reklama
marzenka21
Fanka BB :)
katgen my tez ogladamy.nawet maly sie zainteresowal
milego wieczorku
larvunia nie smutaj sie kochana...jeszcze nie raz bedziesz spedzac wieczorki z mezem;-)
megi i jak dobry wyszedl bigosik?
milego wieczorku
larvunia nie smutaj sie kochana...jeszcze nie raz bedziesz spedzac wieczorki z mezem;-)
megi i jak dobry wyszedl bigosik?
Aniołki pomalowane? Pokaż!!
Ja zaraz spać. Podły dzień, jestem prze @ jestem drażliwa, smutna, wkurzona, totalna mieszanka emocji. Lepiej nie podchodzić. teraz 1 piwko i juz jestem rozluźniona i idę spać. Jutro ciezki dzień a pojutrze... w ogóle.
Idę. Calus Larva
Edit:
Marzenka Twój jeszcze nie śpi? Moja już 18:30 kimono.
Megi daj bigosiku...mmmm ale bym zjadła. Pacman jak zwykle wieczorem, i weź tu sie odchudzaj
Ja zaraz spać. Podły dzień, jestem prze @ jestem drażliwa, smutna, wkurzona, totalna mieszanka emocji. Lepiej nie podchodzić. teraz 1 piwko i juz jestem rozluźniona i idę spać. Jutro ciezki dzień a pojutrze... w ogóle.
Idę. Calus Larva
Edit:
Marzenka Twój jeszcze nie śpi? Moja już 18:30 kimono.
Megi daj bigosiku...mmmm ale bym zjadła. Pacman jak zwykle wieczorem, i weź tu sie odchudzaj
marzenka21
katgen ja tez przed@ tylko u mnie narazie objawow brak...gorzej bylo jak zaczynalam braz tabsy to przez ok tydzien hustawka nastroju lepiej nie podchodz.....odkad biore tabsy okres jakby go nie bylo no i dobrzezawsze mialam bolesne..
masakra jaki straszny wiatr....gdyby mojego nie bylo sralabym juz w majtki ze strachu
kochana niespi bo spal wdzien i wstal ok 18 nawet wiercenie go nie obudziloale lada moment odleci.....mam nadzieje ze da mi pospac dluzej..
ej to fajnie masz jak mala ci tak wczesnie poszla spac ,,,,i o ktorej ci tak wstaje?
u mnie za kilkanascie dni stuknie 6lat ja jestesmy razem;-)
masakra jaki straszny wiatr....gdyby mojego nie bylo sralabym juz w majtki ze strachu
kochana niespi bo spal wdzien i wstal ok 18 nawet wiercenie go nie obudziloale lada moment odleci.....mam nadzieje ze da mi pospac dluzej..
ej to fajnie masz jak mala ci tak wczesnie poszla spac ,,,,i o ktorej ci tak wstaje?
u mnie za kilkanascie dni stuknie 6lat ja jestesmy razem;-)
marzenka21
no to pieknie katgen:-)u mnie to marzenie zeby tak dlugo pospal..zadko kiedy tak spi...czasem jak zasnie ok 21 to juz po 6 na nogach..chyba ma to po mnie....
no nic juz zmykam milego:-) wieczorku
no nic juz zmykam milego:-) wieczorku
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
m mnie wkurza od dwóch godzin jeszcze jakaś nieznajoma do niego na gg pisze ...ale jestem zła?!!
jest tu ktoś??
jest tu ktoś??
Ostatnia edycja:
C
ciasteczko
Gość
megi a jak M sie tlumaczy?
reklama
Podziel się: