reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzieki
w dzien jako tako... gosci mialam...
zaraz ide usypiac coreczke... prosze ja od popoludnia by te noc ladnie przespala... ale nie zapowiada sie tak, bo juz zaczyna jeczec...

Befatko moj dzis w pracy.. wroci pewnie po 22.00 :-(

reklama
hello
my juz w domku:-)za godz bede ogladac ugotowani2:-Di odpoczywanko:-)
od rana nie mialam nawet ochoty wlanczac lapka potem sie wzielam za sprzatanko,,pranie itd
kroma co za ksiazke czytasz?
larvunia jak tam dzis mala?odpoczelas troszke?
mycha a ty gdzie sie podziewasz?
owca jak dzis mloda w kosciele?juz zamowilas ten lokal na komunie?

Hello
Marzenka tez bym obejrzala ale nie dopcham sie dzisiaj do tv bo rafal oglada bajke znowu wiec sobie na kompie cos wlacze...
Larvunia jeszcze kilka dni i bedzie po chorobie. ospa ponoc trwa kolo 9 dni, czasem 7 dnia jest juz ostatni rzut (bo na cala chorobe 2-3).my sie dowiedzielismy o ospie 6 dnia!!!wiec jak sie dowiedzialam to wlasciwie po wszystkim bylo bo mial kilka pplamek i myslalam ze to potowki, zreszta w zlobku tez, w ostatnim rzucie wyszlo mu na glowie i nodze. a dowiedzielismy sie dlatego ze mial 38 st.wiec nas choroba trwala 3-4 dni bo wczesniej o niej pojecia nie mialam bo goraczki nawet nie mial.
pozdrawiam wszystkie

dzieki blond... marzenko
ja wymiekam juz z mloda... te jeki wibruja mi juz tak w glowie ze wariuje...
od 16.00 znowu jeczy... co sie uspokoi to za 5-10 min od nowa... eehhh Teraz tez, zdazylam co z pokoju wyjsc... juz steka...
ma 38.5'C ;(

larvunia wspolczuje ci ale mala jest troche za bardzo od ciebie uzalezniona ale wsumie tylko ty z nia jestes non toper wiec niedziwota
zdrowa zycze i oby szybko doszla do siebie

Hejka

Witam nową mamusie... Agnieszka, jeśli chodzi o ból brzucha to zaeży jaki, dzidzia rośnie, brzuszek się rozciąga,może to od tego? mój synuś też był leniuszek, czytałam na necie że zimny jogurt pobudza dzieci do ruchów, nie wiem na jakiej zasadzie, ale u nas działało... Ja chodziłam do szkoły rodzenia w Gorzowie, ale 3,5roku temu, więc pewnie się już pozmieniało... Szczeże, mi ona niewiele dała... Bo i tak o wszystkim zapominasz przy porodzie, a to co uczą z opieki nad dziecmi to na wszystko i tak swoje sposoby wypracowyjesz

LARVUNIU podziwiam Cię kobieto... nie wiem co ci doradzic... Moge tylko za was trzymac kciuki

Hehe, i nie wiem co dalej pisac... My już po powrocie od rodziców, ja po pracy, mlody poszedł spac z M o 18... Nadal źle się czuje, mam momenty że lepiej, tak jak dzisiaj w pracy, chwile zapomniałam że mnie tak brzuch boli... Załączyłam sobie dietke, bo ewidentnie czuje że mi żołądek nie pracuje... hehe... Jutro do pracy, a we wtorek będe z gołąbkami walczyc...
Miłej nocki i poniedziałku udanego

dzien dobry:-)
moj maly juz wstal:szok:ciekawe czy pojdzie spac w dzien;-)
future i jak tam bylo?nic nie piszesz
kasia maly ci pozno chodzi spac?spi ci w dzien?u mnie nawet jak spi w dzien to i tak idzie spac maks po 20...
larvunia jak tam nocka minela?
ciasteczko a ta stronka to twoje wypieki?
madziarena jak tam urodzinka amelki ?
ja dzis mam troche biegania takze dzien szybko zleci:-D
owca gdzie sie podziewasz?
katgen co tam u beti?wogule sie nie odzywa tu do nas:wściekła/y:pinda no:-D
blond no dziwne ze mama jeszcze nie zauwazyla bo przeciez widac ze w srodku dzidzia jest a nie tluszczyk:-Dalbo ty sie tak ubierasz ze nie widzi:eek::-D
milego dnia

dzien dobry i mrozny:-D
marzenka to nie moja stronka to innej osoby, na ktory wchodze jak szukam czegos dobrego a babeczka robi takie zdjecia mozna jesc oczami

reklama
WItajcie dziewczynki.
Wpadam na chwilę po ciężkim weekendzie ... jeszcze jeden przede mną :((

Agniesia - pod koniec się już mniej czuje ruchy, ale jeśli masz watpliwości to leć do lekarza - od tego oni są :)
Larvunia - jak tam malutka ?? Juz lepiej ??
Kasia moja chodzi spać o 21 jeśli nie śpi w dzień a jak śpi w dzień to masakra do 24 nawet nieraz lata małpa mała. Fajnie, że mały ci tak szybko zasypia - i spi już później do rana |??
Ciasteczko wypieki przepyszne, musze się wziąć za pierniki -poszukuję szybkiego i prostego przepisu na pierniki bo ja to mam dwie lewe ręcę do pieczenia
Blond to mały Ci super przeszeł ospę.
Owca - jak tam w kościele ? Młoda grzeczna ?
Ja mam dość ... wysiadam ... wcale się nie wyspiam chodzę już jak Zorro ... masakra ... trzy weekendy pod rząd szkoła - pobudka wcześnie rano i tak całe tygodnie ... teraz znowu szkoła a kiedy zakupy ? kiedy posprzatać na święta ? Ta dyrekacja jest porąbana ... Tymbardziej, że wpierdzielili mi teraz 3 egzaminy :/ wrrrr niech te 1,5 roku szybko zleci.
Marzena - to i tak Dawidek długo pospał (jak na niego). CO do urodzinek - udane :) Mała najbardziej zadowolona z torta - z TELETUBISIAMI hahah mama upiekła. Zła jestem bo nikt zdjęć nie robił a my mamy popsuty aparat :/ ehs najważniejsze, że Amelka była zachwycona - jak się ją pytamy co jej się podobało to mówi : URODZINKI :)) hehe musze się pochwalić, że Aminia rozpoznaje literki alfabetu już do J ;) - dziadek ją nauczył hehe no i bez problemu wskazuje figury (trójkąt, koło, kwadrat, serce, gwiazda) potrafi też już odróżnić kolory: czerwony, niebieski, zielony ... no i dalej ćwiczy :))
wciąż myślę co jej kupić na gwiazdkę i pomysłu nie mam ...
Spadam popracować ! Miłego dnia !

Do góry