reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobry dzień...ja dziś sama z dziećmi, m na służbie nie wiem jak mi minie ten dzień nie ma do kogo gęby otworzyć z dziećmi chyba że pogadam:-) ogólnie to nie lubię soboty ani niedzieli jakieś takie nudne dla mnie, nawet w tv nic nie ma:dry:
katgen ale masz fajnie, sama bym gdzieś na balety poszła:) nie ma jak spędzić czas w miłym towarzystwie no i zawsze jakaś odskocznia od codzienności...należy ci się, udanej zabawy;-)
future ja też nie jadłam w życiu krewetek blee bleee blee:no: nienawidzę owoców morza, nikt mnie nie namówi bym spróbowała za nic w świecie, wrrr nie obrzydzając nikogo:sorry2:
marzenko ty już zostań przy tej wadze co jesteś, wyglądasz super i tego się trzymaj, tak jak piszesz za chuda też nie będziesz wyglądała bosko...tak jest dobrze:tak:

co z tą moją myszką:wściekła/y: zaraz ją przez okno wyrzucę, zacina się

reklama
a ja wogule myszki nie lubie jak jestem na laptop:-Djakos mi nie wygodnie:-D
dziewczyny to sie tylko tak wydaje...ja pol roku temu tez bylam taka jak mowicie ciezka do diet no i prosze zawzielam sie....a bylam strasznie leniwa
megi no moze i masz racje:-)
katgen to milej imprezki i uwazaj na siebie :-)
ja bylam wbiedrze i zachaczylam o lump;-)

Cześć.
Ja dzisiaj pospałam prawie do 9, Jaś do jedzenia obudził się dopiero jakoś 6.30 :tak: teraz na razie siedzę, ale niedługo wstawię obiadek ;-) taki szybki robiący się sam :-):-p a Ja jeszcze muszę skończyć sprzątanie i poprasować..
Wczoraj Mnie mąż mile zaskoczył, zabrał Mnie do kina a potem na kawę :tak::-) byliśmy na filmie "Wyjazd integracyjny" polska komedia jeśli nie oglądałyście to jak najbardziej polecam :tak::-D chyba ze 2 razy się popłakałam ze śmiechu, nie mogę do dziś wytrzymać jak sobie przypomnę niektóre sceny hahaha :-D:-D:-D
No a dziś jedziemy do teściów, chyba tam zostaniemy bo mąż musi coś przy aucie naprawić a oni mają własne podwórko i w ogóle... A jutro do rodziców i do babci bo ma urodziny więc weekend zaplanowany... :tak:;-)

Widzę zaś temat diet, no Ja najpierw pewien sprzęt do ćwiczeń zakupię i wtedy biorę się za siebie dieta+ćwiczenia.. :tak:
Megi dasz radę, już nie jedną służbę mąż miał więc dzionek jakoś minie :tak:;-)
Katgen miłej i udanej imprezki życzę;-)
Marzenka co ciekawego wynalazłaś w lumpie? :eek: I Ty to się już nie odchudzaj bo wtedy już nie jest powiedziane że nadal będziesz wyglądała ładnie tylko wręcz przeciwnie zgadzam się z megi :tak:;-)
Ja krewetek też nie jadłam i nie zapowiada się na to abym kiedyś "to" wzięła do ust oczywiście nie ubliżając ani nic innym, jak Wam smakuje to jak najbardziej SMACZNEGO :tak:;-):-)

mycha glownie poszlam za dresami i znalazlam do tego wychaczylam kiecke na lato krotka:-D
no dziewczyny macie racje ale wiecie jak to jest ze im wiecej sie schudnie to tym jeszcze wiecej sie chce no ae bez przesady:-D:-D
mycha widze ze dobry humor u ciebie:-)i to mi sie podoba:-)
fajnie ze maz wpadl na taki pomysl..mam nadzieje ze my tez sie wybierzemy do kina bo tak naprawde nie bylam nigdy wtakim prawdziwym kinie:-Da jak te kino u was?bo moze lepiej do m-cza jechac niz do zg:confused:
my bylismy na stadionie zmarznac troche pobiegalismy za pilka dawid zmeczony pewnie zasnie:-D

witajcie

ja jak zwykle na chwilkę, młody śpi, ale w nocy nie spał, ciągle się budził, miał gorączkę, ale nie wiem ile, nie chciałam go męczyć i mierzyć. dałam mu nurofen i zasnął nad ranem. Teraz też śpi, obstawiam zęby bo wierci palcami w buzi. Olka mi szaleje nad głową, wymyśla wspinaczki kaskaderskie na fotelu.
Miałam okno umyć i deszcz pada.

Mycha- mam nadzieję że dobry był ten film, bo ja ostatnio oglądałam jak pozbyć się cellulitu i fakt płakałam ze śmiechu ale z tej głupoty, jaki ten film był głupi i beznadziejny, jakbym poszła do kina to bym wyszła w połowie, a ja teraz planuję iść na IN TIme. Powodzenia w diecie i w ćwiczeniach, bo ja to planuję już od roku i nic.

Megi- dasz radę, chociaż cię rozumiem bo też by mi nie było do śmiechu jakbym miała sama zostać z dzieciakami.

Owca- ja wiem że to ty, tak się witałam z nową starą ty. A co do zapiekanki to fajny pomysł tylko ja bym tam kiełbasę czymś innym zastąpiła.

Future- ja nie lubię krewetek, robiłam przy nich kiedyś i mam obrzydzenie. No ale jak ci smakuję to smacznego.

Ostatnia edycja:
u nas też pada:/ pogadałam trochę z mamcią przez telefon potem z siostrą i tak prawie godzinka zeszła:-p teraz idę sobie kawkę zrobić i poszukam na allegro jakieś prezenciki małe...
mycha a to ci mąż niespodziankę zrobił wow, super na pewno byłaś mile zaskoczona:tak:;-)

reklama
marzenka- ma ale słabą 37,6 więc chyba ząbki, bo ciągle gryzie kołdrę i pieluchę tetrową. No u nas pada.

Do góry