reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam
ja tylko na moment. niestety nie poczytam co u Was. koncze pisac prace. zostalo mi 3 strony i format wiec dzisiaj chce ja oddac do sprawdzenia,. musze sie wyrobic do konca roku zeby byla gotowa w dziekanacie bo inaczej bede musiala 400 zl zaplacic za obrone:/a do tego w dziekanacie moj indeks zginal i wogole jest swietnie. poczytam wieczorem jak uda mi sie to skonczyc.
paaaaaaa

reklama
hej megi moj M zawsze po mowi nigdy wiecej a ja sie smieje ze do nastepnego razu:-D:-D
a ja to bede robic cos dopiero za tydzien zreszta ile tego jedzenia, ugotuje bigos z mieszanej kapuchy
i zamroze moze
zreszta wszystko bedziemy robic w piatek i sobote my nie nie szalejemy ani z zakupami ani z niczym:-D:-D jedynie co to zawsze duzo cytrusow jest:zawstydzona/y:
blond zartujesz ale maja oceny w protokoly wpisane ale mimo wszystko jaja

Witam z kawucha !!
ja dzis na szybko wpadam i uciekam
kolo 15 wypad do polandi takze musze nas spakowac i lepek umyc,obiad jeszcze jakis i tak zleci szybko czas...:tak:

Future gratuluje zabeczkow !!:-)

Uciekam laseczki odezwe sie po wekendzie buziaki :-):-)

Cześć.
Future gratki na kolejne ząbki :tak:
Owca miłego wypadu do PL ;-)
Larvunia oglądasz albo oglądałaś może dziś Pytanie na śniadanie??? :dry:
Megi a My dziś będziemy robić bigos, pierogi i uszka... :tak::-) właśnie zaraz idę wstawić grzyby żeby już były gotowe na później.... :tak:
Katgen no to się pewnie nadenerwowałaś :tak: :baffled: ale w końcu Ci się udało, Ja tam sama się wolę nie brać za takie rzeczy dzisiaj męża do tego zaangażuję ;-):tak:

My po śniadanku, idę właśnie wstawić grzyby, wyciągnę mięsko wstawię w parowarze + ryż + marchewka+groszek do tego jasny sos i będzie potrawka na zdrowo bo wszystko w parowarze będzie robione :tak::-)

reklama
Do góry