reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobry dzień...ja dziś sama z dziećmi, m na służbie nie wiem jak mi minie ten dzień nie ma do kogo gęby otworzyć z dziećmi chyba że pogadam:-) ogólnie to nie lubię soboty ani niedzieli jakieś takie nudne dla mnie, nawet w tv nic nie ma:dry:
katgen ale masz fajnie, sama bym gdzieś na balety poszła:) nie ma jak spędzić czas w miłym towarzystwie no i zawsze jakaś odskocznia od codzienności...należy ci się, udanej zabawy;-)
future ja też nie jadłam w życiu krewetek blee bleee blee:no: nienawidzę owoców morza, nikt mnie nie namówi bym spróbowała za nic w świecie, wrrr nie obrzydzając nikogo:sorry2:
marzenko ty już zostań przy tej wadze co jesteś, wyglądasz super i tego się trzymaj, tak jak piszesz za chuda też nie będziesz wyglądała bosko...tak jest dobrze:tak:

co z tą moją myszką:wściekła/y: zaraz ją przez okno wyrzucę, zacina się

reklama
a ja wogule myszki nie lubie jak jestem na laptop:-Djakos mi nie wygodnie:-D
dziewczyny to sie tylko tak wydaje...ja pol roku temu tez bylam taka jak mowicie ciezka do diet no i prosze zawzielam sie....a bylam strasznie leniwa
megi no moze i masz racje:-)
katgen to milej imprezki i uwazaj na siebie :-)
ja bylam wbiedrze i zachaczylam o lump;-)

Cześć.
Ja dzisiaj pospałam prawie do 9, Jaś do jedzenia obudził się dopiero jakoś 6.30 :tak: teraz na razie siedzę, ale niedługo wstawię obiadek ;-) taki szybki robiący się sam :-):-p a Ja jeszcze muszę skończyć sprzątanie i poprasować..
Wczoraj Mnie mąż mile zaskoczył, zabrał Mnie do kina a potem na kawę :tak::-) byliśmy na filmie "Wyjazd integracyjny" polska komedia jeśli nie oglądałyście to jak najbardziej polecam :tak::-D chyba ze 2 razy się popłakałam ze śmiechu, nie mogę do dziś wytrzymać jak sobie przypomnę niektóre sceny hahaha :-D:-D:-D
No a dziś jedziemy do teściów, chyba tam zostaniemy bo mąż musi coś przy aucie naprawić a oni mają własne podwórko i w ogóle... A jutro do rodziców i do babci bo ma urodziny więc weekend zaplanowany... :tak:;-)

Widzę zaś temat diet, no Ja najpierw pewien sprzęt do ćwiczeń zakupię i wtedy biorę się za siebie dieta+ćwiczenia.. :tak:
Megi dasz radę, już nie jedną służbę mąż miał więc dzionek jakoś minie :tak:;-)
Katgen miłej i udanej imprezki życzę;-)
Marzenka co ciekawego wynalazłaś w lumpie? :eek: I Ty to się już nie odchudzaj bo wtedy już nie jest powiedziane że nadal będziesz wyglądała ładnie tylko wręcz przeciwnie zgadzam się z megi :tak:;-)
Ja krewetek też nie jadłam i nie zapowiada się na to abym kiedyś "to" wzięła do ust oczywiście nie ubliżając ani nic innym, jak Wam smakuje to jak najbardziej SMACZNEGO :tak:;-):-)

mycha glownie poszlam za dresami i znalazlam do tego wychaczylam kiecke na lato krotka:-D
no dziewczyny macie racje ale wiecie jak to jest ze im wiecej sie schudnie to tym jeszcze wiecej sie chce no ae bez przesady:-D:-D
mycha widze ze dobry humor u ciebie:-)i to mi sie podoba:-)
fajnie ze maz wpadl na taki pomysl..mam nadzieje ze my tez sie wybierzemy do kina bo tak naprawde nie bylam nigdy wtakim prawdziwym kinie:-Da jak te kino u was?bo moze lepiej do m-cza jechac niz do zg:confused:
my bylismy na stadionie zmarznac troche pobiegalismy za pilka dawid zmeczony pewnie zasnie:-D

witajcie

ja jak zwykle na chwilkę, młody śpi, ale w nocy nie spał, ciągle się budził, miał gorączkę, ale nie wiem ile, nie chciałam go męczyć i mierzyć. dałam mu nurofen i zasnął nad ranem. Teraz też śpi, obstawiam zęby bo wierci palcami w buzi. Olka mi szaleje nad głową, wymyśla wspinaczki kaskaderskie na fotelu.
Miałam okno umyć i deszcz pada.

Mycha- mam nadzieję że dobry był ten film, bo ja ostatnio oglądałam jak pozbyć się cellulitu i fakt płakałam ze śmiechu ale z tej głupoty, jaki ten film był głupi i beznadziejny, jakbym poszła do kina to bym wyszła w połowie, a ja teraz planuję iść na IN TIme. Powodzenia w diecie i w ćwiczeniach, bo ja to planuję już od roku i nic.

Megi- dasz radę, chociaż cię rozumiem bo też by mi nie było do śmiechu jakbym miała sama zostać z dzieciakami.

Owca- ja wiem że to ty, tak się witałam z nową starą ty. A co do zapiekanki to fajny pomysł tylko ja bym tam kiełbasę czymś innym zastąpiła.

Future- ja nie lubię krewetek, robiłam przy nich kiedyś i mam obrzydzenie. No ale jak ci smakuję to smacznego.

Ostatnia edycja:
u nas też pada:/ pogadałam trochę z mamcią przez telefon potem z siostrą i tak prawie godzinka zeszła:-p teraz idę sobie kawkę zrobić i poszukam na allegro jakieś prezenciki małe...
mycha a to ci mąż niespodziankę zrobił wow, super na pewno byłaś mile zaskoczona:tak:;-)

reklama
marzenka- ma ale słabą 37,6 więc chyba ząbki, bo ciągle gryzie kołdrę i pieluchę tetrową. No u nas pada.

Do góry