reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc megi, moge Cie kawusia poczestowac, dawaj do nas ;-)
juz myslalam ze nikt tu nie luknie z rana ;-)

edit:
no dobra sama siedziec tu nie bede, narx

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry
ja sie wogule dzis nie wyspalam..dawid zasnal o 21 a o 22-30 juz sie obudzil marudzil kopal:szok:niewiadomo o co mu co mu chodzilo zasnal ze mna i potem znow co jakis czas kopal marudzil..meczyl sie bo sucho wnosie mial..woda morska nie pomaga chyba trzeba zainwestowac w dobry nawilzacz powietrza choc u mnie grzejniki sa wylaczone..wiec dziwne..
ja tam bigosu nie robie mama zrobila dobry wiec luzik.moze na weekend zrobie juz krokiety i zamroze i mniej roboty bedzie w tygodniu..
larvunia widze ze choroby to was nie opuszczaja:-(pewnie juz zmeczona tym jestes:-(

witam

Ja dziś urtlop mam:-)
Młodego zostawiłam w domu, żeby z nim trochę posiedzieć.
Śniadanie już zjadłam, kawkę wypiałam.

Hey hey;)

Ja się witam z kawusia. Kurde Larvunia witaj w klubie, Izka gil i kaszel w nocy, a przeciez w niedzielę mam jechać...Pomalowałaś aniołki? Mi coś przeszło.... hehe ja to mam taki słomiany zapałl...

Aneteczka fajnie ze urlop.

Megi bigos, Marzenka krokiety;) Mniami, ja pojadę to bedzie roboty uuuu juz to widzę;) Wigilia na 10 osób w sumie.

Uciekam. bede za chwilkę.

no tak, polazlam sobie to sie dziewczyny znalazly ;-)
Katgen nie pomalowalam... ciagle schly. Tzn juz widze moge dzis pomalowac... i chyba jak mloda zasnie to dzis to zrobie :tak:
jednak jedziesz wczesniej...hmm... moze to i dobrze :tak: ZDROWKA!
Aneteczka odpoczywaj i rekalsuj sie z synkiem :tak:
marzenko czesc

Witam
Ale tu sie swiatecznie zrobilo:)
ja juz po kawce z Ciasteczkiem:)geby sie nie zamykaly- efekf mojego siedzenia w chacie jak nie ma do kogo sie odezwc hehe
Larvunia Katgen a czym je bedziecie malowac?jakies speclalne farby sa czy czym?
Future ja nie ogladalam. za to wylam wieczorem jak przeczytalam o lipcowce 2011. nie znalam kobiety ale zostawila 2 dzieci i to jedno takie male, meza...ja to nie moge takich rzeczy czytac, pozniej spac nie moglam. niby kompletnie obca osoba ale teraz wszystko mnie rusza.
Aneta odpoczywajcie:)moj dzisiaj nie chcial isc znowu do przedszkola.
Marzenka Rafal przyszedl do mnie o 6 rano dzisiaj powiedzial ze juz nie chce spac i ze mnie kocha :Dostatnio ma faze na kocham Cie i na ja Ciebie tez :Dsto razy dziennie hehehe ale jakie to mile jest:blink:
Ania to teraz pilnuj dzieci zeby zdrowe byly to moze pojdziemy gdzies w przerwie miedzy swietami a sylwkiem. no juz raz na pol roku mozna na spacer pojsc nie ?:p

blond zwyklymi plakatowkami no nie bede specjalnie kupowac niczego a nawet nie mam jak wyjsc nawet. Ewentualnie zobacze jak bedzie efekt marny po farbach mazne je jeszcze lakierem do paznokci bezbarwnym bo patrzalam mam jeszcze ;-) Nie mam nic innego w domu...
a dzis bede robic cd to co w galerii dzis pokazalam ale ciiiiiii bo neimoge glosno bo to dla bliskich ;-)

edit:
mozna tez chusteczkami udekorowac tzn jajo beltasz i smarujesz sukienkę i klade chusteczke (taka dekorowana np efektem kwiatow) i przyklejasz na aniolka... ale tez nie mam kurde...

edit 2:
fajnie ze wypad udany dziewczyny... fajnie Wam ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry