reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

JAkie Wy dziś pracowite, każda coś robi, tylko ja się obijam:-p

Asienka dobre z tym walcem, nie przyszłoby mi do głowy.
Dzieci mają wyobraźnie.

Ja właśnie głowę umyłam, miałam iść do fryzjera, umówiłam się 1,5 m-ca temu i zapomniałam, głupio bo dziewczyna na mnie czekała, a ja w domu jeszcze w pidżamie.
Kurde i już przed świetami nie zrobie włosów:confused:ale za głupotę się płaci.

reklama
haha, larvunia a dzie jak ci bułkę czerstwą kupie? trzeba sobie odłożyć na kaloryfer, to wyschnie hahah.

ja wam powiem, ze od pewnego czasu wogole staram sie nie kupowac bulki taryej, bo kilka razy się spotkałam, ostatnio bardzo często, ze ta panierka pozmniej jest bardzo twarda, i co się okaząło, ze to chleb normalnie a nie bulka tarta, i odkładam sobie zawsze jak jakas bulka zostanie i w blenderze rachu ciachu i mam bułkę tartą ;)

co do słówek, to u nas baaaaaaaaaardzo duzo. i to takie śmieszne niektóre....to po babci najwięcej...oj długo by pisac.
matka boska PRZENAJŚWIĘŻSZA
kiptarek
dynks
garczek

a z waszych...to uczeszka mi się podoba.

zaraz sobie poprzypominam jeszcze....ale naraie ide Hesi sanki robić ;)

Witajcie.
My zaraz jedziemy do jednych i drugich rodziców, tata Mój ma dzisiaj urodziny ale jedziemy tylko życzenia złożyć jakąś kawę wypić, potem do teściów i po choinkę..
Później napiszę wieczorem a oto Moje wczorajsze dzieło

pierniczki (8).jpgpierniczki (9).jpgpierniczki (10).jpg

Hehe, słowka fajne... Mój mówi na pingwiny z Madagaskaru, pingwiny z abamaskaru. Ogólnie to on teksty śmieszne bardziej rzua jak już niż słówka przekreca...

Co do bodów, ja młodemu ubieram teraz tylko do spania, ale mu nie zapinam tylko w kalesonki wkładam bo koszulka to mu w nocy wyłazi, a body dłuższe, w dzień podkoszulke na ramiączkach ubieram...

LARVUNIU może nie kupuj, ja ci moge pożyczyc :tak: bo bodów to ja dużo kupywałam, tylko jaki rozmiar? i śpiochy, pajacyki też bym znalazła :tak:

KATGEN współczuje... Ja będe młodego w poniedziałek pakowac :sorry:. Bo we wtorek wieczorem moi rodzice biorą go do siebie

MEGI nakopała bym do tyłka tak że by na gg wiecej nie wszedł:dry:.

MARZENKA ja mam na długi czas spokój od talerzy, hehe, miałam 2 komplety i jeszcze na wesele dostałam jeden podwójny komplet i jedną całą zastawe tak więc mam talerzy na prawie 40 osób, gorzej ze sztuccami... Chyba trzeba drugie wesele zrobic:-D.

Ja już ogarnęłam. Zaraz ide wziąźc się za łazieke. Kurcze młody w środe i czwartek wymiotował ale od wtorku znowu mi kupki nie robi:wściekła/y::wściekła/y: nie wiem co jest temu dziecku... Wczorja mu nawet czopka zasadziłam to nie zrobił, a chodzi że go dupcia boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Cholerka musze po drzewo wyleźc, ale mi się nie chce, tak zimno

Mam plecak taki z półstelażem i myślałam że uda mi się do niego zapakować ale lipa. nic z tego. wyciągnęłam walizkę. fuck bo to gorzej podczas przesiadek. cholera no.

Katgen na szczescie w pociagu zawsze ktos pomaga. moze nie bedzie tak zle:)
Mycha super te pierniczki
Kasia to juz wiem od kogo talerze pozyczac w razie wesela :D:D:D:D:D:D
my od rana puzzle ukladamy. az mnie leb rozbolal normalnie hihi. ale fajna zabawa. kupilam mlodemu ostatnio w lidlu 10 ukladanek w 1 kartonie z krolikiem bugsem i tymi z looney toons czy jakos tak za 23 zl i mamy zabawy na dlugi czas bo jedne latwe inne juz trudniejsze wiec sie bawimy

Future ja tez sama bulke tarta robie. w domu tylko taka sie jadlo, pozniej kupowalam jakis czas a teraz jak widze ile sie u mnie bulek marnuje to zawsze kroje i klade na blache moment i sa suche a potem do maszynki do mielenia miesa :)

reklama
hejka
podczytuje ale co tu wam bede marudzic .moja znowu chora a nie zdazylam nawet z nia na dwor wyjsc ,znowu oczka jej ropieja ma znowu taki straszny kaszel i k**** z kad ..Ona chyba te zarazki z powitrza wysysa grrr
Kasia a Kamil do Was dojedzie autem? moze zostaw mu trochr rzeczy a ty wez te najpotrzebniejsze.Czy to te naporzebniejsze wlasnie ci sie nie mieszcza??

Do góry