reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
mniam mycha jakie pysznosci;]
katgen- mam nadzieje ze @ nie najdzie cie w pociagu:* mnie teraz dopadła jedza jedna;p
katgen- mam nadzieje ze @ nie najdzie cie w pociagu:* mnie teraz dopadła jedza jedna;p
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
U Mnie @ właśnie się skończyła 4 dni temu więc jak fajnie bo na święta nie będę miała tym razem :-);-)
dzięki dziewczyny, Katgen dawaj adres wyślę jutro pocztą hehe też musimy formata zrobić ale najpierw zakupić płyty i też wszystko zgrać a dużo dużo tego jest oj dużo...
dzięki dziewczyny, Katgen dawaj adres wyślę jutro pocztą hehe też musimy formata zrobić ale najpierw zakupić płyty i też wszystko zgrać a dużo dużo tego jest oj dużo...
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
no ja na swieta tez nie bede miec;p;p i na sylwka tez nie ;p no ale co tam i tak nie poszaleje;p
Ja też nie poszaleję raczej... Zapowiada się Sylwester w domu z mężem i dziećmi, do rodziców ani siostry nie chcę jechać z wiadomych powodów.... :-(
C
ciasteczko
Gość
laski nie tylko wy sylwka w domu ja tak od 12 lat i zyje czasem do rodzicow pojedziemy ale to nie co innego
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
no hej. ja w tamtym roku, z powodu brzucha bylam w domu, i w tym roku tysz raczej w domu. Albo do Larvunia łaaaaaaa hahha
nie nie, zartuje, ale moze do znajomych gdzies pojdziemy, którzy mają dzieci. ale tak naprawdę, to i w domu moze byc fajnie...kameralnie, ale fajnie
nie nie, zartuje, ale moze do znajomych gdzies pojdziemy, którzy mają dzieci. ale tak naprawdę, to i w domu moze byc fajnie...kameralnie, ale fajnie
C
ciasteczko
Gość
to mozemy sobie rece podac o sorry rok temu bylismy u znajomych ale zakonczyl sie niemilo
ale powiem ci ze mi jakos nie brakuje tego ja sie nie nadaja na takie spedy
ale powiem ci ze mi jakos nie brakuje tego ja sie nie nadaja na takie spedy
reklama
U Nas Mąż coś kombinuje, ale Mi się nawet nie chcę iść na żaden jakiś bal czy coś.... jeszcze sami we własnym gronie tylko My i dzieci nie spędzaliśmy Sylwestra więc może być miło...
Masakra u Nas coś u sąsiada wiercą, głośno jak nie wiem Wojtek aż się cały trzęsie ze strach bo nie widzi co to tylko słyszy i się boi - tylko oby się do Nas nie przewiercili bo wtedy nie ręczę za Siebie...
Masakra u Nas coś u sąsiada wiercą, głośno jak nie wiem Wojtek aż się cały trzęsie ze strach bo nie widzi co to tylko słyszy i się boi - tylko oby się do Nas nie przewiercili bo wtedy nie ręczę za Siebie...
Podziel się: