reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blond rozumiem. ja mam 27, tez nam rodzice pomagają. coprawda trochę się usamodzielnilam jak wyszłam za mąż. jest lepiej, ale mieszkamy u moich rodziców. wiec...

a po co z góry zakładać, że cię zostawi?? nie mozna tak.

a poza tym dziecko, to dziecko. nawiększy cud świata. Mama się ucieszy w środku... tak mysle. to przecież babcia. a Twój pracuje??

reklama
mloda mi znowu zasnela... kurde chyba pogoda taka, bo kataru coraz mniej u niej :tak:
ciekawe o torej moj wroci, czekam na pieczarki by obiad skonczyc.... niby juz prace skonczyl i podjechal teraz do mamy mojej bo ma imieniny... a ja juz glodna :-p

blond bedzie dobrze!
madzia ja tez mam nudy juz od dawna, bo z dziecmi nigdzie nie wychodze... porazka :dry:
Future powiedz ze sie spotkamy jak mi dzieci wyzdrowieja cooooooo, bo dziczeje :baffled:

edit:
i koniec spania heheheh kurde niech pospi jak normalne dziecko ze 2 godzinki ;p

Ostatnia edycja:
Hej ja na chwile wpadam do was zobaczyc..
w kosciele bylo ok dzisiaj spedzilam tam 2 godz masakra...:tak:
pozniej bylismy u mamy zjedlismy rosol i do domu
a w domu zrobilam drugie danie pieczone ziemniaki z piekarnika plus pieczony kurak i salatka z pomidorow i ogora...pyszne bylo :-)

Marzenka ciekawie wyglada ta firanka :tak:

Blond jesli tak jak piszesz ze to ten sam W co kiedys pisalas o akcjach to troche sie mamie twojej nie dziwie :no:
napewno sie martwi o ciebie i dlatego tak mowi :tak:

ciacho fajnie ze rosolek smakowal a skad mialas gaske??...:-D

Zrobilam sobie dobre capucinko z maszyny pycha kocham ta pianke :tak:
Milego wieczorku !!

owca gaseczke dostalam, z tekiej przydomowej hodowli
future mi chodzilo dobrze zejsc w sensie ze smacznie i zdrowo, ale ja tez lubie dobre jedzenie zreszta widac po mnie:zawstydzona/y::-D gdyby nie to to bym schudla:-D:-D

witam,

ja od rana na nogach, na 9 do kościoła, potem na szopingu, i w domu obiad robiłam, teście byli.
Młody lepiej, marudzi, bo mu górne zęby idą.

Ciasteczko- ha też lubię się gościć, wczoraj dwie pizze zjadłam, a dzisiaj wieczorem naleśniki i dwie bułki z jajkiem.
Blondi- kiedyś będziesz musiała powiedzieć mamie, mam nadzieję, że się wszystko dobrze skończy.

To tyle bo moje jeszcze nie śpią i mnie maltretują.

ja zrobila ciasto u mamy i az mi zle na zoladku:baffled:za duzo zjadlam i obiadu i ciasta ale takie pyszne bylo:-D:-D
ja juz normalnie nie mam pomyslu na obiadu....jutro znow kombinowanie co na obiad :baffled:jak ja tego nie lubie strasznie:baffled:no jeszcze z tydzien czy dwa sie musze przemeczyc;-)
owca fajnie ze dzis bylo ok w kosciele pewnie mloda zrozumiala:-)
kroma ja to mam zamiar zrobic pizze w tygodniu na obiad:-)dawno nie robilam swojej:-)
troche poogladalam tv lezac i nic nie robiac i az mi zle hehhe za dlugo lezalam chyba bo ja to tak nie lubie hehehhehe
kurde cos mnie stawy bola...musze mojego zmotywowac do biegania bo jak mialam wiecej ruchu to nic mnie nie bolalo:confused:

reklama
Marzenka co dobrego upieklas??...:baffled:

Larvunia a ty gdzie szyjesz znow?...czy rodzinna niedziela ?..:nerd:

Kroma cale 2 pizze zjadlas?:szok::-D

moje jeszcze na kompie siedze do 21 i do wyra :tak:

Do góry