reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej hej madzia :-D
super ze do nas dolaczylas :-D
mam nadzieje ze wkrecisz sie tak samo jak ja hehe,tako wogule mamusie to nasi mezczyzni pracuja razem w wojsku:-)
my juz wrocilismy ze spacerku,bylam jeszcze na zakupkach u nas w osiedlowym sklepie,kurde tachac torbe zakupow i gondole to jest MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale dalam rade.jakos tak zmarzlam:szok:
dawidek spi jeszcze wiec sobie wgondolce przy balkonie lezy niech sie wietrzy i hartuje:nerd:
ehh jaka mnie mila niespodzianka dzis spotkala:-)
ktos mi tu za klamke od drzwi szarpie,juz myslalam ze ktos sie wlamuje atu moj kochany:-)a potem to juz nie zdradze co sie dzialo:-D
a potem znow ktos za pol godz mi sie dobija:-)patrze przez judasza a to moja nati (przyjaciolka):-)niezapowiedziana wizyta:-)kolejna porcja ciuszkow dla malego:-)
dobra ide obiad przygotowac:-)
kasia fajnie ze malej nic powaznego nie jest.ja tez mam eurespal dla malego,mialas go juz dla malej kiedys?
Ania ja tez lubie do lidl chodzic:baffled:wlasnie sie musze wybrac ale to mzoe jutro duzo promocji jest,i do netto tez,ale kurde niechce mi sie tachac tych zakupow,najwyzej podrzuce tesciowej a moj odbierze........
dobra mykam zrobic ten obiad bo jak zwykle znow sie wciagam..........
buziole
a tak woguel to pozdrawiam was dziewczynki bardzo serdecznie,ehh nastepne spotkanko musi byc i to koniecznie :)

reklama
:-D
Witaj na forum madziarena mam nadzieję tak jak inne dziewczyny, że ci się tutaj spodoba i wkręcisz się na maxa:-)

Ja właśnie wrociłam z miasta, byłam w Lidelku zobaczyć co jest ciekawego, jeszcze muszę zawitać do Interka bo tam nie bylam ale z czasem oblecę wszystkie sklepy hehe:tak::-D

Apropo dziewczyny a powiedzcie mi gdzie jest te Templewo bo ja nie mam pojęcia, użądzacie jakieś spotkanko???:-)

LARVUNIA widzisz i to wszystko dzięki Tobie :-) ty nas do siebie przyciągłaś!

Jak można nie wiedzieć, gdzie jest wspaniałe Templewo??:-)
Ja osobiście jak poznałam swojego męża (pracowaliśmy razem w Tesco w Świebodzinie- mąż Jeżyka też:-D) i dowiedziałam się, że mieszka w Templewie to po powrocie z pracy przestudiowałam dokładnie mape województwa lubuskiego, bo nie miałam pojęcia gdzie to może być:-):-) (wcześniej mieszkałam 5 km od Świebodzina;-)).
No ale wkońcu znalazłam!!!
A teraz nawet tu mieszkam:-).
Megi17 kierujesz się na Sulęcin- drogą koło Intermarche-ciągle prosto.
Docierasz do Piesek i jedziesz ciagle prosto- mijasz radar:-D, kościół ( w sumie musisz przejechać przez całą wioskę.
I dalej prosto. Po ok. 3 km. powinnaś zobaczyć po prawej stronie znak: TEMPLEWO 0.5 km:-). Skręcasz w prawo i zaraz jak wjedziesz do wioski zobaczysz po lewej stronie górkę a na niej dwa bloki. Tam właśnie mieszkam ja i Jeżyk. Blok numer 10:-).
Mam nadzieję, że traficie;-)!

MARZENKA- ja to po lidlu to tak na szybcika, jest trochę promocji jak zwykle, z moją po sklepie długo nie można chodzić bo albo to z połek by ściągała jak się zatrzymie albo poprostu się nudzi a w netto to ja co dzień jestem, jak będziesz kiedyś w netto to zapraszam do siebie na kawusie, masz bliziutko:-) poplotkujemy o naszych mężulkach no i się poznamy:tak:

MADZIARENA- ja też mam męża w tej jednostce tak jak i Marzenka, wyczytałam że ślubowałaś 14 czerwca to tak jak ja z moim tylko my 17 czerwca ale 2006r:-D to niedługo mamy rocznice obie:confused:;-)

No proszę jaki ten świat mały :) wszędzie żołnierze :) Ciekawe co wymyślą na rocznicę, już niedługo, a tak niedawno był ślub, jak ten czas szybko leci.

Sama pamiętam swój ślub jakby to wczoraj było a tu już stuknie 3 latka:tak::-D

A te TEMPLEWO to nie wiedzialam gdzie jest bo dopiero co tu 2 miechy mieszkam, dopiero co miasto poznaje:tak: ale może kiedyś się z kimś zabiorę do Ciebie Natalka bo auta narazie nie mamy

Natalka- dzięki za szczegółowy opis dojazdu do Ciebie i Jezyka :-)

Ostatnia edycja:
megi17 wcale nie mam blisko:-Dbo ja w swiebodzinie mieszkam:-D
kasiu ty na przod to nie masz co myslec trzeba byc dobrej mysli:-)oczywiscie trzymam kciuki by bylo wszystko ok :-)
sliczne oczeta ma izolda nasza:-)taka pocieszna:-)podoba mi sie te zdjecie jak jest upackana od jedzonka:-)
o mowa o rocznicach slubu:-)u mnie w marzeniach chyba:baffled:
ide powalczyc z niespodzianka:-D

Hej babolce ja na chwile wpadlam zobaczyc
dojechalisy dobrze
szymon cos kaszle ale widze ze z tylu wychodza mu 2 zeby...
zaraz idziemy na dzialke....
witam nowe mamy ale nas tu duzo....
zle mi sie pisze bo tu nieniecka klawiatura i troche poprzestawine hehe

dobra mykam pozdrawiam

beti kochana ty dotykaj brzusia jak najwiecej.ja jak wzielam na rece 2dniowa sandrusie to po miesiacu sie okazalo ze dzidzie nosze w sobie:-)
cos w tym jest:-)

reklama
magdamir1 ty to masz dobrze:-)zazdroszcze:tak:
larvunia gdzie sie podzialas:-)
wiecie co poplakalam sie ze szczescia:-Dmoj synus tak uroczo sie do mnie usmiechal od ucha do ucha ze az lyz polecialy,a ja sie smialam razem z nim:-D

Do góry