reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No Wlasnie Ania ja niby caly czas w chacie jestem ale ta pogoda jakas taka do d..... a jak mlody z przedszkola wroci to juz ciezmo i bez sensu. tylko w weekendy wychodzimy na dluzej na dwor. no ale w przedszkolu tez wychodza na szczescie:)

Wy tu o piernikach a ja mam w domu pierniczki od Ciasteczka i powiem Wam ze sa pyyszne. takie mieciutkie super:)

wejdzcie na tajny bo mnie zaraz chyba trafi cos:(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,
widzę, że u Was już pierniczkowo i świątecznie. :-)
Mnie w tym roku wcale nie cieszą te święta.
Natala ma poczatek zapalenia pluc, Oliwka osłuchowo czysta ale też chyrla. Lekarka mówiła, że teraz co drugie dziecko, które jest chore to choruje własnie na zapalenie płuc (taki wirus sobie w powietrzu się panoszy).
Zmykam, bo Natala się budzi i juz ryczy.

Future podaj jeszcze kwotę. I masz OOOOOOOOOOOGROMNEGO buziaka od Oliwki.

Ostatnia edycja:
hejka

Mycha- super ten piernik, że masz czas babo na takie pichcenie, ja mam totalnego lenia.
Asienka- szkoda dziewczyn, że tak chorują. Może do świąt się wykurują.
Blond- no pogoda nie nastraja pozytywnie, a teraz jeszcze śnieg z deszczem pada i ciekawa jestem jak ja jutro wyjdę z dzieciakami, tym bardziej że młoda to musi się wyganiać, bo inaczej palma jej w domu odbija.

boze co za pogoda!!gdzie ta zima!!byla u fryzjera podciac koncowki parasol to az mi sie wygial!!:szok:czuje sie jakby to byl pazdziernik normalny jesienny wieczor a tu takie cos......co to za swieta beda bez sniegu....
mycha widze ze naprawde lubisz pichcic a jak wojtus?pomaga ci?
ciekawe jak moj bedzie mi pomagal z ciasteczkami:confused:
asienka biedne dziewczynki...moj tez chory nos ma zawalony..teraz spi biedny a on zadko spi...i tylko w chorobie..mam nadzieje ze noc minie o wiele spokojniej niz poprzednia.i zapodam mu syrop przeciwgoraczkowy w razie w bo goraczki nie ma poki co.
blond i ciasteczko widze ze dzis mialyscie pogaduchy;-)fajnie ze udalo wam sie spotkac:-)
a gdzie nasza owca zanikla?

U nas bigosik już prawie skończony, m mi pomógł z kapuchą i resztą to jakoś sprawnie poszło:)
marzy mi się jakaś gorąca kąpiel i masaż:-p
miłego wieczoru laski:tak:

Asia normalnie 25 zł, ale Oliwia była chora, więc za połowę ;)

ja wróciłam właśnie z gorzo, jestem padnięta. całe bony poszły się piiiiiiiiiip

niby w tesco nie za duzo, polowę bonów, ale to w rosmanie, to jakies prezenty dokupic ehhh. i tak jeszcze nie mam dla wszystkich. masakra. już mam dość tych świąt...chociaż się jeszcze nie zaczęły.
robie grzanki z pieczarkami i kukurydzą....a co. niech dupa rośnie. rum z colą działa. mała kąpana przez babcie. mam loozik.

reklama
U mnei w sumie nie aż tak bardzo. Padał śnieg przez chwilkę, ok 17stej. Ale Izka miała radochę.

Ja piję piwko z mężem i "Samych swoich" na Tvp2 oglądamy. ;)

Jutro już się pakuję.

Do góry