reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mycha daj rafaello jedno.....PLIS:)

Śliczne pierniczki, śliczne rafaello..

Mi też komputer tak muli, musze formata zrobić ale najpierw pozgrywać wszystko na płyty bo pendriva nie mam
:szok:

reklama
U Mnie @ właśnie się skończyła 4 dni temu :tak: więc jak fajnie bo na święta nie będę miała tym razem :-);-)
dzięki dziewczyny, Katgen dawaj adres wyślę jutro pocztą hehe też musimy formata zrobić ale najpierw zakupić płyty i też wszystko zgrać a dużo dużo tego jest oj dużo...

Ja też nie poszaleję raczej... Zapowiada się Sylwester w domu z mężem i dziećmi, do rodziców ani siostry nie chcę jechać z wiadomych powodów.... :-(

no hej. ja w tamtym roku, z powodu brzucha bylam w domu, i w tym roku tysz raczej w domu. Albo do Larvunia łaaaaaaa hahha

nie nie, zartuje, ale moze do znajomych gdzies pojdziemy, którzy mają dzieci. ale tak naprawdę, to i w domu moze byc fajnie...kameralnie, ale fajnie ;)

to mozemy sobie rece podac:-D o sorry rok temu bylismy u znajomych ale zakonczyl sie niemilo:sorry::-D
ale powiem ci ze mi jakos nie brakuje tego ja sie nie nadaja na takie spedy

reklama
U Nas Mąż coś kombinuje, ale Mi się nawet nie chcę iść na żaden jakiś bal czy coś.... :no: jeszcze sami we własnym gronie tylko My i dzieci nie spędzaliśmy Sylwestra więc może być miło...

Masakra u Nas coś u sąsiada wiercą, głośno jak nie wiem Wojtek aż się cały trzęsie ze strach bo nie widzi co to tylko słyszy i się boi - tylko oby się do Nas nie przewiercili bo wtedy nie ręczę za Siebie...

Do góry