reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobra dziewczyny ja uciekam narazie bo muszę obiad nastawić, odezwe się wieczorkiem, pa :-);-)

No i ze mną podobnie było jak dotykałam brzuszek mojej kuzynki to nie długo potem okazało się że jestem w ciąży:tak::-D

Marzenka- wierzę ci że można się popłakać ze szczęścia gdy twój maluszek się uśmiecha do ciebie, sama nie raz się pobeczalam ze szczęścia widząc jak Zuzka puszczała swoje piękne uśmieszki w moją stronę to takie wspaniałe uczucie, nie jedna rzecz Cię jeszcze uszczęśliwi zobaczysz:tak: dobra zmykam.

Ostatnia edycja:
reklama
Sama pamiętam swój ślub jakby to wczoraj było a tu już stuknie 3 latka:tak::-D

A te TEMPLEWO to nie wiedzialam gdzie jest bo dopiero co tu 2 miechy mieszkam, dopiero co miasto poznaje:tak: ale może kiedyś się z kimś zabiorę do Ciebie Natalka bo auta narazie nie mamy

Natalka- dzięki za szczegółowy opis dojazdu do Ciebie i Jezyka :-)

Ja w Templewie mieszkam od listopada zeszłego roku. Więc prawdę powiedziawszy to też jeszcze zbyt dobrze nie znam Międzyrzecza. Wolę Świebodzin:-).
A co do rocznic to ja na swoją będę musiała poczekać do października.
Mykam na imprezkę urodzinową do chrześnicy Mężulka:tak:.

Megi17 polecam się na przyszłość;-);-).

witam nową mamę

madziarena ja od października idę robiś magisterkę właśnie z Edukacji wczesnoszkolnej i przedszkolnej więc myślę że jakby co to pomożesz?;-):-D

befatka a tam daleko trzy piosenki i jesteś u mnie:tak::tak:

marzenka też pamiętam pierwszy uśmiech kacperka a teraz Cyprianka oj słodkie są te uśmiechy naszych maluchów

Pamiętam jak Piotrek musiał dorabiać w Tesco i nie wspominam tego dobrze nie lubiłam jak tam jeździł i zresztą on sam narzekał, na szczęście teraz dorabia sobie gdzie indziej, bo po służbie ma 3 dni wolnego więc dodatkowa kaska się przyda

katgen dobrze że Izuni nic poważnego nie jest. a hemoglobiną aż tak się nie przejmuj w najgorszym razie dostaniecie jakiś syropek z żelazem.

Kacperek wrócił zadowolony z wycieczki:-):-) i zaraz idziemy na dwór robić obiad, grilla dziś mamy.

zmykam papa

Ja również pamiętam swój ślub i stwierdzam że jest to cudowne przeżycie jeden wieczór w roku jesteś królową wszyscy chcą tańczyć tylko z Tobą wirujesz w tej b iałej sukni och rozmarzyłam się jakby to byo wczoraj a w październiku będzie już 5 lat.

natalka miłej zabawy:tak::tak:

Ślub? Ja 21 czerwca mam pierwszą rocznicę:)
Wybieramy się w jakąś podróż z tej okazji.
Izka mi dzisiaj zrobiła juz chyba z 5 kupek;( małych ale boje sie ze to biegunka

dawidek dopiero zasnal oh juz myslalam ze do wieczora bede sie z nim meczyc,kurcze na nic nie mam czasu a juz na pomalowanie paznokci to moge zapomniec.wlasnie wcinam lody o smaku karmelowym
rany budzi sie:wściekła/y:

tak wogule to sie zastanawiam ciagle nad tym czy nie dac mu tego kleiku,kurde tak mnie korci ale boje sie ze mu zaszkodze.natalka mi dzis przywiozla te mleko nan2 z dodatkiem kleiku ryzowego bo ona juz go nie daje swojemu nawet nie rozpoczete jeszcze :-),i tak se mysle ze moglabym sprobowac choc troszeczke dorzucic do mleczka nawet nie pol miarki,moze by mi wiecej przesypial w nocy,oczywiscie chodzi mi o to by tylko na noc podawac dawidkowi;-)
dawidek w ciagu 40 min wypil mi 210ml mleka,no to chyba z duzo jak na takie malego brzdaca

Marzenka mi to nic nie dało. Tzn, Izulka nie spala dluzej po tym.....
Tez sie łudziłam....:confused:

reklama
Hej, weszlam sprawdzić co nabazgrałyście, Katgen- to ty także czerwcowa mężatka, fajnie:-D
Marzenka- ja to karmiłam piersią tylko do końca drugiego miesiąca, potem pokarmu już nie miałam i przeszłam na Bebiko1 a kleik to wprowadziłam zaraz po 4 miesiącu, bo bałam się wcześniej:no:

Do góry