reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
larvunia figurki super, mi sie zwyczajnie niezbyt chce robic tzn. nie wiem co bym pozniej z tym zrobila?
nie lubie miec pelno bibelotow wole doslownie kilka
madziarena zdrowia

reklama
To i ja się przywitam:)
Wiecie co ja chyba mojemu jutro zakupię żel Bobodent, masakra jak mi mały w nocy cmokał aż było słychać, rączkę w połowie w buzi trzyma i mlaska, biedny wkurza się bo go dziąsła swędzą a schłodzony gryzaczek nie działa jak na razie bo nie umie go trzymać w buźce...myślicie że już mogę mu smarować??
Byliśmy wczoraj u mychy i jej męża, kulki rafaello pyszne, ona ma patent do pieczenia i robienia słodkości:tak::-)
Dziś robię zapiekankę na obiad jeden z pomysłów na....poz tym nuda jak co dzień siedzę z dziećmi w domu...

witam:)
a ja sie nie wyspalam dzisiaj i mam ochote sie walnac jeszcze na jakis czas w lozku:p
Ania a Ty bys cos napisala co tam a nie halo:p
Larvunia piekne aniolki:)
dzisiaj mam sporo do zrobienia ale znajac zycie znowu nic nie zrobie. z takim leniem to ciezko cokolwiek zrobic. buuuu. a potem wyrzuty sumienia ze wszystko w plecy...

A co mam pisac;p dzieciaki zdrowe a w pracy jak to w pracy ostatnio jakiegos lenia mam... wogole na wszystko czasu mi brakuje. Jak to Asia wczoraj sluchała Amelka znow Janka meczy.... a ten maly cwaniak nie chce sam chodzic musi sie tryzmac jak poczuje ze nie ma reki to siada na tylek i koniec... znow nie mam czasu nadrobic co u was:( pozdrowionka

I ja się witam, z kawusią,
Wstałysmy co prawda po 7mej ale z wyrka ruszyłam się dopiero po 9 ;) Jakoś tak fajnie potulkać się z Młodą

Ja wczoraj powiedzialam w przedszkolu, że izki nie będzie na jasełkach. No ale cóż.

Najgorsze że jadę w niedzielę i na niedzielę mi @ wypada ;( fuck no.

katgen moze nawet nie bedziesz jej czuc:-)
ja musze sie ruszyc i isc do miasta..mam troche rzeczy do kupienia do kuchni ale jakos ciezko mi sie ruszyc po poludniu malowanie i sprzatanie mnie czeka ..takze do milego:-D

reklama
Dzień dobry.
My też nie śpimy jakoś od 7 ale tak samo jak Katgen z łóżka wynurzyłam się po 9 :-)fajnie się leżało z chłopakami... :tak:
Śniadanko zjedzone, zaraz też idę kawkę sobie zrobić bo jakiegoś muła mam no i Jaśkowi dać mleko bo się pomału zaczyna dopominać :tak: coś Mi się komputer zamula, myślałam że to internet ale nie bo cały komputer wszystko mi się muli :wściekła/y:

No to się pochwalę :-p

rafaello w kulkach

rafaello (2).jpgrafaello (4).jpgrafaello (1).jpg

a tutaj pierniczki :-)

pierniczki (5).jpgpierniczki (1).jpgpierniczki (2).jpg jak na pierwszy raz to myślę że są w porządku haha :tak: :-)

Ostatnia edycja:
Do góry