reklama
marzenka21
Fanka BB :)
oj ja zaraz tez pojde dom wanny sie odprezyc bo normalnie zla jestem na maksa.
Ja również pamiętam swój ślub i stwierdzam że jest to cudowne przeżycie jeden wieczór w roku jesteś królową wszyscy chcą tańczyć tylko z Tobą wirujesz w tej b iałej sukni och rozmarzyłam się jakby to byo wczoraj a w październiku będzie już 5 lat.
natalka miłej zabawy
Właśnie wróciłam:-). Było super. Tort był przepyszny. Zrobiłam Monisi sesje fotograficzną. A wracając mąż zabrał mnie w przepiękne miejsce, gdzie zrobiliśmy sobie kilka fotek.
Wyjazd zaliczam do udanych, choć przyznam, że już chciałam wracać i zobaczyć, co u Was.
Jeżyku- pracy w Tesco nikt nie wspomina dobrze. Uwierz mi. A ja po macierzyńskim będę musiała tam wrócić, co specjalnie mnie nie cieszy.
Teraz przynajmniej Piotrek ma bliżej:-) i praca spokojniejsza;-).
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Heyyyaaa
Beti
Mój berbeć wykapany i najedzony ale zamiast spac to sterczy w łózeczku ,ogląda tv ,klaszcze i tańcuje
Nic mi sie juz nie chce a w kuchni sterta garów do zmywania z całego dnia.Darowałabym sobie ale nie ma ani jednego czystego widelca
Beti
Mój berbeć wykapany i najedzony ale zamiast spac to sterczy w łózeczku ,ogląda tv ,klaszcze i tańcuje
Nic mi sie juz nie chce a w kuchni sterta garów do zmywania z całego dnia.Darowałabym sobie ale nie ma ani jednego czystego widelca
Ostatnia edycja:
marzenka21
Fanka BB :)
beti co to za pozar u ciebie byl?pisz szybciutko,mam nadzieje ze nic tam sie nie stalo,
natalko fajnie ze imprezka sie udala:-)
zmykam spac za chwilke
dobranoc
natalko fajnie ze imprezka sie udala:-)
zmykam spac za chwilke
dobranoc
Ja sie dzis melduje jako pierwsza.
Juz od 5.30 nie śpię.
Izka znowu mni zwymiotowala. podałam jej leki i zasneła(chyba).
Ma 37.4 znowu ale dobre i to, bo niższe niz 38.8
Ide jeszcze spac
Miłego dnia mamuski!!
P.S Beti wszystko ok??
Juz od 5.30 nie śpię.
Izka znowu mni zwymiotowala. podałam jej leki i zasneła(chyba).
Ma 37.4 znowu ale dobre i to, bo niższe niz 38.8
Ide jeszcze spac
Miłego dnia mamuski!!
P.S Beti wszystko ok??
reklama
Dzieki Larvunia. ale siedze i czytam w necie i nic nie wiem.
Znowu zaczela mi wymiotowac kuźwa ja juz nie wiem co jej jest i to jest najgorsze.
Dzis znowu na 12 do lekarza. :--(
kochana badz dobrej mysli, bo niunia czuje ze ci smutno... bedzie dobrze zobaczysz. Daj znac jak wrocisz oki??
Podziel się: