reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

etam od razu poprosze lato;-):-D jak jak kocham ciepelko
owca u nas mikolaj tylko symboliczny doslownie cos do 10zl
zaraz i tak swieta i tak

reklama
witajcie
ja nie wyspana, Arek nie spał w nocy dobrze, budził się ciągle, no i rano nam pobudkę zrobili po 6 dzieciaki

co do prezentów to ja już mam dla dzieciaków, gorzej z dorosłymi, no ale jutro to tylko słodycze, a pod choinkę będą prezenty.

Marzenka- ja z M jestem już prawie 10 lat, no po ślubie to my 3 lata nie całe. A u was pada, u nas jeszcze nie, mam nadzieję że nie zaciągnie w GW.
Lavrunia- jak szycie idzie?
Owca- ja tam zrobiłam im post ze słodyczami z dobry tydzień, mają tylko kalendarz z czekoladkami, no Arek to mały jest więc on mało je słodyczy, a co do zabawek, to dostaną książki na Mikołaja tylko, a pod choinkę mam już zabawki. No i my dajemy sobie prezenty w postaci słodyczy na Mikołaja, M by się popłakał jakby nic pod poduszką nie znalazł :-)

hej ja też z kawą, pogoda dupna poleżałam do 9 tak mi się wstać nie chciało:no: Dzieciaki grzeczne mały leży i patrzy na miśki, czekam tylko na pozytywkę od larvuni to będzie się kręciła karuzelka:-) Zuzia baję ogląda, m w pracy....nie mam pomysłu na obiad znowu i widzę nie tylko ja:tak:...Wczoraj kupiliśmy mojej mamie karpia bo były w promocji w tesco za 12,99 za kg, mój musiał sam go zabić niestety bo nie miał kto:( nie miał sumienia dlatego wypił sobie 2 piwka dla odwagi no i jakoś poszło, tylko słyszałam ja go stuknął ze 3 razy aż mi jakoś dziwnie było, biedna ryba:sorry: żal mi jej było, Zuzia popatrzyła jak w wannie pływa a dziś rano pytała gdzie rybka, no cóż Mikołaj zabrał:-p

"Grudzień już, już prezentów czas
i Mikołaj ukochany będzie pośród nas...
to już czas, to już czas
prezenty przywieź nam
My jesteśy bardzo grzeczni oceń proszę sam...."

la la la

dzisiaj śpiewamy w przedszkolu, and ruch choreograficzny ofkors ;)

jestem szczęsliwa - tata wygrał dość duże leśnictwo. Co prawda z 35 km stąd, ale przynajmniej ma spokój na rok ;) bardzo się cieszę... tak przed świętami. bardzo się cieszę...

Larvunia to ci menżu zawadiaka ;)

co do prezentów to moj już dostał słuchawki, ja sobie kupiłam bransoletke, Helenka dostała mebelki. pod poduszke coś dostanie od babci, bo ja już nie mam grosika w portfelu. no moze coś dziś jeszcze kupie w krzeszycach...

pod choinkę coś jej kupię ;)
dla mojego chcę parowar kupic, albo shaker do drinków. dla mamy i teściowej mam, dla babci mam. została Hesia, tata i teść. no i siostrzeniec Jacka i siostra. ale tam to on niech myśli ;)

Witam się i Ja :tak:
Larvunia jak nie dziś to max jutro pozytywka powinna już dojść do megi :tak::-) a poza tym gratuluję tylu zamówień, zawsze jakaś dodatkowa kasa wleci :tak: super;-)
Megi dobrze że mąż jako tako nabrał odwagi... :tak:
Future SUPER że tata wygrał przetarg:tak::-) widać od razu humorek masz lepszy ;-):happy:

No nic u Nas też pogoda zmienna, raz deszcz teraz gdzieś tam słoneczko próbuje się pokazać usz co za głupia pogoda..... :wściekła/y: nic Mi się nie chce, dobrze że dziś szybki obiadek mam do zrobienia :tak: zaraz idę prasować :tak::-)

reklama
Future ciesze sie ze sie tacie udalo :-):-)

ja wrocilam ze szczepienia, nastepne za rok uff...pociaglo po kieszeni :-D ile u was kosztuje szczepienie psa ?
aa i wazy 2 kg :tak:

Do góry