reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

teraz jej mierzyłam i ma 37.3 Narazie nie podaje nic, bo nie wiem co zapoda pani doktor. Juz ide sie szykowac.
pa

reklama
Jakby co napisz co lekarz powiedzial, ja idę malą ubrać i do sklepu, szkoda że bliżej nie mieszkam, dotrzymalabym ci towarzystwa, chyba że twoj idzie z tobą czy masz wizytę w domu raczej??

Kurcze nie wiem czemu mi się moje zdjęcie nie chce pokazać przy moim profilu, mój mi ustawial i go nie widać tlko jak weję w mój profil to jest, o co kaman???

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny. Ale się od rana napisałyście:)
Ja miałam dzisiaj ciężką noc- zasnęłam nad ranem i dopiero się obudziłam.
Widziałam, że wybieracie się do Templewa:) to bardzo fajnie, bo chciałabym Was poznać- jak mnie Jeżyk nie pogoni to też się wproszę.
Madgamir1-widziałam, że znalazłaś mnie na NK.
Uciekam na śniadanko a później na urodzinki do chrześnicy.
Papatki:)

Witaj na forum madziarena mam nadzieję tak jak inne dziewczyny, że ci się tutaj spodoba i wkręcisz się na maxa:-)

Ja właśnie wrociłam z miasta, byłam w Lidelku zobaczyć co jest ciekawego, jeszcze muszę zawitać do Interka bo tam nie bylam ale z czasem oblecę wszystkie sklepy hehe:tak::-D

Apropo dziewczyny a powiedzcie mi gdzie jest te Templewo bo ja nie mam pojęcia, użądzacie jakieś spotkanko???:-)

LARVUNIA widzisz i to wszystko dzięki Tobie :-) ty nas do siebie przyciągłaś!

Ostatnia edycja:
masakra ile dziewuch sie nazbieralo :szok::-D
i pomyslec ze bylam tu kiedys sama :cool2:

WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE I PRZYSZLE MAMUSIE :-)

Hej dziewczyny
Ja dzis w ramach odwyku od kompa bede zaglądała sporadycznie.
Przez te choróbska mam chate zapuszczoną wiec bede sprzatac i bawic sie z mycha zamiast w kompa sie gapic.
.Miłam isc na zakupy ale J.kupił rano chlebek wiec nie musze a tak w ogóle to jestem uziemiona w domu przez 3 dni.Czekam na dostawe gratów zamówilismy kilka rzeczy w tym nowy tron do samochodu dla laluni.A w niedziele przyjezdza gosc po paczke:-p:-pI bede koczowac do skutku:baffled::baffled:
Wiatam kolejną nową kolezanke:-):-)Madziarena zaglądaj do nas czesciej i napisz cos o sobie
Jezyk tez bym sie do Ciebie wprosiła ale troszke daleko:-D:-D
Katgen z tego co wiem karmiąc piersia zapewniesz dziecku ochrone tylko do 6m-ca zycia.Zdrówka dla Izuki oby to nie była angina.
Kurde tyle miałam do napisania a teraz znowu pustak w gówie ide myć gary miłego dnia bye

Kuźwa napisałam caly esej i mi sie skasowalo!!! jak ja tego nie lubię.
Wlasnie wróciłysmy od lekarza. Bardzo miła pani doktor. To fakt że roztrzepana.
Ale zbadała Izke z każdej strony i anginy nie ma, gardełko ok. Płuca czyste. Kataru i kaszlu też brak. Wysypki tez nie ma.
Wysłala nas na morfologię, poszłysmy do szpitala, zrobili na cito i w ciagu 5 minut miałam wynik. Wrocilam do Pitrowej i stwierdziła za małą ilosc leukocytów, wlasnie musze poczytac co to oznacza. No i nieznacznie za malo hemoglobiny.
Kazała zrobić rozmaz jeszcze, i przyjsc jutro z wynikiem.

Z moich przypuszczen wynika ze moze to być trzydniówka.
Kazała dac eurespal, przypisała jeszcze płyn na pleśniawki bo jeszcze są i czekac do jutra.

Larvunia, widzisz juz nei jesteś sama! Jak z małżem? A jak sie czuje nasz Marcelek Irokez??

Megi, ladny przegląd sklepow robisz, pisz gdzie jakies fajne promocje! A templewo jest jakies 15km(chyba) od m-cza w strone sulęcina.

Witam nową forumkę:) Mam nadzieje ze CI sie u nas spodoba, który miesiąc, skąd jestes? jaka płeć dzidzi?

Befatka a Ty chodz tez do mnie posprzatac bo ja nie mam siły! A odwyk od kompa? neeeeeeeeee

teraz Izka miala znowu 38,5 dalam jej panadol w syropie. zobaczymy.

Dobra ja spadam sie za jakis szybki obiad wziasc.

reklama
Witam jeszcze raz :) No dobra napiszę coś o sobie. W tym roku bronię licencjata z Edukacji Wczesnoszkolnej i Przedszkolnej ;( ... czekają mnie jeszcze 3 męczące egzaminy i obrona po 20 czerwca, a później błogie lenistwo. Jestem w 3 m-cu ciąży, dokładniej moja fasolka ma 8 t. i 3 d. :). 14 czerwca będzie rok jak jesteśmy po ślubie. Mój mąż pracuje w JW Międzyrzecz, a ja w firmie będącej kooperantem Swedwoodu, zajmuję się kadrami, finansami, rozliczeniami i wogóle wszystkim czym się da :) Dzięki za miłe przyjęcie! :blink:

Do góry