reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
katgen my tez ogladamy.nawet maly sie zainteresowal:-D
milego wieczorku
larvunia nie smutaj sie kochana...jeszcze nie raz bedziesz spedzac wieczorki z mezem;-)
megi i jak dobry wyszedl bigosik?

Lavrunia a ty masz jakąś rocznicę bo widzę, że ci pyknęło 13 lat, magiczna liczba i gratuluję długości, bo ja jak na razie to znam mojego nie całe 10 lat.

Aniołki pomalowane? Pokaż!!

Ja zaraz spać. Podły dzień, jestem prze @ jestem drażliwa, smutna, wkurzona, totalna mieszanka emocji. Lepiej nie podchodzić. teraz 1 piwko i juz jestem rozluźniona i idę spać. Jutro ciezki dzień a pojutrze... w ogóle.

Idę. Calus Larva ;)

Edit:
Marzenka Twój jeszcze nie śpi? Moja już 18:30 kimono.

Megi daj bigosiku...mmmm ale bym zjadła. Pacman jak zwykle wieczorem, i weź tu sie odchudzaj

katgen ja tez przed@ tylko u mnie narazie objawow brak...gorzej bylo jak zaczynalam braz tabsy to przez ok tydzien hustawka nastroju lepiej nie podchodz.....odkad biore tabsy okres jakby go nie bylo :-Dno i dobrze:tak:zawsze mialam bolesne..
masakra jaki straszny wiatr....gdyby mojego nie bylo sralabym juz w majtki ze strachu:-D:-D
kochana niespi bo spal wdzien i wstal ok 18 nawet wiercenie go nie obudzilo:-Dale lada moment odleci.....mam nadzieje ze da mi pospac dluzej..
ej to fajnie masz jak mala ci tak wczesnie poszla spac ,,,,i o ktorej ci tak wstaje?
u mnie za kilkanascie dni stuknie 6lat ja jestesmy razem;-)

no to pieknie katgen:-)u mnie to marzenie zeby tak dlugo pospal..zadko kiedy tak spi...czasem jak zasnie ok 21 to juz po 6 na nogach..chyba ma to po mnie....
no nic juz zmykam milego:-) wieczorku

reklama
Do góry