reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

katgen ja jeszcze nie śpię:) ale zaraz idę, oczy mnie już bolą od gapienia się w ten monitor...
Zrelaksowałam się troszkę w wannie pełnej pianki ummmm jak milutko było, polecam:-p;-)
dzieciaki śpią, małego wybudzę zaraz na mleko co by się za wcześnie w nocy nie obudził i pójdę w kime. Tak więc spokojnej nocy. Jutro pewnie mniej mnie będzie bo jak mężulo w domku to na kompa nie chce mi się wchodzić...
Całuski;-)

reklama
dzieki dziewuszki
nie szyje, latam do mlodej co pare minut...
cos jej źle... bidulka moja... eehhh...
szyc dzis juz nie bede... padam na ryj :sorry2:

dobrej nocy kochane moje!

edit:
a to moj duży ale mały synuś teraz....
Zobacz załącznik 415475

Ostatnia edycja:
Witam
LArvunia ale slodko spi Marcelek:)i tak przy zapalnonym swietle on sie ni obudzi?moj w sumie rano tak ma ze nic go nie obudzi ale swiatlo to najlepsza bron na niego:p
Gdzie sa wszystkie?
JA kawke ide robic i pranie wstawic bo wczoraj mi sie nie chcialo a tyle sie nazbieralo juz ze musze niestety.Rafal oglada bajke na mini mini o jakis dinozaurach . bardzo ja lubi. tego Dzordza czy jak mu tam tez :Dale na szczesci Peppa go nie interesuje :-Djakie plany na dzisiaj macie?

Dzien doberek !!
ja juz po kawce :tak: obiad z glowy bo zrobiony w piatek wieczorem :tak:
blond ja planow dzis brak ide do kosciola za godzine musze wychodzic i pewnie spedze tam dobre 2 godz oj nie chce mi sie isc :no: po obiedzie moze mama przyjedzie to bysmy pojechaly do miasta na weihnachtsmarkt :tak: bo jeszcze nie bylam w tym roku...

Larvunia slodki spioch, jak misia dzis sie czuje?...

Uciekam i zycze milej rodzinnej niedzieli :-):-)

czesc
jestem nie zywa....
co godzine jeczala mi po 30- 40 min... pozniej goraczke dostal, byl placz... eehh...ok 3 moze zasnela porzadnie... do 5 spala :baffled: po cxzym z usmiechem mnie przywitala.... nie wiem co do 9.00 sie dzialo, pewnie ona gadala bo ja spalam jak zabita...

ja tez tylko wpadam życzyć miłego dnia, może wpadnę wieczorkiem, idę do kościoła, obiad trzeba zrobić, książkę przeczytać i film oglądnąć. PA

reklama
Do góry