reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja teraz daje troche kaszki nestle do mleka na noc ale i tak to niewiele daje. około pólnocy pobudka, później o 4 i o 6

reklama
No to ja to chyba szczęście miałam jak pamiętam po 3 miesiącu dawałam jej bebiko o 22 i do 5 potrafila wytrzymać nie budząc się do jedzenia, to ja raczej wstawałam patrząc czy śpi i czy oddycha:-D:-D:-D do spania to anioł był i tak do dziś tylko od urodzenia przez ok 2-3 miesięcy miałam pobudki co 2 lub co 3 godz. przetrwałam to choć czasami to byłam naprawdę wycieńczona:-:)szok: jak sobie przypomnę...:dry::no:

zabralam sie wlasnie za paznokietki:-)
no wlasnie ja chcialabym sprawdzic jaka by byla jego reakcja,ale kurcze mam stracha a zdrugiej strony przeciez te mleczko jest dla malych dzieci specjalnie z mysla o nich wiec co mogloby sie stac.a obiadek to mi pyszny wyszedl,kupilam z knorra ten sos do miezerii na probe i pycha:-) pycha pycha.jutro mam zamiar zrobic te kotlety jajeczne ale niewiem czy znajde czas bo od rana chcialabym isc do miasta,a moj zawsze w piatki wczesniej jest wdomku.hehe zony zolnierzy wiedza o co chodzi,kurde ale ja jeszcze nie zona!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

hej
witam wieczorowo..
popisze po 20.00 zaraz ide Bąbelka kapac, teraz baje oglada...

w sobote i niedziele mnie nie bedzie, wiec jutro musze sie wypisac na te dwa dni :tak::-D a od poniedzialku kochane bede tylko wieczorkami... narazie sie niczym nie chwale, przyjdzie czas to opowiem Wam o czyms ;-)
a z mezulkiem... ehm...zachowujemy sie jakby zadymy nie bylo :baffled: dziwnie tak... malo wogole rozmawiamy... zobaczymy jak bedzie jak wroci z pracy :sorry2:

poczytam teraz troche co u Was :cool2:

Larvunia czy moglabyś zdradzić gdzie zrobiłaś sobie ten suwaczek z imieniem synka?? ja bym chcial imię mojej niuni zrobić o ile dasz mi namiar jak to się robi jeśli chcesz... byłabym wdzięczna:-)

to bardzo proste... kliknij w imie mojego synka... otworzy ci sie stronka zagraniczna... tam wybierasz rodzaj czcionki, kolor, zatwierdzasz i kod kopiujesz i wklejasz w podpisie ... :-)

reklama
Do góry