reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej,
Moj młody przeklina ostatnio... Ja owszem powiem kurcze, ja piernicze, ale k**rwa mac?!!!!:szok: Ostatnio siedzi na kolanach mojej mamy i mówi
-Babciu a gdzie wy choinke postawice?
-Nie wiem wnusiu, pewnie na suficie
-(a on zaczął si klepac w kolano i śmiejąc się mów) Na suficie, k**wa mac na suficie:szok::szok::szok:

Albo M strofuje. Ten wraca z pracy i sie do niego wygłupia a ten do nie go
-Tata nie rób z siebie pawiana:baffled::baffled::baffled:.

Jak w nim to wygłuszyc? Możliwe żeby to z przedszkola przynosił? No masakra...:dry::dry::dry:

Pewnie, że w przedszkolu mógł podłapać (moja Oliwka też ma w grupie wyedukowanego w tym zakresie chlopca) a najlepszą reakcją u nas był brak reakcji. Chociaż (wiem, ze to nie śmieszne) ciężko było się powstrzymać słysząc "Tato, powiedź coś tej mamie, bo ona mnie wkur..a.".

U mnie życie w biegu. Praca, dom, dom praca i tak w kółko.

Przez mój dom właśnie przeszła epidemia ospy. Cała trójka (łącznie z mężem) zachorowała. Leki dla męża oczywiście załatwiałam u pediadry do której jeżdże prywatnie z dziećmi, bo jedo lekarz rodzinny nie widzał potrzeby aby coś przepisac.

to ladnie je malowalas;-) to pewnie w glowie tez pelno mialy:-(
wspolczuje my juz wszyscy ospe przeszlismy
pisz czesciej :-) kurna no brakuje ciebie

Future Ty niedobra no... uspie dzieci i pedze na ciasto ;p
asienka.k kurde tak blisko jestes a jakbys zapadla sie pod ziemie... tez czasami widywalam Twojego chlopa, ale nie wiedzialabym ze to on gdyby nie Oliwka ktora akurat prowadzil do auta ;-)
ciacho jak tam córki cos juz polepily?

...u mnie mloda juz spi... Fruciu kolacje je i zawiesza sie co chwile na bajce ;-)cos czuje ze padnie zaraz :-D
i mam delemat kurcze... Misiula jak ladnei zajadala juz na obiadki jedzonko tak niechce nic procz cycka teraz :dry: nie wiem co robic.. jak ja przetrzymuje i widze ze buzie otwiera i gryzie mnie po ciele juz i szuka cycka to podstawiam jej miseczke z zupka a ta zacisnie usta i w ryk ze chce mleko nie to.. a cycka tak zaraz lapczywie lapie jakby miala calego zaraz mi polknac... kurde.

larvunia nic nie polepily bo wsumie nie robilam masy, nie bylo czasu
nie zaluje jej cyca, no chyba ze sie nim bawi... moze przez ta ospe tak jej sie porobilo moze minie

reklama
Do góry