*** kochana jestes :*** (a bulka to miala byc czerstwa a nie bulka tarta :-p, ale spoko przyda sie)

edit:
kurde pogasilam tv tak cicho a slychac jak wieje na maxa na dworze, jak w horrorze... jeszcze dowiedzialam sie od sasiadki (z psem bylam na siku przed chwila) ze gosciu zmarl sasiad z domku na przeciw... szkoda go dobry czlowiek byl... raka mial.

Ostatnia edycja:
witam
megi i jak tam ?moze twoj specjalnie to robil zeby zobaczyc u ciebie zazdrosc:-)
larvunia no wczoraj to strasznie bylo na dworze.nie dziwie sie ze sie balas o swojego roznie to bywa....
co do sasiada widzisz tak to w zyciu bywa ze dobrzy ludzie umieraja szybciej niz ci ktorzy sa zli...nierozumiem tego....fajnie ze mozesz liczyc na future ;-)
ja dzis sie chce wybrac d miasta do pepco chce...bylam w tesco musze dokupic komplet talerzy i niby byly fajne komplety to gleboki talerz jak nie gleboki:eek:
potem chce ciasteczka z dawidem robic i krokiety...wiec caly dzien zaplanowany..poki co spijam kawke i trzeba sie brac do roboty....:-)
milej soboty

Witajcie
Lavrunia- warto zobaczyć jak masz czas, bo czasem jak robią przeceny to można kupić te bodziaki w komplecie co są pakowane za małą kasę, ale jak ja byłam ostatnio to były tylko białe, a co do bodziaków to najtańsze były ostatnio w peppco, z długim jak Olce kupiłam po 5 zł i po 7 zł za sztukę, i z krótkim tez w podobnych cenach były.

Witam sobotnio

JA dopiero wstałam, kawkę pije i czytam co u Was.
Zła jestem, bo auta w warsztacie jeszcze nie ruszyli, a obiecali że na dziś zrobią. NIe mam jak młodego w poniedziałek zawieść do żłobka, bo musiałabym wyjść chyba o 5 , bo trzeba jechać najpierw autobusem , później tramwajem:dry:i znów musiałabym tramwajem do pracy jechać-Kosmos.Mój M tak spokojnie mi to mówi, pojedzie i zostawia mnie z problemem, ale mój problem to przecież nie jego. ZŁa jestem jak diabi.

Kroma- Olajeszcze w body chodzi? są jeszcze takie duże?mój mały już od dawna chodzi bez.

marzenka- to masz dziś roboczy dzień. Ja pewnie posprzątam i coś na tydzie ugotuje, żeby później mieć spokój.

Larvunia- nie wiemm, ale jak tam przeceny są to warto kupować właśnie bodziaki, bo mają dobrą jakoś, a w przecenie kosztują grosze.

reklama
Do góry