reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam dziewczynki ... Sorka dziewczynki, że nie nadrobię ale jakaś taka dzisiaj do d*** jestem zmęczona, chora, gardło mnie boli, katar ehs wysiadam powoli ...
wczoraj kupiłam tą wagę w biedronce dziś mam zamiar robić pierniczki.
... Mężulo dziś jedzie z pracy do Warszawy a ja zostaję sama na noc ... pierwszy raz znów sama ... pewnie dziś wszystkie negatywne emocje powrócą ... ehs ... że też musiał jechać ...
teraz czekam na kuriera, bo kupiłam tego mopa parowego ciekawe czy będę z niego zadowolna

Kasia moja mała tez jak podłapie to powtórzy ale zawsze jej mówię, że tak brzydko jest itd, trzeba uważać, ale najwazniejsze to nie powtarzać to dziecko zapomni, a młody te teksty pewnie z przedszkola wynosi.

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej
Ja dzis poslalam mojego kaszlaczka do przedszkola wczoraj juz znowu katar przywlekla i jej durnowata kolezanka podrapala jej buzie. Nie wpierwszy raz wiec poszlam do przedszkolanki z nia pogadac i matke na dywanikm wzieli.I dobrze niech jej chociaz pazury obetnie ,podrapala ja zaraz kolo oczka i to dosc mocno.
Madzia u nas tez pizdziawa w sumoe to jwst ok ale wczoraj od 18 strasznie padalo i byl strasznie silny wiatr az te duze smietniki wywalalo szok spac przez to nie moglam tak dawalo
Marzenka-jak tam dzis koniec remontu czy jeszcze nie?
Madziarena dasz rade na dlugo maz wyjezdza?
Moj jednak ma wolne w swieta ,grafik byl nie skonczony poprostu ;-)
Larvunia-aniolki super ,dobrze ze juz maluszkom lepiej
Kasia F - dobrzy jest Kacperk haha,Moja tez czasem cos podlapie ale ogolnie nie przeklina .Mowi za to do wszystkich jak sie zegna ,,nara leszczu '' haha

Ja na obiad mam dzis pire ziemniaczane i lososia usarze na maselku z natka pitruszki i jakas surowka
Milego dnia ...

Larvunia, strach jak nie wiem, no ale trudno. musze pracowac, bo kaski troche wpada. chociaz Ty i wtoje wpłaty to chyba mi do konca roku wystarczą jak małego ciągle nie ma hahaha. albo i na następny rok hahaha.

ale zawsze po przedszkolu jeszcze ide do sklepu, na poczte. wiec się moze wietrzą te bakterie. nie wiem. ale poki co nic mała nie ma...całe szczęscie.

poprasowałam troche, ale ide sie szykowac. malowac, ubierac.
mala spi........

Witajcie.
U Mnie coś ostatnio weny brak, nic Mi się nie chcę i naprawdę wedle Mnie to już by mogło być po świętach bo wcale miło się nie zapowiadają... :no:
Poczytałam Was trochę, ale nie nadrobię, masakra wystarczy 1 cały dzień nie zaglądać i tyle jest do nadrabiania że ho ho :tak:

Larvunia fajnie, że Misiulka już lepiej :tak: :-) figurki są świetne :tak::-):happy2:
Megi super że Pawełek tylko raz się obudził ;-)
Marzenka Ty to chyba faktycznie spać nie możesz, choć Ja wczoraj miałam taki dzień i od samego rana jakoś od 7 już się pranie robiło ;-):tak::-)

My po śniadaniu, obiadu coś Mi się robić nie chce :no: ale trzeba - chyba zupa pomidorowa będzie... :tak:

KasiaF mógł w przedszkolu załapać takie słownictwo, Mojej siostry do listopada tego roku chodzi do przedszkola i już ma takie "piękne" słownictwo że klękajcie narody...
Raz wrócił z przedszkola a siostra do niego, no to co się Piotruś dzisiaj nauczyłeś w przedszkolu a On na to" cholera jasna, ku**a mać i kilka innych... No to fajnych rzeczy uczą w przedszkolu :-p ale wiadomo jak to jest, dzieci gdzieś w domu załapią i w przedszkolu powtarzają :tak: niestety..

No nic, lecę obiad kończyć... Później jeszcze zerknę.. :tak:

Befatko mąż wyjechał dzisiaj, jutro do Belwederu i powrót do domku - nawet nie wiem po co tam jechał - sam nie wie :/ dostał telefon i heja ... Też bym się wkurzyła jakby mi dziecko wróciło podrapane no niech te matki patrzą trochę na dzeci !!
Madzia - no cóż zima :)) hehe szkoda, że śniegu na święta nie ma być :/
Marzenka - i jak kuchnia ?? Dawaj fotosiki :))
Mycha ja też nie mam dziś na nic ochoty najchętniej położyłbym sie a tu do 15:00 praca, zero wolnych weekendów, codzienna pobudka o 6:00 :/ !! SPAAAĆĆĆ !!!
Ja dziś samotna to obiadu nie robię coś tam zjem bo po pracy śmigam do mamy pierniczki piec.
Laseczki dawajcie jakies przepisy na potrawy świąteczne. My tym razem sami na święta i będe musiała coś uszykować a ja mam dwie lewe ręce do gotowania haha

Ostatnia edycja:
wlasnie wcinam "warzywa na patelnie" reszta spagetti
madziarena niektore potrawy mozna kupic gotowe jak: uszka, ciasto,
ja kocham kluski z makiem

Ja też lubie szykować sama na święta potrawy, przynajmniej wiem że święta są:) Ale jak zwykle co roku bywa, będę pomagała mamie przy garach...na drugi rok planujemy święta u siebie.
Obiadek już prawie gotowy, jeszcze tylko kaszę ugotuję i wsio, Zuzia je ziemniaczki bo kaszy nie lubi ważne że chociaż to je...po obiadku jedziemy do netto ciekawe produkty są w promocji...no i potem zajedziemy do mychy na kawusie i rafaello w kulkach:-p
mycha czemuś się nie pochwaliła że robiłaś???:-D
Pewnie już nie zajrzę dziś więc miłego reszty dnia...;-)

a co sie z Katgen dzieje?? ktos cos wie?
Mycha!!!!!!!!! Ja chce rafaello jaaaaaaaaaa, przeslij choc jednego :-p
zjadlabym cos slodkiego a nic nie mam kurde nooooooo.....

reklama
Do góry