reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witajcie

ja na chwilkę, mam kłopoty z kompem i ciężko mi się pisze bo mi się tnie, mam zawirusowany,

Future- gratki z okazji 9go mce, już taka duża, no i gratuluję tych ząbków.
Lavrunia- ja jeszcze kiedyś jak chodziłam na kurs ratownictwa, to już jak dziecko się duzi to trzeba wykonać oddychanie ale razem z noskiem, czyli wziąć w swoje usta nos i usta dziecka. A resztę dobrze Mycha pisze.

To tyle jakoś nie dam rady, nie chce mi się czekać aż się napisze bo się zacina ciągle.

Miłego dnia

reklama
hello
pozno dzis jestem ale od rana zajelam sie robota sprzataniem praniem....
ciesze sie ze juz koncowka:-D
megi ja zaczynam wtygodniu cos robic bo teraz nie mam jak a mam zamiar zrobic ciastka z dawidkiem krokiety z ciast karmelowiec serniik i makowiec aha no i salatke bo co roku robie do mamy i schab bede piec i to wszystko..
owca udanej podrozy
larvunia kazda znas kocha swoje dziecko ale tez mamy prawo miec dosc...tymbardziej ze caly czas siedzisz w domu z dziecmi..ja juz dawno na twoim miejscu dostalabym na psyche:-D
madziarena ja tez juz mam z glowy prezent dla dawidka kupilismy mu autko sterowane i ksiazke stacyjkowo..niebede wydziwiac wiecej..
ah moj maly tez dzis nie dal pospac nawet polezec.przyszedl do nas o 4 potem zasnal to go odnioslam do lozka swojego i o 6 juz znow u nas byl,,masakra..z nim nie ma mowy bym sie wyspala..
kochane jak macie zmywarke to powiedzcie cos wiecej..slyszalam ze po jakims czasie brzydko pachnie zniej jak to zapobiec?musze poczytac bo niewiem co i jak..ale ciesze sie ze zmywarki:-D
mycha widze ze lubisz w kuchni pichcic:-)to tak jak ja:-)
blond i jak tam z praca?skonczylas juz?
larvunia dzieki ze o mnie pamietasz:tak:
a future poczekaj az mala zacznie cie gryzc:-D

ej larvunia a co z pracą? przecież już nie masz macierzyńskiego.... co zamierzasz?

mała śpi, a ja zaczęłam obierac pieczarki, bo 3 kilo zamowiłam, wiec nie chcialam zostawic roboty, a mała zasnęła sama sobie w kojcu, wiec sie nie kładłam. ale padam już na ryj. naprawde...

jeszcze mam prasowanie, podłogi...eh. lazienke. i w weekend juz bedziemy robic pierogi. pozniej tylko obgotuje,zamroze. a w wigilie tylko wrzuce na wrzątek i bedą. ;)))

no to ja witam ponownie:) zaraz orzeczytam co u Was dokladniej ale juz co nieco doczytalam :p
Future gratuluje zabków:)
Marzenka napisalam nareszcie i mam luz do momentu az mi prace promotorka sprawdzi i odesle do poprawy:/i znowu sie zacznie ale dzisiaj to mam ochote sie odmozdzyc i chyba jakis durny film wlacze bo juz na kompa nie mam sily patrzec.
Ania a Wy w koncu zdrowi jestescie czy znowu cos sie dzieje bo sie gubic zaczynam:/
Ciacho no cyrk z tym indeksem ale wydaje mi sie ze jest w dziekanacie tylko babce sie szukac nie chcialo bo przygotowuja sie do jakiejsc wizytacji z ministerstwa i wszyscy podjarani sa i maja gdzies studentow...
Ja w koncu normany obiad robie i w piekarniku siedzi zapiekanka ziemniaczana z kielbacha z winiar i mi paaachnie :)

super Future ze sa bony , a co do mnie jestem na wychowawczym,... od 7 grudnia, wiec kaska bedzie w styczniu :dry:
marzenko ja czasami juz dostaje na glowe.... ale co zrobic...bede 2 mies w domu jak sie kisze... a odkad nie pracuje to nie wspomne :baffled:

LARVUNIU ja też na wychowawczym byłam 2 lata ;-) A Fruciu łapie sie już na dodatek dla przedszkolaków na początku roku? Bo wiemże Kacper się nie łapie, bo nie ma jeszcze obowiązku przedszkolnego, ale za rok już chyba będzie miał dodatek... Zawsze jakiś grosz dodatkowy...

Młody bajke ogląda i zaraz spac idziemy, jutro do pracy... zapowiadają bardzo niske ciśnienie więc będe miała ciężki dzień... Mam nadzieje że chociaż atmosfera będzie spoko... A może któraś wpadnie na chińszczyzne i herbatke? hehe...

Miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry