reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry w niedziele !!
ja pospalam do 8 ,kawke juz wypilam..
na 11 do kosciola daje mlodej ostatnia szanse jak dzis zle sie zachowa to na serio ja wypisuje
juz jej to powiedzialam wczoraj ze ma byc grzeczna i robic to co dzieci :tak: zobaczymy
m i maly zostana u mamy mojej,a my potem tam przyjdziemy na obiad do niej a co...:-)

Future jak tam przetarg wlasnie?..fajnie ze zakupki udane ja jakos nie przepadam za ikea,bylam tylko 2 razy i nie ciagnie mnie tam :no:

Larvunia to ci m zrobil stresa,ale oni juz tak maja ze nie przejmuja sie :no:

Marzenka moze sobie w dzien odespisz troszke :-)

Blond ja tez mysle ze powinnas powiedziec mamie,co ma byc to bedzie a brzuszka i tak za troche nie ukryjesz i sie dowie :tak:no ale zrobisz jak uwazasz :-) oby bylo dobrze a jak cos to mama napewno zmieknie jak dzidzius sie urodzi :tak:

Pr jak tam z Amelka daj znac jak wrocicie :tak:

Zycze wam udanej niedzieli papa

reklama
witam
jak wieje az sie na dwor nie chce isc, niby zimno nie jest ale rece mi zmarzly, rekawiczki musze nosci:-D
marzenka my w domu juz

madzia no ciekawe jak dzis sie mloda zachowa:-)oby zrozumiala
ciasteczko i jak tam bylo?
z tego co pamietam to przetarg wponiedzialek;-)
ja mam ochote upiec dzis ciasto marchewkowe:-)moze sie zmotywuje i upieke u mamy
w piatek dostalam firanke do balkonowegoFirana ALICJA+ BALKON -biala,ecru firany firanki (1925273604) - Aukcje internetowe Allegro niemoglam sie doczekac jaki efekt bedzie wiec powiesilam zobaczylam i sciagnelam:-D:-Dbo jeszcze bedzie sie sporo kurzyc szkoda a moj ze wariatka jestem hahahahha:-)jestem zadowolona

Witam
mnie wczoraj caly dzien nie bylo bo pojechalismy do W rodzicow. Tak dziewczyny to ten sam ale nie chce tu o tym pisac .mama dalej nie wie. przed chwila dzwonila i pytala kiedy plastry kupie anty. ostatnio pytala czemu przytylam.a ja nie mam serca jej mowic. Marzenka ona na 1 ciaze zareagowala bez problemu tylko ona twierdzi z ja nie powinnam miec 2 dziecka bo ona nie chce mi przy nim pomagac, ja mam isc do pracy a pracy nie mam i mam byc niezalezna a nie uziemiona w domu na utrzymaniu faceta.ja wogole mam teraz taka rozj... w glowie ze sama nie wiem co ze soba zrobic.
Future co do owocow morza to ja bym mogla codziennie jesc:)
Gadalam z Ania. Amelka w nastepnym roku ma miec ten zabieg. ale co i jak to opowie jak bedzie
Rafal ma manie puzzlowa ostatnio. narzeszcie zalapal o co chodzi i coraz lepiej mu idzie:)wiec prezent pod choinke juz wybrany i bedzie sie cieszyl:)

blond a ile Ty masz lat, ze tak spytam?
moja mama tez nie byla zadowolona z mojej ciazy. cyt. "mialaś staż zrobić w koncu, 6 lat pracujesz za najinzsza stawke nauczycielską"...
a teraz Helenka jej calym zyciem.
moze warto powiedziec?

marzenka....no coś w tym jest. jak moj przyrządzi to nie ma bata. w mig znika wszystko. nawet moj tata zaczął jeść...a się bronił. czasem wystarczy tylko maslo i bazylia. proste i pyszne.

larvunia, owca przetarg jutro dopiero.

larvunia my mamy pol domu i sami remontujemy haha. helenki pokoj to nasza brocha....ale jest ladnie ;))))))) nie ma tego duzo, a dodaje uroku ;)

Cześć.

mycha glownie poszlam za dresami i znalazlam do tego wychaczylam kiecke na lato krotka:-D
no dziewczyny macie racje ale wiecie jak to jest ze im wiecej sie schudnie to tym jeszcze wiecej sie chce no ae bez przesady:-D:-D
mycha widze ze dobry humor u ciebie:-)i to mi sie podoba:-)
fajnie ze maz wpadl na taki pomysl..mam nadzieje ze my tez sie wybierzemy do kina bo tak naprawde nie bylam nigdy wtakim prawdziwym kinie:-Da jak te kino u was?bo moze lepiej do m-cza jechac niz do zg:confused:
my bylismy na stadionie zmarznac troche pobiegalismy za pilka dawid zmeczony pewnie zasnie:-D

Marzenka kino u Nas w M-czu super zrobione, nieźle tam odremontowali szok normalnie nadziwić się nie mogłam jak teraz tam ładnie i fajnie jest, kawiarnia nawet jest w kinie :tak: film był super efekty też bardzo ale to bardzo Mi się podobało :tak::-)

Heloo
Future- ja tez uwielbiam krewetki zwlaszcza tygrysie ,sushi ,osmiorniczki itd :-DSlimakow i zab jeszcze ale wszystko przede mna :-) Ikee takze haha
Larvunia -super :) przed swietami wszystko schodzi wiec to najlepszy czas na rozkrecenie interesu .3mam kciuki;-)
Mycha -super ze wieczorek z mezem sie udal ,a co z dziecmi zrobiliscie?
Kroma -buziaki dla Arusia .Bidulek
Katgen-Udanej imprezki ,nalezy ci sie
Blond-mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale jesli to ten sam W o ktorym pisalas(historia z glowa i kraweznikiem) to sie wcale nie dziwie Twojej mamie bo ja bym goscia ubila na jej mniejscu.W sumie nie dziwie sie ze sie boisz jej reakcji tez bym sie bala.moze poczekaj az sie sama skapnie
Mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie po twojej mysli ;-)
Ciekawe jak nasza Amelcia i jej serduszko.Pr odezwij sie jak po konsultacji

Spokojnej nocki dziewuszki

Befatka dzieci zostawiliśmy z męża siostrą, w sumie dzieci zasneły a ona tylko siedzała i ich doglądała nic nie musiała przy nich robić... Od czasu do czasu należy Nam się jakieś wyjście i oderwanie się od tego wszystkiego, domu pracy itp.... :tak::-)

Wczoraj jednak nie pojechaliśmy do teściów, dzisiaj pojedziemy młodą odwieźć obiad tam zjemy :tak:a potem Moi rodzice i babcia i do domku i dzionek zleci.

Miłej niedzieli Wam życzę! :tak::-)

Future ja mam 26 lat tyle ze jakbym sama sie utrzymywala to by mama nic nie mowila i problemu by nie bylo . jej chodzi o to ze dalej bedzie musiala mi pomagac bo znowu nie mam pracy a W na pewno mnie zostawi i takie bla blanie. a ja nie mam ochoty tego kolejny raz sluchac bo jak bede potrzebowac pomocy jakijkolwiek to juz nie bede miala sie do kogo zwrocic bo uslysze "a nie mowilam"

reklama
blond ja ci wspolczuje, nie chcialabym byc w twojej skorze jak jej powiesz
ale ona ma swoje powody co do W i wczesniej nie bylo rozowo sorry mam tylko nadzieje
ze informacjie przyjmie lagodnie

Do góry