reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

KAsia moze ja wpadne bo chodzi za mna ostatnio chinczyk:)juz pwczoraj mialam tam wpasc bo wracalam z teatralnej autem ale nie wiedzialam czy bedziesz. od ktorej albo do ktorej wlasciwie tam jestes?

reklama
a wlasnie gdzie ten lokal? hymm bo ja nie kojarze zreszt ja nigdzie nie chodze to moze
wpadne na hinszczyzne jak dobra
od ktorej masz jutro?

marzenka- ja mam zmywarkę i u mnie śmierdzi jak za długo trzymam brudne naczynia, kupuję taki odświeżacz do zmywarek w Intermarche jest za 3 zł taka zawieszka, i co jakiś czas czyszczę ją specjalnymi środkami, najtańsze są w Rossmannie za chyba ok 6 zł taka buteleczka z firmy Domol, a jak to nie działa to jest taki kret do zmywarek z Somatu za 16 zł i wtedy jest spokój na jakiś czas z brzydkim zapachem.

Future- to się narobisz na święta, bo ja mam labę, idę na święta do mamy, do teściowej, do kuzyna, więc jak coś robię to skromnie tylko.

Ciacho a moze bysmy sie tam razem zabraly:p ja tam bylam pare razy. to jest naprzeciwko tej starszej czesci bulwaru, na rogu jak idziesz w storne centrum. boze nie wiem jak to wytlumaczyc:D nie znam ulic w gorzowie

larvunia a wychowawczy jest płatny? ja wiem, ze nie jest. jakbym miala dalej umowe i chciala jeszcze isc na wych to by mi nie płacili...wiec jak to jest?

kto ma ochote ;)

poli wideo 002.MTS - YouTube

w momentach kiedy nie ruszają ustami, a leci śpiew...to inna grupa stała na koncu sali w filharmonii. nie mozna tego opisać słowami. trzeba było słyszeć to!

Ostatnia edycja:
Ciacho tak na samym rogu. pyszne to jedzenie tam jest. ja wgole lubie chinszczyzne ale i tam i w hongkongu na kosynierow chyba mi bardzo smakuje.to pojedziemy na sniadanie :D:D:D:D ja moze sie jutro przejade bo ostatnio dockwiera mi brak towarzystwa , W nie ma a z Rafalem ile mozna gadac:p ale w nast tygodniu tez ok. ja i tak w domu siedze:)
Future jak obejrzałam video poli to sie oczywiscie poplakalam jak na babe w ciazy przystalo. meczyc mnie to zaczyna, co chwile placze, na reklamach nawet wrrrr....a tak wogole to baaardzo Ci zazdroszcze takiego spotkania i wystepu. oderwalas sie od domu, studenckie czasy wrocily:)bardzo mi sie podobalo, naprawde super!!!

Blond- to ja miałam podobnie, płakałam z byle powodu, ja w ogóle nawet jak w ciąży jestem to z byle płaczę. A co do Chińczyka ja też bym zjadała sobie chińszczyznę.

reklama
Do góry