reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

u mnie jak zwykle "kilka" foteczek ;-)

Future ale szczesliwa jestes ze szczescia tatka, super, to dobrze ze wyszlo tak dobrze :tak: swieta beda udane :tak:
Befatka oj zdrowka zycze! Zawsze mowilas mi ze zima to dla ciebie koszmar... ze gdybys mogla to bys przezimowala ja gdzies i dopiero na wiosne si eobudzila :sorry: ja tez sie nie najlepiej czuje w taka pogode, wole wiosne i lato.... jesien jest najgorsza... ZDROWKA raz jeszcze.
Megi ja mojego chlopa powiesze za jaja jak wroci.... wlasnie do mnie zadzwonil i sie pyta czy bede na niego zla czy nie, bo nie wie czy do domu ma wracac... (ostatnio nabrachal sobie jak pozno wrocil i znaku zycia nie dawal) i sie teraz boi.... mowi ze dla swietego spokju sciemnil mnie ze wyslal to dla Ciebie a teraz stoi pod poczta bo chcial naprawde wyslac i mowi ze nie moze znalesc ze chyba mu z torby od laptopa to wypadlo.... Nosz ubic to malo go! Jak jutro w pracy nie znajdzie pozytywki to sorki megi, nie moja wina, noie poradze juz nic na tego mojego chlopa :-( wybacz...
mycha, owca, ciacho, KasiaF hello popoludniowo ;-)

reklama
czy wspominałam wam ze jak byłam w zielonej gorze, to spotkałam moją babke z chóru Zielonogórskiego, panią dyrygent i zaprosiła mnie do koncertu Mikołajkowego? jade w sobote ;) bede spiewac. hehe chyba już mowilam...

moja aparatka jest niezniszczalna. lata za kotami po calym domu. obija się o sciany, i leci dalej...

Future bedzie to gdzies uwiecznione?? Chcialabym zobaczyc jak spiewasz...
PR hej hej, buziaki Wam ślę :***
ciacho, dawaj na kawe :-)

Hehee pod Tesco bo gafe strzeliliśmy, z fotografem się nie dogadaliśmy, bo na podziękowanie rodzicom mieliśmy zdjęcia takie dużego formatu dac, i myśleliśmy że ramki od fotografa będziemy kupowac a on nie miał no i do tesco pojechaliśmy po antyramy :-D oj miałam tam sesje, jakaś grupka sobie ze mną zdjęcia robiła, jedna babka stwierdziła że się we mnie zakochała, potem jeden gościu chciał mnie porwac, ale powiedziałam że już PO ŚLUBIE, i potem jeszcze sie kilku znajomych przyplątało... oj miałam tam śmiechy że hoho, a M był ze świadkiem w tesco, a ja ze świadkową pod Tesco, śmiałysmy się że reklame kręcic będziemy

LARVUNIU oj to ci mąż narozrabiał, też bym ubiła... a co to za pozytywka była?
FUTURE a no mówiłaś mówiłaś, fajnie że się potwiedziło

Ah i dziękuje za miłe komentarze

A ja wypiłam piwko a teraz M mi winko swojskie ściąga... hehe ale mi ciepło :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się melduję, że żyję;)

Weekend powiedzmy że udany. No może nie jakoś nadzwyczajnie ale zawsze to wyrwałam się z domu i parę przygód zaliczyłam.

Jutro Izkę puszczam do przedszkola, zobaczymy a po przedszkolu na kontrolę. Cały czas inhalacje ma.

Kasia, śmiesznie tak pod tesco, ale rzeczywiście sukienka ładna!

Future super brawo:)

Pr, :)

Befatka ja mam to samo, zakopać się i poczekać do wiosny!

Mycha smacznego;)

Megi ;) muszę kiedyś na kawkę w końcu wpaść!!

O kim zapomniałam? to sorry

Larvunia no o Tobie;P Jak Marcelito? U nas odpadły już wszystkie strupy ale na brzuszku ma 2 ranki, jak odpadły te strupki to coś zaczęło ropieć i mamy jakiś w spray-u antybiotyk na to, żeby nic się nie paprało.

Ale dziś wsio wysprzątałam, nawet szafy poodsuwałam ile rzeczy znalazłam;) heheeh

Buziaki spadam

Do góry