reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Zapiekanka wyszła przepyszna:-pnawet m zjadł co ostatnio nie jada obiadów jak mówi nie ma chęci ani apetytu...
Dziś znów dałam mężowi wychodne, mają spotkanie w jednostce razem z dowódcą...przyszedł tylko zjadł jeszcze ze mną kawkę wypił i chwilę z Zuzią się pobawił i poszedł. Po nowym roku mam sobie zorganizować wychodne z koleżankami a on zajmie się dzieciakami...czemu nie skorzystać?? muszę pomyśleć:rofl2:

reklama
Larvunia no co ty, z Twoim to nie mialam dzis. a zresztą Marcelka to bym przełożyła przez kolano haha. zartuje, ale warknęła bym i by się uspokoił. maluszki się mnie jeszcze boją. a ten co mnie wkurzył to już 3 rok się z nim męczę. zerówka. nosz k mac nie idze sobie z nim poradzic. babka ma go dosyc, matka nie daje rady. przychodzi...płacze... radzi się. Ja to do dyrki zaprowadziłam zeby go nastraszyła, bo wiedziałam, ze to nic nie da, nawet n aminutę się nie uspokoił, ale inne dzieci widziały i były przerażone. chodzi o wywołąnie w nich reakcji, ze ten jeden robi zle.

bo bawiliśy się, mieliśy zabawę z piosenką ding dong, o świętach, śniegu. a ten biega, przeklina, turla sie po środku. a inni widzą i się śmieją, zagadują. i nie mozna nic prowadzic. kumacie? a jak go wzięłam za fraki, to oni zrozumieli. a on nic, to taki bandyta wyrosnie, ze szok.

a co do Radka, to nie wiem dokładnie jaki jest. slyszałam tylko, ze niedobry, a nie chcą go wysłać do poradni po opinię. ale nie wiem. czy to nie plotki. nie miałam zaszczytu go uczyc ;)

moj menzu dziś bedzie robił gyros. ciekawe, czy mu się bedzie chciało.

hej,
moje dziewuchy znów chore,
Natala pół nocy kaszlała a Oliwka z przedszkola też wróciła z kaszlem. Juz powoli mam wszystkiego dosyć.
Słynny Raduś jest w grupie mojej Oliwki i to właśnie on jest źródłem przekleństw.
Future podeślij mi na PW dane do wpłaty (mieliśmy Ci jutro zapłacić ale Oliwka nie idzie do przedszkola):-(

przykro mi, ze Oliwka znów chora. Jutro mam z nimi akurat,

ale dyrektorka mowila dzis, ze powoli mija ta epidemia, i powoli dzieci wracają do przedszkola. niebawem wszyscy będą. ja myślę, ze to już by przeszło gdyby mrozik chwycił. ale mrozikowi sie nie chce.......

ZDROWKA dla dziewczyn!
Kurdea moj Fruciu kicha co jakis czas, no mam nadzieje ze nic nie zlapie....
Misiula juz spi... wykapalam ja ale tak szybko i troszke tego fioletu do wody dalam, zadnym mydlem nie mylam jeszcze. nasmarowalam tym balym i spi smacznie.. oby do rana. Zaraz synka kolej i bede WOLNA heh ;-)

Dziewczyny osłabione po ospie to nie ma co się dziwić. Oliwka już płacze, że jutro jej nie będzie, bo jutro mają z Panią Anią.;-)

Larvunia, ja moje dziewczyny przy ospie kąpałam w KALIUM na zalecenie lekarza i to w dość mocnym roztworze.

reklama
Dziewczyny ja na chwile... Młody dzisiaj nie był w przedszkolu.... Wymiotował mi w nocy, ale już dorze jest, flegma mu zalegała chyba i się oczyścił i wymiotów brak a i nawet nie kaszlnął dzisiaj... Jutro i w piątek chyba zostanie, ale w przyszłym tyg planuje go puścic, i na wtorek musze wymyślic strój pastuszka... Może macie jakieś pomysły, albo może któras ma pożyczyc? Masakra no nie mam pomysłu... Lece młodego kłaśc

Miłej i spokojnej nocki

Do góry