reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejka, nie było mnie tu jeszcze. Witaj Asia kupę lat, zdrówka dla dziewczyn.

Lavrunia
- zdrówka dla was też w sumie dla Misi bo ona teraz najbiedniejsza i dobrze że śpi, niech prześpi nockę, jutro będzie lepiej.

a mi młody tak fiknął dzisiaj z łóżka, wdrapał się nad ranem na moje wyro, ja spałam, czułam ze coś na mnie siedzi, ale zanim zareagowałam to zdążył zrobić salto i poleciał na ziemię na pupę, a potem na plecy i dobrze, że miał mokrego pampka bo chyba nie poczuł bo nie płakał.

Larvunia Skarbie, dziękuję że o mnie myślisz, przed 19 wrócilam do domu, padam na pysk, a dodatkowo cos mi komp tak muli ze zanim cos sie otworzy to ja juz mam dosyc.

Odezwe się jeszcze dziś a jak nie to jutro....

Asieńka ;)

Całuje !!

jestem kochane:-)wlasnie skonczylam sprzatac lazienke z tego calego syfu..gdyby byly juz drzwi mialabym o polowe roboty mniej a tak trzeba bylo sie przemeczyc...az milo jak taka teraz czysciutka..
co do kuchni to sie jeszcze robi bo w polowie jest zrobiona jutro reszta ale juz mi sie podoba..tyle ze jakos tak malo miejsca mi sie wydaje bo ja wczesniej mialam tylko 1 szafe stojaca i jedna pod zlew i 2 wiszace mialam pusto na scianach a teraz kazdy cm zagospodarowany z czego bardzo sie ciesze..no nic musze tylko sie na nowo przyzwyczaic.w czwartek framugi i drzwi wejsciowe i wsio tak naprawde...ale co ja sie nawkur......mam dosc remontow na dlugi dlugi czas...
asienka widze z eu was tez ospa zaatakowala....widze ze epidemia ospowa panuje...co slysze to kazdy ospe ma
madziarena nie mysl o tych samotnych nocach co byly przez te pol roku...zycie pedzi do przodu a co to jest jedna noc w porownaniu do pol roku:-)jak tam pierniczki?ja od przyszlego tygodnia bede pichcic..dzis kupilam schab i mam zamiar upiec pierwszy raz:-)
katgen co tam zkompem ci sie dzieje
kroma to sie pewnie strachu najadlas ale dobrze ze malemu sie nic nie stalo
moj dzis tez rypnal u kolezanki na kafelki w kuchni tak rypnal broda ze az rozcial krew leciala ale juz jest ok.
zmykam kochane bo zmeczona jestem
milej nocy

asienka twoja oliwka ma na głowie gołębi blond hahaha. pasemka jak balejage ;)

a ja właśńie skończyłam książke przychodów i rozchodów. trochę mi zajęło, ale mam wszystko na tip top... ;))

mała padła sama w kojcu. bidulka ;) mama zapracowana hahhaha

dzien dobry
wypilam wczoraj piwko i jakos mi tak zle po nim bylo:baffled:a wypilam nawet nie pol:baffled:
larvunia widze ze wciagnely cie te figurki z masy solnej hihihi..ty chyba masz w sobie duzo cierpliwosci cio:tak:
future fajnie ze masz wszystko na cacy :-)

czesc
w brew pozorom nie mam tej cierpliwosci marzenko :-p... Zalezy w sumie do czego. Bo cierpliwosc kazdy ma ale do czasu... az wybucha :-D Ja na przyklad nie mam cierpliwosci do puzzli albo do do męża gdy sie spóźnia a nie uprzedzil hehehe ;-) Do szycia i masy solnej jakos mam, lubie to.. do rzeczy manualnych artystycznych mam jakos cierpliwosc...

dzien doberek tak wogole ide kawusie robic :-)

reklama
Dzień dobry ...
Larvunia zazdroszczę cierpliwości - a figurki rewelacyjne ...
Future - najwazniejsze, że już masz wszystko poukładane
Marzenka - mnie też po piwku muli ... za rzdko pije :p
a ja chora ... katar, kaszel ból gardła :/ ...wrrr oby mała się ode mnie nie zaraziła ...
Mykam pracować!

Do góry