reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Łooo Losie masakra co ja dzisiaj przeżyłam. Formata mi się zachciało na kompie.
Łosz kurde, walczyłam od 14 do TERAZ z tym. kurde nie mogłam zainstalować sterownika do karty sieciowej do neta. szlag no. ale się nadenerwowałam. Masakra.

milej nocki dziewczyny
a łowieczka gdzie sie podziewa? dzisiaj nawet nie zajrzala:eek:
katgen a mi wyskoczylo dzisiaj cos z systemem no smiech na sali
jakis cuda mi sie dzieja na kompie ale mam uszkodzonego twardziela wiec
coraz czesciej cos sie pierdzieli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mi nie muli, tylko twardziel pada powoli:-( tzn. w kompie mojego M bo wlasnie na nim ostatnio siedze
a w moim kompie tez przydaloby sie zrobic porzadek bo wiesza sie no chyba ze tak twardziel bo one wiecznie nie zyja a szkoda

asienka - nie zebym się cieszyła, ze Oliwia płacze....ale fajnie, ze lubią dzieciki mieć ze mną zajęcia. chociaż pewnie nie wszystkie.

megi - ja widzę, że Tobie coraz lepiej hahahha. dzieci spią, menżuś wraca, pewnie kolacyjka bara bara haha...no niezle! a mowią, że młode mamy na nic czasu nie mają....

larvunia ja też kicham, i w dodatku mnie zaczyna bolec gardło, a biorę antybiotyk, wiec sama nie wiem co jest! mam nadzieje, ze kolejnego choróbska nie niesie w nasze strony...

moja zn ów sama zasnęła.........kochana niuńka....znaczy z muzyką ;)

reklama
A co was tak mało dzisiaj..myślałam że znów kilka stron do czytania będzie..:)
Witam z kawką, młoda mnie dziś nie dała pospać eh załączyła u mnie bajki i co chwila coś wołała...wstałam bo nie było sensu leżeć.
future moje dzieci też zawsze same zasypiają, Zuzia jak była maleńka to w łóżeczku leżała smoczek do buzi i zasypiała, tak samo jest z małym...:tak: a jeśli chodzi ci o wczoraj...nic nie było:-D..m co prawda po 22 przyszedł ale nie chciał mi dmuchać oparami:-D wykąpał się i poszedł spać, chwila moment go nie było:-D dziś ciężko było wstać po 6 do pracy, życie ale stwierdził że wódka nie dla niego:no:...100 razy woli piwo:tak:
Ja dziś do gina muszę iść po receptę a potem na zakupy, kupię do bigosu i jutro już zrobię, pogotuję w słoiki lub zamrożę i już jedno z głowy...a Wy kiedy zaczynacie coś pomału robić na święta???

Do góry