reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Był jakiś lekarz w pytaniu na śniadanie i była mowa o zanoszeniu się...

Hahahahahaha dobre nie mogę ze śmiechu z tej piosenki hahaha humor się od razu poprawił.... :tak::-p

reklama
Że jeśli dziecko zaniosło się lekko to trzeba wziąć dziecko wyjść z nim w inne pomieszczenie, do pokoju, kuchni łazienki itp wtedy dziecko niby łapie normalnie powietrze albo pójść do łazienki i przemyć twarz zimną bądź ciepłą wodą i dziecko powinno normalnie złapać powietrze, ale jeśli się zanosi tak mocno że zaczyna sinieć tak jak było u nas czy u Daffi to właśnie klepnąć w pupę albo jednak dmuchnąć w buźkę ale w taki sposób dmuchnąć jak robi się sztuczne oddychanie i jedno takie dmuchnięcie powinno od razu zadziałać tylko tak jak piszę to ma być takie dmuchnięcie jak przy sztucznym oddychaniu i to przy mocnym zanoszeniu się...

Witam laseczki.
Future gratulacje dla maleństwa na te nowe ząbki
Owca udanego wypoczynku w PL :)
Larvunia fajna nutka
Megi ja pierniczki robiłam wczoraj dziś chyba kolejną turę bo jak porozdawaliśmy to mało co dla nas zostało
Katgen dobrze, że się udało :)
Marzenka super, że zadowolona, teraz czekamy na focie :)

Ja dziś nie mam weny ... spadam pracować ... chora jestem, zatoki mnie bolą i nie mam prezentu na święta dla mojej córki :(((

my juz w domu mloda ze szkoly odebralam, pozniej zebranie hymm bedzie ciekawie:-D:-D
musze wziac sie za porzadki czytac ulozyc pranie juz musze

Hejka

Mały został w domu bo w nocy wymiotował jeszcze... Niby mówi że już go brzuszek nie boli no ale zostawiłam go żeby nie zjadł jakiś nieporządanych dań w przedszkolu...

A ja mam jeszcze rewolucje w brzuchu i poprzedniej nocy młody do mnie "mamo schowaj mnie bo do mnie strzelają".

Z racji że przedwczoraj robiłam te gołąbki, wczoraj był chory to się sprzątania nazbierało u niego w pokoju... Wczoraj jak moja mama przyjechała to zamiast "babciu chodź do mojego pokoju pobawic sie" to było "babciu chodź do mojego pokoju pomóc mi posprzątac" No ale mu powiedziałam że nie musi bo wiem że sie źle czuje to pobawili się tylko, ale dzisiaj mówi że już go brzuszek nie boli więc będziemy sprzątac w jego pokoju, i troche zabawek do świetlicy oddamy.

I kurcze zła jestem bo tak siedział w domu z grypą, a jak w grudniu obeszło się narazie bez przeziębień to cholera się przyplątała jakaś, i znowu dni tracigrrrrrrrrrrrrr

FUTURE gratki dla Hesi :-)

CIACHO powodzenia na zebraniu... I przy składaniu prania... Na mnie też czeka... 2pralki leżą zwalone na wyrze, trzecia na suszarce gotowa do ściągnięcia, czwarta się robi, piąta czeka w kolejce :sorry2:.

MADZIARENA zdrówka:tak:

future gratuluję kolejnych ząbków u córci na same 9 miesięcy:-D
larvunia fajna muzyczka:-)
madziarena na pewno jeszcze coś znajdziesz, popatrz na allegro mnóstwo rzeczy tam jest, my Zuzi zamówiliśmy dwustronną tablicę z akcesoriami
TABLICA DREWNIANA MAGNETYCZNA DWUSTRONNA DUŻA (1965406705) - Aukcje internetowe Allegro wiem że ją to ucieszy i nauczy sporo:tak:
mycha udanego lepienia uszek i pierożków;-)
owca bezpiecznej jazdy i udanego pobytu w PL:tak:

padla w koncu jjuuuupiiii ide nalesniki pichcic predko jaka mam ochote na cos slodkiego a nic od paru dni nie ma w domu i kurde nie mam nawet jak wyjsc...
Kocham te moja corke ale jejku jak ona meczy ;-)
megi fajna tablica, mamy podobna i Fruciu lubi na niej bryzgolic :tak: my kupilismy Fruciiowi tym razem autko tranformersa a Misiuli ksiazeczke szeleszczaca ;-)

reklama
hallo

Kasia- to jakies dziadostwo u nas tez dzieci wymiotowly i bolal je brzuszek i sie rozeszlo po rodzince i wszyscy u nas po kolei;/
future- gratki za zabki ile u was? u nas 2 i cale dziasla popuchniete inie chce nic wylezc;/
owca- udanego wypadu
mycha- uu widze ze bedziesz gotowac ja tez dzis kapuche nastawie
larvunia- jak Misiulka łobuzuje powiadasz??
Ciacho- ja bym nazebraniu chcial z ta polonistka gadac dalej ich tak meczy?

Ostatnia edycja:
Do góry