reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
jestem jestem, drzemke z mloda mialam od 16 do 17.. pozniej kapiel, usypianie , kolacja i zeszlo...
jeszcze nie szyje ;-) ale przymierzam sie :tak: mam do uszycia autko.... ("chuck i przyjaciele" z tej bajki)
klienci z zewnatrz sie znajduja powoli ;-) z allegro babka mnie wyczaila i maila wysmarowala z zamowieniem ;-)
ciekawe co mi wyjdzie.. wizje juz mam ale czy podolam zadaniu :sorry2:
ale pogoda ciapowata co nie.. ciagle pada i pada... a jak wieje z nowu... szok.

no hej.

nie jedzcie krewetek, ani małż....dla mnie wiecej.... mniami....

a ja dziś wybyłam rano do Poznania. w Ikei nam zeszło aż do ciemnego...ale za to regały do Helenki Kupione. Bedzie gdzie zabawki w końcu położyć. Jestem zadowolona. i mase pierdółek zakupiłam do kuchni....eh...mówiłam juz jak kocham IKEE??

Heloo
Future- ja tez uwielbiam krewetki zwlaszcza tygrysie ,sushi ,osmiorniczki itd :-DSlimakow i zab jeszcze ale wszystko przede mna :-) Ikee takze haha
Larvunia -super :) przed swietami wszystko schodzi wiec to najlepszy czas na rozkrecenie interesu .3mam kciuki;-)
Mycha -super ze wieczorek z mezem sie udal ,a co z dziecmi zrobiliscie?
Kroma -buziaki dla Arusia .Bidulek
Katgen-Udanej imprezki ,nalezy ci sie
Blond-mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale jesli to ten sam W o ktorym pisalas(historia z glowa i kraweznikiem) to sie wcale nie dziwie Twojej mamie bo ja bym goscia ubila na jej mniejscu.W sumie nie dziwie sie ze sie boisz jej reakcji tez bym sie bala.moze poczekaj az sie sama skapnie
Mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie po twojej mysli ;-)
Ciekawe jak nasza Amelcia i jej serduszko.Pr odezwij sie jak po konsultacji

Spokojnej nocki dziewuszki

Ostatnia edycja:
Larvunia Możemy sobie podać rękę, ja jak nie zjem czegoś słodkiego to jestem chora, teraz ograniczyłam czekoladę ze względu na karmienie, ale i tak nie do zera, uwielbiam, kocham, ubóstwiam słodycze w każdej postaci:-D
Moja mama stosowała dietę Dukana i bardzo szybko schudła, ale jeszcze szybciej wróciła do poprzedniej wagi.

Ja w zeszłym roku stosowałam Dukana, potem wróciłam do normalnego jedzenia, i waga stała w miejscu, jak zrzuciłam tak nie wóciłam do dawnej wagi... teraz niby waga stoi ale ostatnio przywieżyłam spodnie sprzed ciąży i się zmieściłam, rodzice mi mówili że schudłam a ja z wagą w miejscu stoje...

Future no zaczelam juz rosnac:)a najlepsze ze mama dalej nic nie wie tylko wczoraj zapytala czemu mi sie tak przytylo to jej powiedzialam ze jej sie wydaje:zawstydzona/y:boje sie jej powiedziec bo wiem co o mnie i W mysli.zreszta powiedziala ze wiecej wnukow sobie nie zyczy:eek:mam dzisiaj ochote jej powiedziec ale nie chce miec jej na sumieniu jak zawalu dostanie albo sie zalamie.
dostalam reklamowke spodni ciazowych od kolezanki z przedszkola ale daleko mi do nich jeszcze bo po pierwsze sa za duze a po drugie wiekszosc biale albo bezowe albo 3/4

Ja mam jakby co gdzies spodnie ciążowe (na śmierc o nich zapomniałam) mają nogawki trochę zdeptane ale tak pozatym są w idealnym stanie (jeansowe mam na myśli) mogę odstąpic

FUTURE ja ci wyjem wszystkie kewetki:-p też uwielbiam, i kalmary i kraby :tak: mnam mniam:tak:.

