reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien dobry:-)
dawid juz przylazl do lozka o 6 ale na cale szczescie jeszcze leza :-)
owca robilam ciasto marchewkowe:-)
kasia u mnie w grudniu minie 6 lat jak jestesmy razem:-)no leci ten czas leci:-)
larvunia no no to sie musialo dziac:-D
ale pada masakra jakas..musze do lidl skoczyc maja fajne posciele dla dzieci i te klocki drewniane:-)pod choinke bedzie:-)
ja dzis pewnie tez caly dzien poza domem juz teskno mi za porzadkiem :eek:ale mysle ze do piatku bedzie juz po remoncie bo my sami bedziemy malowac kuchnie ale mysle ze to pryszcz bedzie bo sciany nowe biale:-)a ile sprzatania mam:szok::szok::szok::szok::-D
milego dnia:-)

witam poniedzialkowo u nas jeszcze nie pada ale cosik zaczyna kropic:baffled: niby jutro ma padac snieg
zreszta caly tydzien ma byc taka doopowata pogoda:sorry:
ja nie mam jeszcze wszystkich prezentow musze polatac po szukac

witam z kaaaaaaaaaaaaaaaaawą.... nawet nie slyszalam jak moj do pracy wychodzil, masakra.
marzenko szybko zleci do tego piatku :tak:
befatko tyle razy pytalam juz Cie co slychac a Ty dalej nic... no nie ladnie nie ladnie, zlewac kolezanke :-p Pewnie znowu wpadniesz za tydzien lub dwa "jak po ogien" i nie napiszesz co tam u Was :sorry: Normalnie siegne zaraz i nakopie w 4 litery zobaczysz :-p

edit:
ciacho czesc
ja prezenty mam , tylko dla mamy jeszcze nic ;p

cale szczescie ze u nas sie nie robi prezentow:-Dmam problem z glowy:-Dtylko dla dawidka bo on najmlodszy :-D:-D
no wlasnie befatko trzeba tobie nakopac:-Dbo sie ociagasz:eek:
ciasteczko jutro snieg!!nie no jakies zarty!!pewnie nie bedzie padal:-Dbo jak to tak dzis deszcz a jutro snieg hehe nawet jesli to szybko by zniknal:-D

z dwojga zlego to juz lepszy snieg niz deszcz ze sniegiem
ale juz ma byc tylko po kilka stopni wiec grudniowa pogoda sie klania:-D

reklama
Witam co za pogoda
padalo a nawet grad padal takie male fajne biale kuleczki haha ale juz przeszlo:tak:
dzis dziec mnie wkurzal od rana bo nie chcial isc do przedsz. ale jakos go przekupilam kaloszami ze moze ubrac wiec poszedl w kaloszach haa :-)
ale ja sie spoznilam przez niego cale 30 minut bo o 8 mielismy my rodzice dac pani prezent bo sie skladalismy bo dzis ma urodziny i jak przyszlam to bylo juz po wszystkim siedzieli i zajadali ciasto ech...trudno :tak:

na 11:30 lece na szczepienie z psiakiem ostatnie i dopiero za rok , troche mnie te szczepienia tu wykosztowaly :tak:no ale chcialo sie psa to teraz trudno..

Jutro mikolaj a ja nic dla dzieci nie mam :no: chyba pierwszy raz nic nie dostana :no: bezsensu kupowac slodycze jak maja na codzien a zabawki jak cos to pod choinke wiec nawet nie mam pomyslu na mikolaja...

Larvunia fajnie ze masz zamowienia dodoatkowa kaska wpadnie :tak:

Do góry