reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenka nie stresuj sie tak bardzo....okienka pomylas wczoraj?? tesciowa byla??:confused:

Beti witaj slonce :-)
:-)

reklama
Katgen- a ty na jakiej ulicy mieszkasz? blisko jedn.wojsk.???:-)
Może wyszłabyś na spaacerek w niedzielę z Izką o ile będzie z nią lepiej, mój ma z niedzieli na poniedziałek służbę a ja będę się nudzić z moją Zuzią :-)

Katgen, Madziu nie mogę się doczekać naszego spotkania, chcę was wkońcu poznać :-)

JAK KTOŚ WOLI PISAĆ PO IMIENIU TO ANIA JESTEM< ANKA NAJCZĘŚCIEJ WOŁAJĄ :-)

Ostatnia edycja:
Megi ja mieszkam na b.prusa
Beti ok ok weźmiemy Cie;) ;) Niech CI będzie :p
Marzenka spokojnie;) Bez nerwacji!
Madzia a Ty sie pakuj bo Cie mąż zostawi!:p
Ide sie ubrac bo Izka zaraz wstanie. Biednej znowu temp. rośnie;(
Piotrowa jest ok? Bo do niej ide, a nigdy nei byłam wczesniej

Taa maz zostawi hehe...on sam auto pakuje zawsze......

Piotrowa jest ok chodz dla mnie taka roztrzepana troche....wole Bujalska

dobra teraz juz spadam narazie jak bede mogla to sie odezwe buzka lecimy juz trzymajcie sie slonca i nie piszcie duzo !!!!!

Buziaki paaaaaaaaaa......:-):-):-):-):-):-)
:-)

marzenka bez nerwów złość piękności szkodzi:-):-)

beti na Ciebie też czekamy

katgen Piotrowa roztrzepana to fakt ale czy dobra to nie wiem my chodzimy do Fotujma

Ja to nawet nie znam tu lekarzy i nie wiem nawet jaki jest najlepszy dla dzieci wrazie choroby mojej.:confused:

Wiecie co? wczoraj pierwszy raz zrobiłam te kotlety z jajek bo wcześniej nie wiedzialam o tym i bardzo nam smakowały, jak będziecie mialy jeszcze jakieś smakowite przepisy kulinarne a zwłaszcza na obiadki, napiszcie, czasem to już nie wiem co na obiad wymyślać na serio.

Na szczęście nie miałam okazji do tej pory być w przechodni, w drugi dzień po przeprowadzce moja miała grypę jelitową więc byliśmy na pogotowiubo to akurat niedziela byla.

Ostatnia edycja:
reklama
Jak tam Kasiu Izka nadal ma gorączkę? mam nadzieję że lekarz coś poradzi by twojej niuni bylo lepiej, będzie dobrze trzymam kciuki;-)

Do góry