reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

my w czwartek na szczepienie z Pawełkiem, chyba tym razem będą 3 wkłucia:-( gdyby nie święta odżałowałabym te 200zł a tak kurde nie wiem...:(( no i Zuzi przy okazji badania zrobimy laboratoryjne bo wciąż odkładam na zaś bo nie ma kiedy...
future świetna wiadomość pewnie tata zadowolony nie dziwię się...:)
mycha co za szybki obiad masz?
larvunia ile za przesyłkę twój m dał? ile ci kasiorki przelać??

reklama
owca ale mi przypomnialas! ja mojego musze zaszczepic! my mielismy za friko bo ze schroniska wizety... nie wiem le si eplaci.
mycha dzis nie dojdzie no co ty... zwyklym puscil moj bedzie 3 dni szlo...
Future melej zabawy z dzieciakami

a ja mam problem kurde... musze Frucia jutro targac ze soba, ale go u mamy zostawie. Mam nadzieje ze nic mu nie bedzie juz. Bo z Misiula mam bioderka jutro - kontrol. Fuck... Niby juz mu zasychaja te krostki, ale we wlosach ma najgorsze i najwieksze :baffled:

edit:
megi nie mam pojecia teraz moj nie odpisuje mi na esa pewnie na spektaklu siedzi... Dam Ci zanc jak wroci.

Ostatnia edycja:
Larvunia takiego ladnego psiaka masz ze schroniska co ty gadasz...:-)
Ciacho to tez troszke kosztuja w pl,ale jak raz w roku to nie jest to az taki wydatek :tak:
ja mialam teraz 3 szczepienia od pazdziernika i kazde po 50 euro..niezle kasuja tu...:tak:
a tak wogole to

umowilam go za tydzien na piatek do salonu pieknosci haha
na obciecie pazurkow,i ogolne czyszczenie uszu itp...a co..
tongue.gif

tak przy okazji bo jedziemy do polski na nastepny wekend bo zamowilismy znowu swiniaka
biggrin.gif

obiad juz zjadlam mam makaron z brokulami z soboty to nic nie robie,pozniej tylko do logopedy z mala.

megi pytalas o ta komunie wiesz narazie bylo ok,ale ja nie mam 100 % pewnosci ze tak bedzie dalej i nie wiem co robic z tym lokalem bo jak wezme musze zaplacic kaucje a jak potem znow mloda odstawiac bedzie cyrki to jak zrezygnuje to kaucja przepadnie..ech...ale chyba jutro zadzwonie i wezme trudno co ma byc to bedzie...

To tyle uciekam dziolchy
:-)

hej ho. wróciłam.
no macie racje, ja jestem bardzo szczęsliwa, spokojniejsza przede wszystkim. wiecie moi rodzice mają mieszkanie 4 pokojowe na manhattanie, gdzie jest 900zł czynszu, plus tutaj gdzie my mieszkamy na wsi, tata ma firme, dwa samochody, plus kilka ciągników i jakies samochody dla pracowników, a najważniejsze...kredyt hipoteczny. wiec bałam sie najbardziej,z e nie bedzie jak spłacać. wiec się nie dziwcie, ze się cieszę.
tata wrócił tez taki zadowolony z nadlesnictwa, usiadł na kanapie i mowi, ze zeszło z niego to wszystko. ten stres, zmęczenie. i zasnął. normalnie spi jak dziecko. az mi się łezka kręci w oku jak to piszę. Tak mi go szkoda, no najmlodszy nie jest (52 lata ;)) i zawsze sie boje ze ze stresu to różne swinstwa się mogą przypałętac. np. zawał... ale nie ma co...wesoło jest ;)

Mycha mam prośbe...odesłałąbyś mi sukienke? bo mysle, zeby ją ubrać na swięta...bo ja zawsze na czerwono na święta ;)))))))

edit - a moja spi od 11.30. co za leń ;)

aaaaaaaaaaa i przyszło mi dzis nowe zelazko ;) już wypróbowane haha taak

Ostatnia edycja:
Heya
Odzywam sie bo mi nakopac chca.
Larvunia nie zlewam Cie ,poprostu ostatnio jestem taka wypluta nic mi sie niechce ,najchtniej zakopalabym sie gdzies w szafie i przespala zime.Jeszcze nigdy tak nie mialam i wszystko bez sensu....buuu
Na dzien dzisiejszy mamy zapalenie spojowek i kaszel ,po powrocie z przdszkola doszedl katar normalnie tylko barana strzelic w sciane.
Odebralam mala dzis taka wyziebiona i brudna ze szok dzieci malowaly na dworze farbami,kurtka czapka rekawiczki i caly dres prosto do pralki masakra
Future-bardzo sie ciesze ze tata wygral przetarg
Kurcze nie wiem co mam jeszcze pisac chyba pojde a mala spac

A moja na mikolaja dostanie to co i tak mialam jej kupic bo sie skonczylo :) farbki,nowe nozyczki,cistoline i 2figurki z ulubionej bajki Octonauts i troche slodyczy .oczywiscie w skarpecie bo sobie zarzyczyla .Mysle ze bedzie szczesliwa :-)Ona nawet jak dostanie lizaka to sie cieszy jakby w totka wygrala hahha -,,to dla mnie na prawde och dziekuje mamusiu ,kocham cie hahah'a'

Ostatnia edycja:
hej ho. wróciłam.
no macie racje, ja jestem bardzo szczęsliwa, spokojniejsza przede wszystkim. wiecie moi rodzice mają mieszkanie 4 pokojowe na manhattanie, gdzie jest 900zł czynszu, plus tutaj gdzie my mieszkamy na wsi, tata ma firme, dwa samochody, plus kilka ciągników i jakies samochody dla pracowników, a najważniejsze...kredyt hipoteczny. wiec bałam sie najbardziej,z e nie bedzie jak spłacać. wiec się nie dziwcie, ze się cieszę.
tata wrócił tez taki zadowolony z nadlesnictwa, usiadł na kanapie i mowi, ze zeszło z niego to wszystko. ten stres, zmęczenie. i zasnął. normalnie spi jak dziecko. az mi się łezka kręci w oku jak to piszę. Tak mi go szkoda, no najmlodszy nie jest (52 lata ;)) i zawsze sie boje ze ze stresu to różne swinstwa się mogą przypałętac. np. zawał... ale nie ma co...wesoło jest ;)

Mycha mam prośbe...odesłałąbyś mi sukienke? bo mysle, zeby ją ubrać na swięta...bo ja zawsze na czerwono na święta ;)))))))

edit - a moja spi od 11.30. co za leń ;)

aaaaaaaaaaa i przyszło mi dzis nowe zelazko ;) już wypróbowane haha taak

FUTURE właśnie jak dzisiaj pisałam rano na forum to wiedziałam że jeszcze coś miałam Ci napisać no i właśnie to o sukience, że jutro ją wysłać chcę jeśli nie będzie padać deszcz bo z dziećmi będę szła a na pocztę mam kawałek ewentualnie najpóźniej w środę bo mąż ma mieć wolne to wtedy na bank... Już ją uszykowałam i tak właśnie z głowy Mi wyleciało co chciałam rano napisać haha :-D:tak:

A My na obiad mamy ziemniaki i do tego podsmażona kaszanka z cebulką z czego kaszanka dla Mnie będzie odgrzana na parze i niestety bez cebulki.... :baffled::-(

reklama
Do góry