reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi wytlumaczylam jak umialam, moze ktoras lepiej wytlumaczy :sorry2:
a teraz lece do wanny sie odprezyc ;-):cool2:

reklama
Ja również pamiętam swój ślub i stwierdzam że jest to cudowne przeżycie jeden wieczór w roku jesteś królową wszyscy chcą tańczyć tylko z Tobą wirujesz w tej b iałej sukni och rozmarzyłam się jakby to byo wczoraj a w październiku będzie już 5 lat.

natalka miłej zabawy:tak::tak:

Właśnie wróciłam:-). Było super. Tort był przepyszny:tak:. Zrobiłam Monisi sesje fotograficzną. A wracając mąż zabrał mnie w przepiękne miejsce, gdzie zrobiliśmy sobie kilka fotek:-D.
Wyjazd zaliczam do udanych, choć przyznam, że już chciałam wracać i zobaczyć, co u Was.
Jeżyku- pracy w Tesco nikt nie wspomina dobrze. Uwierz mi. A ja po macierzyńskim będę musiała tam wrócić, co specjalnie mnie nie cieszy.
Teraz przynajmniej Piotrek ma bliżej:-) i praca spokojniejsza;-).

Heyyyaaa
Beti :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Mój berbeć wykapany i najedzony ale zamiast spac to sterczy w łózeczku ,ogląda tv ,klaszcze i tańcuje :-D:-D:-D
Nic mi sie juz nie chce a w kuchni sterta garów do zmywania z całego dnia.Darowałabym sobie ale nie ma ani jednego czystego widelca :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
beti co to za pozar u ciebie byl?pisz szybciutko,mam nadzieje ze nic tam sie nie stalo,
natalko fajnie ze imprezka sie udala:-)
zmykam spac za chwilke
dobranoc

Ja sie dzis melduje jako pierwsza.
Juz od 5.30 nie śpię.
Izka znowu mni zwymiotowala. podałam jej leki i zasneła(chyba).
Ma 37.4 znowu ale dobre i to, bo niższe niz 38.8
Ide jeszcze spac
Miłego dnia mamuski!!

P.S Beti wszystko ok??

Dzieki Larvunia. ale siedze i czytam w necie i nic nie wiem.
Znowu zaczela mi wymiotowac kuźwa ja juz nie wiem co jej jest i to jest najgorsze.
Dzis znowu na 12 do lekarza. :( :(:-:)-(

reklama
Dzieki Larvunia. ale siedze i czytam w necie i nic nie wiem.
Znowu zaczela mi wymiotowac kuźwa ja juz nie wiem co jej jest i to jest najgorsze.
Dzis znowu na 12 do lekarza. :( :(:-:)-(

kochana badz dobrej mysli, bo niunia czuje ze ci smutno... bedzie dobrze zobaczysz. Daj znac jak wrocisz oki??

Do góry