BLOND nie zazdrośc pracy bo nie jest tak fajnie jak się wydaje... szczególnie się porypało w tym tygodniu zesztą... masakra jest... no ale jakoś trzeba to przeczekac... I nie pisz że czujesz się niepotrzebna, bo jesteś mamą a to jest najważniejsza praca w życiu kobiety, i jesteś potrzebna dzieciom, zajmowanie się domem to jest zajęcie tak samo ważne jak każda inna paca, bo w końcu jakbyśmy my kobiety domaostwami się nie zajmowały to faceci by zginęli bez nas... Bo mimo że znam wielu zaradnych facetów to ze wszystkim rady bez na sby sobie nie dali! A mamie niebój się powiedziec, to wasza decyzja, wasze życie, a jak młody będzie miał rodzeństwo to będzie baaaardzo szczęśliwy (jak nie od razu to za parę lat napewno wam za to podziękuje)

Ja dzis miałam cięzki dzień w pracy, wogóle psyhicznie tam ostatnio na mnie źle zaczynają wpływac... No ale wczoraj mogłam się wyżyc, szef miał urodziny i mu 39 razy pejczem w tyłek dałam, koleżanka też, i kolega 10 razy bo więcej nie wytrzymał... w nocy spac nie mógł;-):-) dobrze mu tak... a dzisiaj miałam zapiernicz jakiego dawno nie było... Jeszcze na dodatek młody mi w nocy nie spał bo go kaszel męczył, rano szybko wstał, w dzień z M pospał od 13 do 18:szok: i teraz nie chce spac:sorry: nie mam M tego za złe bo go rozumiem, ale kurcze teraz mnie męczy i po mnie skacze...

A chrzciny dzisiaj były (co M miał byc chrzestnym) i kuzyn się nic do tej pory nie odezwał:sorry: więc jednak kogoś innego wzięli. Z jednej strony dobrze, kaska zaoszczędzona ale co tam się naprawde wydarzyło dto do tej pory nie wiemy

AAAA
AGOOSIA witaj :-) znamy się z młodych mam, tam wracasz czy odpuszczasz? pozdrów Daffi :-).

Kurcze mój mały nauczył się jakie kolory powstają z jakich po wymieszaniu :sorry: zaskoczył mnie znowu

EDIT BLOND z głową i krawężnikiem? co się stało?

ale moj mi stresa dal... juz dawno tak nie robil jak dzis...
do 18 niby pracowal, miel jednego klienta po pracy i mial wracac do domu, sobie mysle ok 21 bedzie.
Dzownie do niego (21:14) zeby chleb i mleko kupil gdzies po drodze a on tel nie odbiera :szok:
laskawca 5 min temu raczy zadzwonic ze tel mial wyciszony....
ale piane mam na niego! Pol g-wa na nogi juz postawilam a on jak gdyby nigdy nic.... nosz faceci!

blond powiedzialas mamie?
kasiaF zdolnego msz synka :tak:
Befatka co u Was? JAk sprawa z pazurkami? Jak Kayusia?
Future ale udane lowy mialas super... chyba Twoj tato przetarg wygral ze takie zakupy co ;-)
megi nie wiem czy moj wyslal to w koncu do Ciebie czy nie... jutro Ci powiem
kroma i co to zabki?

reklama
witam sie w niedzielny pochmurny poranek:baffled:
moi chlopacy nie dali mi pospac,mlody w nocy do nas przywedrowal do loza.....snil mu sie pociag chyba:-Dmialam go odlozyc do lozka jak zasnie ale zasnelam..masakra tak niewygodnie sie znim spi niby duze lozko ale zajmuje praktycznie cale:szok:i tak juz nie spie od 6 masakra nawet w niedziele nie moge sobie polezec dluzej w lozku....bo skacze po mnie :wściekła/y:zdecydowanie wole isc do niego na chwile niz on do nas ma przyjsc
larvunia no wierze ze mialas stresa,ja mialam tak nie raz
no ciekawe jak tam pr.czekamy kochana
future ja nigdy nie bylam w ikei ale marzy mi sie tam jechac...moze kiedys pojedziemy:-)kocham takie *******ki:-Dja mam troche rzeczy do kupienia do kuchni jakis komplet talerzy garnki kubki..obserwuje na allegro ale tez musze sie rozejrzec u nas czy cos jest w miare fajnego i niedrogo.
kasia no to niezle szef dostal hahaha i dobrze mu tak a gdzie ty pracujesz wogule?
future i reszta co jest takiego w tych krabach krewetkach ze wam tak smakuje?:-D
megi sama uwielbiam takie wieczory;-)
blondi ty najlepiej wiesz jaka jest twoja mama..ale z drugiej strony co to da ze bedziecie ukrywac tak czy siak sie dowie nieunikniesz tego....a jak bylo z rafalkiem jak sie dowiedziala ze jestes w ciazy?ale to jest wasze zycie to co to da ze bedzie sie wkurzac przeciez predzej czy pozniej rafalek mialby rodzenstwo chyba sobie zdaje z tego sprawe...chyba sie tak wkurzy ze nie bedzie chciala ci pomagac bo z tego co pamietam pod tym wzgledem nie bylo zle...
a ty masz teraz jakies pieniazki z pracy?
ciasteczko jak tam u rodzicow?
my dzis mielismy isc na spacer ale ze taka pogoda to sama juz niewiem czy pojdziemy czy pojedziemy na obiad do mamy..
no nic lece na sniadanko

Do góry