reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czasu to ja mam, ale nie mam jak wyjsc dzieci chore... ale rodzicow poprosze zeby kupili kurde nie mam w czym ja spac klasc... bodziakow pelno mam ale tylko na krotki rekaw... na dlugi 3 szt i jednego pajaca :dry: Ze wszystkiego wyrosla juz albo takie duze ze sie topi jak ubiore :sorry2:
wiecie ze jeszcze 40 min poszlam spac :szok: z mloda zasnelysmy i razem sie obudzilysmy ide druga kawe robic..

reklama
Helloł, u mnie w nocy @ przyszła. Dobrze że dziś a nie jutro :)

Ja muszę się zabrać za pakowanie a jakoś weny nie mam.
Młoda jajkownice wcina (jak to ona mówi) a ja tylko kawke. W lodówce przeciąg. A jeszcze na śniadanie miałam parę plasterków sera i wędlinki ale głodomorek wstał o 8 i sama sobie krzesło i do lodowy i wszystko wciągnęła;)

Megi i jak tam? Coś ten Twój ostatnio fisiuje, jak nie wypady z kolegami na % to teraz gg? hmm.... jakaś repremenda mu się należy.

;)

Hello

LArvunia ja tez ostatnio widzialam w tesco przeceny body i w lidlu tez super byly za 6 zl za szt:)

Aneta ja dostalam od mamy 3 pary body na 104:)i wszystko ok bo zima nawet lepiej bo dziecku po plecach nie wieje ale nie zakladam mu ich bo jak idzie siku to zaraz je osika i leza w szafie:/
a co do auta to wspolczuje. taksowka Miloszka zawiez..:/ja mam takiego ugadanego taksiarza ze jak mi sie auto zepsuje to mnie wozi po cenach biletow utobusowych ale juz z tego dawno nie korzystalam.kiedys mnie tak ponad tydzien do zlobka wozil i odwozil za 8 zl w 2 strony :)

Marzenka powiem Ci ze teraz te talerze jakiej do doopy robia wlasniete glebokie sa takie plytkie...:confused:ale masz racje idz do pepco. tam sa takie biale talerze na sztuki , i np duzy kosztuje 5 zl a w tesco tej samej firmy szt 10 zl wiec do nas po nie przychodzili ludzie ktorzy zalapali ze to te same :)one sa takie biale proste pofalowane na bokach . takie cienkie. mam te mniejsze z nich.

Megi i jak tam?skad on ja wzial jak nieznajoma?sama zaczela pisac?jak mnie wkurzaja tacy ludzie na gadu co im sie nudzi i pisa do obcych i dupe probuja truc. dlatego od jakiegos czasu ustawilam sobie ze ma mi nie pokazywac wiadomosci od nieznajomych. tez mu ustaw tak i sie zdziwi ze nikt do niego nie pisze :p

Kaatgen jajkownice hahahahah:D mlody wczoraj zobaczyl koparke z kogutem u gory i mowi mama patrz koparka z ijoijem :D

Ja bym się bałam, że młody w tych bodach się oleje, jak nad nocnikiem nie zdązy się wyodpinać. Zawsze zakładam mu koszulkę i wkładam w rajtuzy. Body fajna rzecz, dla mnie było idealne do czasu aż młody zaczął sam sikać na nocnik.

Z górczynu to za taxi zapłace pewnie z 25zł,ale jak nie zrobią to nic innego mi nie zostanie. W poniedziałej jeszcze jest dobrze, bo M mnie zawiezie, ale we wtorek to już radzić sobie muszę sama, zeby na 7 być w pracy.

Megi- weź wogóle mu odinstaluj gg, kurde żeby tak przy tobie gadać z jakąś laską.Trzeba bylo mu dziecko dać na ręce, niech bawi, a nie myśli o głupotach.

Uwielbiam te wymyślne słowa dzieci. U nas już cala rodzina mówi JAJKOWNICA:) Dzięki Izce;) Obcy nie bardzo kumają o co chodzi. Tak samo jak mój chrześniak był mały i mówił :"Mamo zrób mi hurubate mintową" i teraz wszyscy w rodzinie mówią hurubata.;)

hej,
ja walcze z "bałganem". a później biore się za naleśniki na krokiety, wieczorem może jak sił starczy to machne jeszcze keksa.
Ale piździ na dworze. Ale co się dziwić w końcu to grudzień.

Moja Oliwka z hitów slownych to tylko:
-Co robi walec?
-WALCZY.

Spadam, bo pralka piszczy, że prać skończyła.

PS. była któraś z Was w tym CKIŃSKIM MARKECIE? Jest tam coś ciekawego?

reklama
która chętna upchać mi plecak? Choć tak twardy że nie wiem czy igłę się wsadzi. ggrrrhhh cholera no nie uda mi się spakować.

Do góry